- 28 Kasım 2024
- 58
- 11
- 3
- 40
- Konu Sahibi SevvalBilge
-
Merhaba odem gidince once bi kuculuyor fakat kaslar henuz kendini salmadigi icin tikiz tikiz bi goruntu olusuyor dolayisiyla asli boyut belli olmuyor. 3-4 ay civari kaslar gevsemis oluyor ve buyume demeyelim ama protez de kendini salip asil seklini aliyor ve biraz daha tombullasiyor. Benim de 335 ergonomix. Benim surecim.bu sekildeydi. Yani suanki boyut da sekil de son hali degil.Herkese merhaba
30 Haziran 2025 te 20 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum
Sağ memem ödemli sol mememdeki ödemler hemen indi ve diğerine göre baya küçük geliyor gözüme
Bu meme daha da küçülmeye devam eder mi acaba
Şu an bile küçük geliyor gözüme
Diğeri gibi kalsaydı keşke ama o da küçülecek
Bu arada 335 cc Motiva takıldı
Boşuna mı ameliyat oldum ben
Önce hiç yoktu ama olmuşken de tam istediğim gibi olmadı sanki
Sonradan büyüyecek de değil
Çok üzgünüm
Fikri olan var mı
İçim rahatladı teşekkür ederimMerhaba odem gidince once bi kuculuyor fakat kaslar henuz kendini salmadigi icin tikiz tikiz bi goruntu olusuyor dolayisiyla asli boyut belli olmuyor. 3-4 ay civari kaslar gevsemis oluyor ve buyume demeyelim ama protez de kendini salip asil seklini aliyor ve biraz daha tombullasiyor. Benim de 335 ergonomix. Benim surecim.bu sekildeydi. Yani suanki boyut da sekil de son hali degil.
Benimki ergonomiks değil ama dediğiniz gibi olur inşallah sonuç açısındanMerhaba odem gidince once bi kuculuyor fakat kaslar henuz kendini salmadigi icin tikiz tikiz bi goruntu olusuyor dolayisiyla asli boyut belli olmuyor. 3-4 ay civari kaslar gevsemis oluyor ve buyume demeyelim ama protez de kendini salip asil seklini aliyor ve biraz daha tombullasiyor. Benim de 335 ergonomix. Benim surecim.bu sekildeydi. Yani suanki boyut da sekil de son hali degil.
Merhaba bende 1 temmuzda meme büyütme yaptırdım hala ödemlerim tam inmiş değil ve iki meme arasında fark var. Bende asimetri olduğu için 305-335cc takildi. 335cc takilan meme hala ödemli tam oturmadı. Daha baya zaman geçmesi lazım tam oturmaları için tam şeklini almadılar o yüzden sıkma canını
Bende high profile implant kullanıldı o yüzden içim rahat biraz ve mem dokum vardı benim o yüzden daha da küçüleceğini sanmıyorum. Bi tık daha küçülür belki ama çok göze çarpacak şekilda olacağını sanmıyorum. Daha sonra zaten şekillenmeye başlarsizde nasıldı öncesi pekii
bende boy 158 kilo 49 doktor 360 cc takalım diyodu ben korktum çok büyük olur diye. Hem kendi meme dokum vardı hemde high profile olunca gözüme devasa olur gibi geldi. Ama 360 cc taksada olurmuş abez durmazdı ama şuanda iyi görünüyorlar hala dolgunlar
Merhaba kas altı olmuştur muhtemelen hiç dokunuz olmadığına göre doğru mu? Eğer öyleyse kas altı belirgin olmuyor bende de 390 cc var hic büyük degil anca göğsümü kasarsam ortaya çıkıyor ayaktayken gene fena degil ama hacim az yatarkende önde kendi dokum özellikle sağda az olduğundan galiba şekli bir tuhaf oluyor erkek kası gibi şişip yayılıyor hatta nerde bu protez diye çok sorguladım, hiç benlik değilmiş kas altı ama mecburen yapıldı, tekrar baska bir Dr ile görüşmeyi düşünüyorum bendeBenim High profil de değil dokum da yoktu yani az falan değil hiç yoktu keşke ısrar etseydim büyüklüğünde
