• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı oldum

Süreç gerçekten zorlayıcı 2 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum 1 cm sarkmam olduğu için dr. silikon koyunca toparlayacaktır dedi ve dikleştirme yapmadı . 1 sene sonra silikon ağırlığı ile memem dahada sarktı. Şimdi ise dikleştirme ile birlikte protez ameliyatı oldum. Süreç dahada zor daha 1 hafta oldu. Ama yaşadığım tecrübeye dayanaraktan korse yada duruş ile alakalı değil bu durmunuz. 3 ay sonra meme başınız yukarı kalkacak silikon cebe oturup aşağı inecek ama iki meme arasında farklılık olacaktır. İnşallah istediğiniz gb olur. Çektiğiniz acılara değer 🙏
Bende de 1 cm sarkma vardı doktorum dikleştirmeye gerek yok protezle toparlayacak dedi 300 cc protez takıldı sarkma gitti ama bu seferde çok büyük oldu ilerde sarkma olmasından korkuyorum sonuçta göğüs derim küçük memeye uyumlu olarak derisi ince. Bende 27 yaşındayım 1.62 boyunda 49 kiloyum bu meme önümde iki füze var gibi hissettiriyor şu an 10. Gündeyim o kadar büyük ki eşimle konuştum ikinci ameliyatı düşünüyorum sil baştan göğsüm bu büyük silikona alışmadan halletmeliyim diye düşünüyorum. Tekrar deforme olmasın diye. Siz kaç cc koydurmuştunuz ilk ameliyatta çok mu büyüktü 1 sene çok kısa bir zaman bu kadar çabuk sarkması normal mi

Bende de 1 cm sarkma vardı doktorum dikleştirmeye gerek yok protezle toparlayacak dedi 300 cc protez takıldı sarkma gitti ama bu seferde çok büyük oldu ilerde sarkma olmasından korkuyorum sonuçta göğüs derim küçük memeye uyumlu olarak derisi ince. Bende 27 yaşındayım 1.62 boyunda 49 kiloyum bu meme önümde iki füze var gibi hissettiriyor şu an 10. Gündeyim o kadar büyük ki eşimle konuştum ikinci ameliyatı düşünüyorum sil baştan göğsüm bu büyük silikona alışmadan halletmeliyim diye düşünüyorum. Tekrar deforme olmasın diye. Siz kaç cc koydurmuştunuz ilk ameliyatta çok mu büyüktü 1 sene çok kısa bir zaman bu kadar çabuk sarkması normal mi
Senin başta meme dokun ne kadardı? Kaybeden sütyen kullanıyordun?

40 yaşında 2 çocuk annesi emzirme geçmişi olan biriyim. Herkesin anatomik yapısı garklı elbette ama şöyle düşünün yaş ve yer çekime nedeniyle mememiz her zaman sarkmaya müsait. Birde deri fazlalığını almadan içerisine protez yerleştiği zaman ister istemez o ağırlık memeyi biraz daha aşağı çekecektir. Yani kısaca dikleştirme yapılmadan protez konulduğunda ilerleyen zamanlarda sarkmaması mümkün değil. Doktorlar bizim tam olarak istediğimi anlayamıyorlar sanırım🤷‍♀️ ben 1.65 cm 55 kiloyum alabilecek maksimum 275 cc olmuştu ilk ameliyatta 75 A desteksiz 75B destekli kullanıyordum ameliyattan sonra 75 C oldum ama tamaöen dantelli boş kap büyüklüğünden çok memnun kaldım. Dediğim gb ameliyatımdan 1 sene sonra hafif hafif sarkmaya başladı giydiğim kıyafetlerden anlamaya başladım. Kas üstü olduğu için dalganlanmalar çok bariz belli oldu görüntü rahatsız etti ve 2. Sene sonunda bir anda karar verdim ve hemen ameliyat oldum. İlk etapta gözünüze çok büyük görünebilir ama inanın ödem gittie normale dönüyor. Fakat dediğim gb her insanın anatomik yapısı farklı olduğu için 300 cc kimisinde küçük kimisinde büyük duruyor. Bende ideal oldu ne büyük ne küçük tam da istediğim gb.

