Meme büyütme- cumartesi günü

Tesekkurler. Bana amelıyatta sudyen taktıbıde baya sımsıkı. Sızde ne zamwn takıldı

Kızlar çok geçmiş olsun geçecek azcık sabır kolay değil iki ay oldu bugün bralet aldım yaa nasıl güzel oldu böyle kalmayacak inanın
Her nefeste battıkça göğsüm,sırtım hemen öyle şeyler düşünmeye çalışıyorum. Geçici bunlar diyorum. Ama ağrı tabi geçmiyor daha 24 saat olmadı bile. Bir de boğazım gıcıklanmış herhalde bu da normaldir

Hıc kalkıp yatamıyorum tek basıma cok agrı var bu ne kadar surecekkı boyle ya

3 ya da 4 gün sürecekmiş canım bu , bende dren çıksın diye beklerken bir gün daha kalma kararı çıktı, taburcu oldum ama drenlerde benımle eve geldi. Sırt ve göğüs kafesı kısmımdaki ağrı fazla,derin nefes alırken sancılı ama burada cok okumustum gececek bunlar diye takılmamaya çalışıyorum

İnşallah bıran önce gecer. Kendın kalkıp yatabılıyomusn

Selam Bende cumartesi oldum ( yani dün) tabiki ağrı oluyor ama geçecek. Ameliyattan korkmayın birşey hatırlamıyorsunuz zaten, uyuyorsunuz uyandığınızda göğsünüzde iki taş haha. Ben uyandığım gün narkozun etkisinden pek birşey anlamadım sanırım ama 2. Gün ağrılı geçti, gelecek günleri bildiririm

Çok geçmiş olsun. Deniz de ben de dün olduk. Yani bugün 2. Günümüz hepimizin. Kas altı mı sizin de kaç cc takıldı. Benim drenlerim yarına kadar kalacak ve evet o taş hissi hep var. Yürüyünce nispeten azalıyor

Tesekkur ederım inşallah Tuzla da ozel bır hastanede. Vırus acısından doktor sıkıntı olmaz dedı ozel hastanelerde cok sıkıntı olacagınıda sanmıyorum acıkcası
Bende ameliyat olmak istiyorum Dr araştırıyorum hangi Dr a olacaksınız

Kizlar ben olali tam 7 gun oldu 340 cc kas alti yuksek profil konuldu 7. Gunde kendiniz yatip kalkiyosunuz baskilariniz daha hafifliyo ilk gunlerinizi hatirlayip ne aci cekmisim be diyosunuz hatta sahsen 3 4 gun bana izdirap gibiydi gece uykusu diye bisey yoktu bende

Ay inşallah ya boyle seyker duymak gercekten moral verıyo.

7. Güne şöyle bir sorum var 3. Günden :) ben hiç bunlar geçmeyecek sansam da gececek biliyorum ama 7. Gün mesela laptop taşıyabilir olur muyuz sıkıntı olur mu .ya da saçını kolunu kaldırarak yıkayabiliyor musun

oncelikle gecmis olsun :) laptop tasirsin ama uzun sureli tasimaysa bu hafiften agrilarin olur suan ben evde tencere tasiyabiliyorum ama tabi en fazla mutfaktan salona ise gitmek icin soruyorsan dinlene dinlene zorlamadan kendini tasiyabilirsin. Dusa girdim ama sacimi tabi kollarimi rahatca kaldirip yikayamadim cunku kollar malesef hala 180 derece yukari kalkmiyo ama basini hafifce one egip yikayabildim iyi kotu cunku kollari yukari kaldirinca yoruluyo kol o yuzden zorlamadan sadece temizlensin diye şipşak yıkayiverdim

Geçmiş olsun evet bugün 3. Günümüz bitiyor, benim kasüstü damla 305cc di, 2. Gün korkunçtu. Kasüstü acısız büyük yalan ahah. Ama ben kendimi zorlayıp çok hareket ediyorum, 3. Günü işe gittim ama dönüşte çok ağrım oldu tabi. Şekilleri şuan çok çirkin, aşırı şiş, pek göremiyorum korseden zaten. Ama okuduklarıma göre 3 aydan önce karar vermemiz gerekiyor

Ben yarın ilk duşumu alacağım çok endişeliyim.drenim bugün çıktı.
laptop ı servise binene kadar tasıyabilirim gibi anlıyorum .ya da bir hafta evden çalışacağım garanti olsun diye

Bende de dreni çıkardı bugün.gördüm canlı canlı ama ödemliler tabi yine de güzellerdi.dediğin gibi çok değişecek yumuşayıp oturana kadar. Ama dün gece çok zor geçti bana bugün dren çıkınca daha rahatlasam da hala ağrı var. Birkaç güne umarım azalır

Ben yarın ilk duşumu alacağım çok endişeliyim.drenim bugün çıktı.
laptop ı servise binene kadar tasıyabilirim gibi anlıyorum .ya da bir hafta evden çalışacağım garanti olsun diye
Ben saçımı bugün anneme yıkattım duşu çarşambaya sarkıtıcam, bi 5 gün dikişleri ıslatmamakta fayda var. Ben ilkgün hiç bişi anlamadım morfinden narkozdan, çok iyiyim sanıyordum kahkahalar atıyordum haahah meğer o serapmış, 2. Gün yatamadım oturarak uyudum, gece bir an ağrı ve ızdırapdan bedenim yoruldu sanırım ağrım biraz azaldı yada vücudum uykusuzluğa dirençten vazgeçip uyudu. Bence o 3. Gün işe gittim yazanlar ağrılarını sonradan unutuyor, bende işe gittim ama kendimi zorlayarak gittim. Her akşamda ablamlarda kalıyorum sitelerinin etrafında 750 metre tur atıyorum, hem memelere soğuk iyi geliyor hem de hareket edince gece daha rahat ediyorum. Her gece derken bu gece 2. Kere çıkıcam hahah
Yani hareket ağrı yapıyor ama ödem süresini kısaltır diye umuyorum. Yatma dinlenmede önemli. Kas üstünü çok hafife almamak lazım, sağlıkçı değilim ama o meme dokusu katmanlar az uz değil, onlarda derin bir doku, çok zayıf hastalarda bile derin
hepimize geçmiş olsun. Ben hala şu allahım çok pişmanım niye yaptım bunu modundayım, işallah size iyiki yapmışım derim yakında
10.10.2020 biz üçümüzün tarihine geçti en azından

Benim direnleri ertesi gün çıkardı, allahım çok acılıydı, morfine rağmen hissettim. Ama direnler ödemimizi azalttı nazaran, gerçi olacak ödem de damarda durmuyor, 2. Gün ağrım çoktu, tam üçüncü gün rahatlicak gibi oldum derken bu seferde balon gibi şiştim Ben direnlerim çıkarken gördüğüm memeleri hiç beğenmedim çok ayrık şiş ve asimetrikti, ki öncesinde hiç asimetri yoktu bende, eşit yoklardı hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…