peki 2 gün olan agrı şiddeti çokmuydu
Yani ağrı kesici içince geçiyo dikkat etmen gerekli illaki agri olucak açık yara yanipeki 2 gün olan agrı şiddeti çokmuydu
Deniz kendini iyi hissettiğinde yaz lütfen sen de . Ben de sabah test sonrasındaki karar ne olacak ona göre güncellerimpeki 2 gün olan agrı şiddeti çokmuydu
Kesinlikle rahat olaaa gercekten mi boyle seyler duydukca rahatlıyorum ama cok heyecanlıyım :) ne zaman oldunuz. İnşallah benimde kolay gecer..
Suan beklıyorum damar yolum acıldı aşırı heycanlıyım. Senın kacta bellı olacakDeniz kendini iyi hissettiğinde yaz lütfen sen de . Ben de sabah test sonrasındaki karar ne olacak ona göre güncellerim
Şimdi çıktı sonucum, düşmüş şükür. yatış işlemlerini yapıyoruz. 11 de alacaklar operasyonaSuan beklıyorum damar yolum acıldı aşırı heycanlıyım. Senın kacta bellı olacak
Deniz çok geçmiş olsun. Nasılsın ?Suan beklıyorum damar yolum acıldı aşırı heycanlıyım. Senın kacta bellı olacak
Ben 9 da gırdım 12 ye dohru cıktım. Cok basım donuyo kalkınca bıde kustum baya sımdıden cok pısman oldumSuan beklıyorum damar yolum acıldı aşırı heycanlıyım. Senın kacta bellı olacak
Agrı ve bas donmesı var. Mıdemde cok bulanıyoDeniz çok geçmiş olsun. Nasılsın ?
Geçmiş olsunAgrı ve bas donmesı var. Mıdemde cok bulanıyo
Aynen bol bol su iç. Dinlen ama yürü bol bol geçecek merak etmeAgrı ve bas donmesı var. Mıdemde cok bulanıyo
Sen nasılsın? Nasıl geçti ameliyatŞimdi çıktı sonucum, düşmüş şükür. yatış işlemlerini yapıyoruz. 11 de alacaklar operasyonaBol şans ikimize de . Kendime gelince yazmaya çalışırım canım
Geçmiş olsunBol su, tüket ve tuzlu çubuk kraker ye. Haraketsiz kalmamaya çalış. Yürütmeye başlamışlardır muhtemelen. Mümkün oldugunca yürü canım.
Sen nasılsın? Nasıl geçti ameliyat
Deniz evet yürümeye çalışalım Arzum un dediği gibi,ben bir tur kalktım .eşim kolumda yürüdüm az sonra yine deneyeceğimAgrı ve bas donmesı var. Mıdemde cok bulanıyo
Yuruynce baeım cok donuyo korkuyorum kalkmayaAynen bol bol su iç. Dinlen ama yürü bol bol geçecek merak etme
O agrı da 3. Günden sonra baya bi azalacak sabret. Çok geçmiş olsun tekrardanDeniz evet yürümeye çalışalım Arzum un dediği gibi,ben bir tur kalktım .eşim kolumda yürüdüm az sonra yine deneyeceğim
3 kaşık hasta çorbası içtim benim de midem bulandı .yere değil karşıya bakarak yürümeye çalış
Nazlı göğüs kafesimde ve sırtımda ağrı var. Daha iyi günlerim olmuştuiyi olacağız inşallah
Çok teşekkür ederimO agrı da 3. Günden sonra baya bi azalacak sabret. Çok geçmiş olsun tekrardan
Icınce mıdem bulanıyo denedım kalkıncs basım cok donuyoDeniz biraz oturur pozisyona geldim,nispeten sırt ağrım azaldı.yatınca daha kötü. Bir de çok su içmeye çalış,anestezi etkisi geçmeden iyi olmuyor
Çok kötüyseniz söyleyin hemşireye bulantı için serum versinler. İyi gelirIcınce mıdem bulanıyo denedım kalkıncs basım cok donuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?