Meme büyütme ameliyatı sonrası kısa sürede küçülme

doğru yazmışsınız ben de böyle biliyorum. sütyen bedeni değişmiyor cup değişiyor. sizi memnun eden bir sonuç elde etmişseniz gerisi boş :)

Peki Korseden sonra hangi sütyeni kullanmıştınız

Aynı süreçlerden geçiyoruz benim de 35 gün oldu motiva takıldı cc bile aynı

Ben korseyi 6 ay kullandim. Sonrasinda dantelli balenli sutyenlere gectim. Sporcu sutyeni ile rahat edemedim hala dantelli kullaniyorum.
Çok teşekkür ederim cevabınız için . Ben balensiz daha iyi olur diye düşünmüştüm . Doktorum 6. Haftadan sonra korseyi takma dedi ama bende takıyorum gala

Çok teşekkür ederim cevabınız için . Ben balensiz daha iyi olur diye düşünmüştüm . Doktorum 6. Haftadan sonra korseyi takma dedi ama bende takıyorum gala
Benim dr 6 ay onerdigi icin ben mecbur taktim. Balensiz olunca gogsu yeterince tutmuyor. Ben hem rahat ettim hem de amac gogsun yukunu alip sarkmayi onlemekse balenli daha iyi. Sporcu sutyeni de cok rahat fakat daha siki kullanilmasi gerekiyor yine gogsu kaldirmasi icin. Ben oyuzden rahat edemedim. Korseden kurtulunca size uygun sutyeni bulursunuz zaten deneyerek.

360cc derken normal beden de kaca tekabül ediyor

Bende 10 gün önce oldum 300 cc ama çok küçük geliyor aglıcam

Merhaba üzülmeyin konu başlığını ben açmıştım ben de üzülmüştüm
Fakat ödemden dolayı göz ona alışıyor ilk şişlik inince küçülmüş gibi geliyor zamanla gözünüz ona da alışır bence benim öyle oldu şu an memnunum ama başka sıkıntım var dalgalanma gibi

Daha çok yeni evet şu an ÖDEMLİ şu an bile küçük geliyor inan ödemlere gidince daha çok küçülecek

Umarım gözünüz alışır memnun olursunuz
Ben de büyük olsun diye tutturdum 400 cc de ısrar ettim 335 koydu ve dalgalanmam oldu
Belki sizin de büyük koysaydı böyle bir probleminiz olabilirdi
Bazen malesef istediğimiz tam olmuyor
Boy meme dokusu omuz yapısı vs bunda çok etkili
Demek ki doktorunuz böyle uygun görmüş diye düşünüyorum
Üzülmeyin yine de eskisinden iyidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…