Meme büyütme- cumartesi günü

Evet eşimde diyor ki hiç unutmayız . 10/10/20 . Yürüme kısmına kesinlikle katılıyorum,yürüdüğümde o bası hissi azalıyor ama ne zaman yatıp ,oturayım yine taş gibi oluyor. Hemen zorlayıp kalkıp ev içinde tur atıyorum. Ağrı azalmadı ama drenin çıkması beni çok rahatlattı.
Not: 3.günden bildiriyorum:hala sıvı sabun pompasına basamıyor,kapı kolunu basıp açamıyorum ama sifona artık basabiliyorum

Ödemden o asimetri. Hastaneden çıkarken yapılan muayenede ödem çok azdı ve daha aynılardı dün yani. Bugün ödem çoğalmış biraz şekilleri de değişmiş(ben yine de beğendim) ama aynı değillerdi tam. Ödemden geçicek o merak etme bence

Herkesde süreç farklı işliyor, ben kollarımı ilkgün bile havaya kaldırdım, ama ağrı göğüs ve sırt bölgemde, cımbızla etimi çekiyorlar sanki. Hatta hastaneden kendi çantamı alıp çıkt7ım. Yürümekde gerek yatmakta, o dengeyi kurmak gerek. Bu sabah bi ara dik durmaktan yıldım drakula gibi dümdüz uyuyakalmışım mesela. Ama ben hayat boyu sırt üstü yattığımdan o biraz bana kolaylık oldu açıkçası. Normalde de hiç yüzüstü yatmam. Yan yatmayı özledim biraz sadece. Şu göğsümden öküz kalksa biraz daha razıyım. Araba sürmek şuan hayal gibi sırt ağrısından

Evet herkeste farklı çok haklısın. Ben asla sırt üstü yatmazdım onun için o da ekstra eziyet. Yan yatmayı çok özledim. Bakalım bekleyip göreceğiz o günleri de umarım

Tesekkurler. Bana amelıyatta sudyen taktıbıde baya sımsıkı. Sızde ne zamwn takıldı
Bana da takıldı deniz korse, duşa kadar kalacak, ablamda doktor o bir ay çıkarma diyor ama ameliyatımı yapan doktor duştan sonra penyeye geçebilirsin dedi. Hatta ben memelerimi hala görmedim işte korse yüzünden

Kizlar bana doktorum dusa gircegim zaman ameliyat dikis yerine su degmesin diye bi sprey verdi dusa girmeden 2 3 dk once o dikis yerine skiyosun jel gibi bisey oluyo ustu ve su gecirmiyo eczaneden 60 liraya almistim ama cok ise yariyor. Enfeksiyon kapar dikisler diye su degdirmekten korkuyorsaniz sizde alabilirsiniz

Ben yarın ilk duşumu alacağım çok endişeliyim.drenim bugün çıktı.
laptop ı servise binene kadar tasıyabilirim gibi anlıyorum .ya da bir hafta evden çalışacağım garanti olsun diye
Aynen eger evde calisma durumun varsa oyle yap kendi rahatligin icin yoksa agri ve acilar eziyet olabilir

Siz benden cok daha umutlusunuz ben hep boyle kalacakmıs hıc gecemeyecekmıs gıbı bı psıkılojı ıcındeyım sureklı aglıyorum ne zaman tek basıma kalkabılecegım. Bıde kambur yuruyorum kambur kalıcam dıye korkmaya basladım delırmek uzereyım. Kafamı taslara vurasım var

7. Gunum bitti hala kambur yuruyorum dik duramiyorum ve belim agriyo artik ben 6.gunde kendim kalkabildim

Kızlar öncelikle geçmiş olsun, ağrınız sızınız en Kısa zamanda geçer inşallah. Yorumlardan istanbul da olduğunuzu çıkardım, bende dikleştirmw ve protez düşünüyorum hangi doktora oldunuz, ne kadar ödediniz buradan yada özelden yazarsanız çok sevinirim :)