Böyle olacağını tahmin ettim ben ama doktoru ikna edemedim
Hatta başka bir doktor 300 cc bile takamayız en fazla 275 dedi
Benim gittiğim doktorlar meme sevmiyor galiba
Hayır kas üstü yapıldı benimMerhaba kas altı olmuştur muhtemelen hiç dokunuz olmadığına göre doğru mu? Eğer öyleyse kas altı belirgin olmuyor bende de 390 cc var hic büyük degil anca göğsümü kasarsam ortaya çıkıyor ayaktayken gene fena degil ama hacim az yatarkende önde kendi dokum özellikle sağda az olduğundan galiba şekli bir tuhaf oluyor erkek kası gibi şişip yayılıyor hatta nerde bu protez diye çok sorguladım, hiç benlik değilmiş kas altı ama mecburen yapıldı, tekrar baska bir Dr ile görüşmeyi düşünüyorum bende
Hiç dokunuz yoksa nasıl kas üstü yapıldı, normalde örtecek doku olmazsa yapmazlar demekki belli bir az da olsa doku vardı ki kas üstü yapıldı yoksa protez kenarlari belirgin olur ,doku az ise muhtemelen ona göre de cc küçük geçmiş olabilir tabi ,ama bana da 14 yıl önce ilk kas üstü yapıldığında 350 cc gayet iri ve hacimliydi, belki sizin düşük profil de olabilirHayır kas üstü yapıldı benim
Bir de kas altı olsaydı iyice küçük gelecekti galiba gözüme
Öyle tahmin ediyorum
Benim High profil de değil dokum da yoktu yani az falan değil hiç yoktu keşke ısrar etseydim büyüklüğünde
Böyle olacağını tahmin ettim ben ama doktoru ikna edemedim
Hatta başka bir doktor 300 cc bile takamayız en fazla 275 dedi
Benim gittiğim doktorlar meme sevmiyor galiba
Merhaba sizinde sanırım dokunuz yoktu o yüzden öyle durmuş olabilir. 390 cc büyük çünkü. Ama kişiden kişiye değişiyor implant,meme dokusu falan baya etkiliyor yani benimde kas altı oldu kendi dokumda vardı normal dolgun duruyorlar 390 cc bana büyük olabilirmiş abez durmazdı yinedeMerhaba kas altı olmuştur muhtemelen hiç dokunuz olmadığına göre doğru mu? Eğer öyleyse kas altı belirgin olmuyor bende de 390 cc var hic büyük degil anca göğsümü kasarsam ortaya çıkıyor ayaktayken gene fena degil ama hacim az yatarkende önde kendi dokum özellikle sağda az olduğundan galiba şekli bir tuhaf oluyor erkek kası gibi şişip yayılıyor hatta nerde bu protez diye çok sorguladım, hiç benlik değilmiş kas altı ama mecburen yapıldı, tekrar baska bir Dr ile görüşmeyi düşünüyorum bende
Merhaba drumun söylediği dokunuz var dedi ama tabi zamanla kilo vs etkisi ile biraz olabilir ama öncesinde de yeterli dokum yoktu bi 14 sene öncesi yani ilk ameliyatımda, kas altı anladığım kası büyütüyor alttan bombe şeklinde oluyor ön kısım kendi dokum çünkü hissediyorum, kas üstünde dokum yokken bile bu kadar 350 cc de böyle durmamıştı çünküMerhaba sizinde sanırım dokunuz yoktu o yüzden öyle durmuş olabilir. 390 cc büyük çünkü. Ama kişiden kişiye değişiyor implant,meme dokusu falan baya etkiliyor yani benimde kas altı oldu kendi dokumda vardı normal dolgun duruyorlar 390 cc bana büyük olabilirmiş abez durmazdı yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?