Meme büyütme- cumartesi günü

Suan beklıyorum damar yolum acıldı aşırı heycanlıyım. Senın kacta bellı olacak
Ben 9 da gırdım 12 ye dohru cıktım. Cok basım donuyo kalkınca bıde kustum baya sımdıden cok pısman oldum sen nasılsın ınsallah sorun yasamamıssındır

Geçmiş olsun Bol su, tüket ve tuzlu çubuk kraker ye. Haraketsiz kalmamaya çalış. Yürütmeye başlamışlardır muhtemelen. Mümkün oldugunca yürü canım.
Sen nasılsın? Nasıl geçti ameliyat
Agrı ve bas donmesı var. Mıdemde cok bulanıyo
Deniz evet yürümeye çalışalım Arzum un dediği gibi,ben bir tur kalktım .eşim kolumda yürüdüm az sonra yine deneyeceğim
3 kaşık hasta çorbası içtim benim de midem bulandı .yere değil karşıya bakarak yürümeye çalış
Nazlı göğüs kafesimde ve sırtımda ağrı var. Daha iyi günlerim olmuştu iyi olacağız inşallah

O agrı da 3. Günden sonra baya bi azalacak sabret. Çok geçmiş olsun tekrardan

Deniz biraz oturur pozisyona geldim,nispeten sırt ağrım azaldı.yatınca daha kötü. Bir de çok su içmeye çalış,anestezi etkisi geçmeden iyi olmuyor

Deniz biraz oturur pozisyona geldim,nispeten sırt ağrım azaldı.yatınca daha kötü. Bir de çok su içmeye çalış,anestezi etkisi geçmeden iyi olmuyor
Icınce mıdem bulanıyo denedım kalkıncs basım cok donuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…