Senin başta meme dokun ne kadardı? Kaybeden sütyen kullanıyordun?
Meme dokumun ne kadar olduğunu bilmiyorum ama 75 A ve destekli 75B kullanıyordum modele göre değişiyordu ama destekliydi. Şimdi ise tamamen işi boş dantelli desteksiz sütyen 75C kullanıyorum.

Meme dokumun ne kadar olduğunu bilmiyorum ama 75 A ve destekli 75B kullanıyordum modele göre değişiyordu ama destekliydi. Şimdi ise tamamen işi boş dantelli desteksiz sütyen 75C kullanıyorum.
İkinci bir ameliyatı düşünüyor musun

25 Eylülde 2. Ameliyatımı oldum dikleştirme ile birlikte 300 cc protez kas altına yerleştirildi. 6. Haftadayım şimdilik süreçten memnunum.
Aaaa ben başta 300cc takıldı zannettim. Baştan alayım ilk ameliyatın ne zaman oldu? Kaç cc? Kas altı kas üstü? Yuvarlak damla? Neden 2.ameliyat oldu? Şimdi nasılsın?

Aaaa ben başta 300cc takıldı zannettim. Baştan alayım ilk ameliyatın ne zaman oldu? Kaç cc? Kas altı kas üstü? Yuvarlak damla? Neden 2.ameliyat oldu? Şimdi nasılsın?
😂 ilk ameliyatım 21 Eylül 2023 te 1 cm sarkma vardı Dr. Protez toparlar dedi meme dokum olduğu içinde kas üstü yuvarlak 275cc mentor orta profil pürtüklü silikon konuldu. 1 sene boyunca memnundum ama silikon ağırlığı ile der dahada esneyerek meme sarktı. Kas üstü olduğu için dalganlar çok belirginleşti bazı kıyafetlerde silikonun keskin hattı ben burdayım diye resmen bağıdı.Ciddi bir kapsül oluşumu ile birlikte sıvı birikimi oluştu. Kas üstü olduğu için meme ultrasonunda çok net görünemedi kas altı olunca meme ultrasonları da meme daha iyi görünüyormuş. Bütün bu olumsuzluklardan sonra ikinci ameliyata karar verdim. 25 Eylül 2025 te 300 cc yuvarlak orta profil pürüzsüz motiva silikon ile birlikte dikleştirme yapıldı. Şuan 6. Haftadayım süreçten çok memnunum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemedim. Fakat en başta istediğim görüntüye şimdi kavuştum . Size verebileceğim en büyük tavsiyem 1 cm sarkma dahi olsa dikleştirme yapılmadan asla silikon koydurmayan. Yaşayarak tecrübe ettim.

😂 ilk ameliyatım 21 Eylül 2023 te 1 cm sarkma vardı Dr. Protez toparlar dedi meme dokum olduğu içinde kas üstü yuvarlak 275cc mentor orta profil pürtüklü silikon konuldu. 1 sene boyunca memnundum ama silikon ağırlığı ile der dahada esneyerek meme sarktı. Kas üstü olduğu için dalganlar çok belirginleşti bazı kıyafetlerde silikonun keskin hattı ben burdayım diye resmen bağıdı.Ciddi bir kapsül oluşumu ile birlikte sıvı birikimi oluştu. Kas üstü olduğu için meme ultrasonunda çok net görünemedi kas altı olunca meme ultrasonları da meme daha iyi görünüyormuş. Bütün bu olumsuzluklardan sonra ikinci ameliyata karar verdim. 25 Eylül 2025 te 300 cc yuvarlak orta profil pürüzsüz motiva silikon ile birlikte dikleştirme yapıldı. Şuan 6. Haftadayım süreçten çok memnunum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemedim. Fakat en başta istediğim görüntüye şimdi kavuştum . Size verebileceğim en büyük tavsiyem 1 cm sarkma dahi olsa dikleştirme yapılmadan asla silikon koydurmayan. Yaşayarak tecrübe ettim.
Sanki silikonum büyük gibi ondan küçülttürmek istiyorum demiştiniz gibi hatırlıyorum o başkası mıydı

Back
X