Bendede gece uykuları yok, bu akşamda aksi gibi çok sıcak. Ben ablamda kalıyorum annemlerde burada, kendi evimde olamamak yatağımda yatamamakda beni üzmeye başladı bu gece o kadar sıcaktıki ve ağrım tutmuştuki kimse beni duymayınca zorla kendim kalktım, dikişlerim patlicak gibi acıdı. Gün be gün ağrım azalmıyor hiç, bu da beni demoralize ediyor. Ödemler artıyor hatta. Hiç öyle baktığımda moral olacak güzel memelerde yok, şimdilik pişmanlıklar içindeyim. Dediğim gibi kasüstü ağrısız kasaltı ağrılı büyük yalan dikiş aynı dikiş gerilen doku deri aynı. Hiç öyle 5. Gün araba sürdüm diyenleri anlayamıyorum şuan. Dediğşm gibi birtek kollarımda kısıtlanma yok benim ama ben hep deniz yıldızı gibi kollarım tepemde uyurdum, çok esnekti kol kaslarım bence o sebeple kollarım rahat. Ama sırtım göğsüm artık acıdan yıldım. Yarın eczaneden hastamedeki ağır ağrı kesicilerden istetip vurdurcam, bir saatte olsa uyuyabilmek istiyorum

Ben şuan kimseye ameliyat önerecek durumda değilim ahah. Dikleştirme daha da acılı boşverin çok büyük bir probleminiz yoksa

Burda beni anlatmışsın 4. Günümüz bizim leilalei ve denizle anladığım kadarıyla onlarda ben gibi. Ben oturarak uyuyorum zaten, yatınca ödemleniyorum. Hiç 3-4 gün bitince biraz toparlanacakmışım gibide hissetmiyorum ama sabah yazıcam halimi vaktimi

nasil oldun bugun canim ben 8. Gundeyim suan ve cok daha iyim o kas agrisi nerdeyse kalmadi sadece gogusumdeki silikonlarin baski hissi var o da zamanla gidecekmis. Geceleri duz yatayim diyorum 1 saat duz yatip gece agrim oluyor tekrar 45 derecelik aciyla uyumaya calisiyorum yan yatmayi ozledim birde biraz daha dik durabiliyorum bugun

Valla ertesı gun ıse gıttım yok 2 gune soyle boyle yaptım dıyenlerı bende hıc anlamıyorum mumkun gıbı gelmıyo

İşte bizimde 4. Günümüz, ben 90 derece oturarak uyuyorum, 45 derecede de belim ağrıyo çünkü. Günlerdir otobüs yolculuğu yapıyor gibiyim Baskı azalıyor günden güne ama dikiş yerleri acıyor. Baskı azaldıkça dikiş acısı kendini daha çok hatırlatıyor. 2. Günü en zoru 2. Gün bunu atlat kolaylaşacak diye kandırdı daha önce yaptıran arkadaşlarım, şimdi bişi kolaylaşmıyor diyince bir haftayı doldur baya azalıcak diyorlar cumartesiyi iple çekiyorum bakalım leila, deniz ve ben nasıl olcaz. Ben kendi iş yerimiz olduğu için işe gidiyorum, 3-4 saat kalıyorum. Zaman geçmiş oluyor evde de zaman hiç geçmiyor Ha evde dimdik oturmuşum ha işte. Birde tüm vücudum balon gibi, bugün sebze ve zeytin yağından başka bişi yemicem belki ödemlerimi azaltır. Ödemler ağrımı arttırıyor gibi geliyor

Valla ertesı gun ıse gıttım yok 2 gune soyle boyle yaptım dıyenlerı bende hıc anlamıyorum mumkun gıbı gelmıyo
benim ameliyattan ciktigim videom var acimiyo agrimiyo diyenlerin hepsi yalanci diye sayip sovmusum narkozun etkisindeyken bile 3 4 gun aglaya aglaya uyudugumu hatta uyuyamadigimi bilirim nasil 2 gunde iyilestiler hayret ediyorum hala

aynen odemler benimde agrimi artiriyor bol su icmek lazim ama suan ilk gunlere gore daha iyim bence sizde 6. Gunden sonra iyiye gittiginizi goreceksiniz birde benim aci esigim cok dusukmus onu anladim ha soyle ha boyle diye diye 2. Haftayi bitirmek istiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…