- 13 Mart 2017
- 811
- 1.102
- 113
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
-
Çok teşekkür ederim darısı size inşallahMerhaba gayet güzel görünüyor.Sağlıklı ve mutlu günlerde sorunsuz kullanırsınız inşallah
Öncesinde birleşikmiş maşallah, sonrasında da birleşik olmuş.Benimki çok ayrık mesela.Darısı benim gibi isteyenlerin başına.
Evet kas altı oldu. Ben ameliyattan 3 gün sonra destek almadan yatıp kalkabildim. Kendi işlerimi görebildim. 1 aylık iznim olduğu için rahattım işe de başladım şimdi.Kas altı mı oldu.Kaç günde iş hayatına döndünüz acaba
Teşekkür ederim. Boy 168 kilo 72.gecmis olsun gayet guzel olmus. Boy kilo nedir acaba sizin bir de üzerinden zaman geçtikçe ne kadar küçüldü yüzde olarak mesela?
Herkese merhaba, yıllardır bu foruma takılıp çok konu okudum meme estetiği ile ilgili çok şükür ki ben de ameliyat oldum 2 Ağustos'ta. Ameliyattan önce 400 cc diye konuşmuştuk ama doktor ameliyat sırasında denemiş sığmamış diye 375 cc CereForm marka protez konuldu. Aşağıya öncesi ve bir ay sonrası fotoğraflarımı ekliyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Eki Görüntüle 3639407 
Bende fibroadenom olduğu için meme ucundan kesi ile işaretli yerlerden kitle de alındı. İki ameliyatı birden oldum yani.
Eki Görüntüle 3639408 Ameliyattan 1 ay sonrasıEki Görüntüle 3639409
Nasıl olmuş kızlar. Ben biraz daha büyük olsun istiyordum açıkçası ama olmadı maalesef yine de memnunum tabi önceden dümdüzdü nerdeyse.
Merhaba teşekkür ederim. Adana'da ameliyat oldum doktorum Tamer Çolakoğlu.Merhaba, Güzel olmuş güle güle kullanın :) Ameliyatınızı nerde oldunuz ?
Şuan kaçıncı gündesiniz ya da aydasınız ve şekli oturdu mu yukardamı duruyorHerkese merhaba, yıllardır bu foruma takılıp çok konu okudum meme estetiği ile ilgili çok şükür ki ben de ameliyat oldum 2 Ağustos'ta. Ameliyattan önce 400 cc diye konuşmuştuk ama doktor ameliyat sırasında denemiş sığmamış diye 375 cc CereForm marka protez konuldu. Aşağıya öncesi ve bir ay sonrası fotoğraflarımı ekliyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Eki Görüntüle 3639407 
Bende fibroadenom olduğu için meme ucundan kesi ile işaretli yerlerden kitle de alındı. İki ameliyatı birden oldum yani.
Eki Görüntüle 3639408 Ameliyattan 1 ay sonrasıEki Görüntüle 3639409
Nasıl olmuş kızlar. Ben biraz daha büyük olsun istiyordum açıkçası ama olmadı maalesef yine de memnunum tabi önceden dümdüzdü nerdeyse.
Tam 2 ay oldu ameliyat olalı. Artık daha aşağıda ve yumuşak. Çok memnunum.Şuan kaçıncı gündesiniz ya da aydasınız ve şekli oturdu mu yukardamı duruyor
Güle güle kullanın öncesi kup neydi? Şimdi ne oldu acaba?Teşekkür ederim. Boy 168 kilo 72.
İlk başlarda ödemli olunca üst kısım şişik duruyordu şimdi üst kısmı indi bu şekli aldı. Yüzde 50 indi diyebilirim.
Teşekkür ederim. Önceden alttan destekli 80B idi şimdi 90 B oldumGüle güle kullanın öncesi kup neydi? Şimdi ne oldu acaba?
cok tesekkürler2. ay fotoğrafları yükledim.
protez yumuşaklığınız nasıl2. ay fotoğrafları yükledim.
Meme kıvamında :) ne sert ne çok yumuşakprotez yumuşaklığınız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?