uzulme arkadasim sen her halinle guzelsin biraz fazla takiosun bence . tamam haklisin istedigin gibi olmadi paranla rezil olmak gb bir durum yasiyorsun ama birazda suandaki haline alismaya bak arkadas soylemis 6 aydan once ameliyat olmuomus bu 6 ay boyunca neden kendine eziyet edesin ki psikolojini daha fazla bozma derim ok sende memenun degilsin ama sana kucuk diyenler cok biliyo sonuz olarak bu hassas bir konu yani nese sen herkesin sozune kulak asma su 6 ay biraz daha kendinle barisik yasamaya calis ben ne yapayim kizim got gobek Allaha emanet hahahaha :) sukret haline en azindan gobis yok sende :) nese kuzum birazcik kendini ve cocugunu dusunerek su psikolojin acisindan kendinle biraz daha barisik yasamaya calis ve sunalik durumlar mutlu olmaya bvak yoksa bu kucuk travmalar ilerde daha buyuk travmalara donusur. ayrica bosver canimcim buyil olmazda seneye paran olur gene yaptiririn Allah saglik versin boyle seylerle uzme kendini derim ben haklisin tekrar ameliyat olmak cok zor ne gerek var keske ilk basta istedigim gibi yapsaydi diosun ama olmadi iste hayatta hep istedigin gibi olmuyot malesef bende hep zayif olmak istiyorum ama olmuyor :) bende karin gerdirme yaptircam mesela aslina bakarsan salaklik ama biz kadinlar hep kendi cinsimizden yara aldigimiz icin boyle salak sacma seyler yapiyoruz nese konu nerden nereye geldi :) cok uzattim kuzum ama OZGUVENINI HIC YITIRME GERCEKTEN GUZELSIN VE ISTEDIGIN , PARAN OLDUGU ZAMAN TEKRAR YAPTIRABILCEGIN BISI ameliyat zor bisi biliyorum ama birazcik kendini pozitif dusunmeye it EVRENE POZITIF DUSUNCE YOLLA optum seni kocaman :)