Meme büyütme- cumartesi günü

evet yanı mumkun degıl benımle kafa buldu sanırım
Yok yok. Bana da kasüstü olan bir kaç kişi 5. Gün araba kullandım demişti ama tek bir arkadaşım önceden uyardı, üstü altı farketmiyor meltem ilk bir hafta zor onu atlattıktan sonrası kolay diye. Bugün ayın 13 ü olmuş, aklıma geldikçe cumartesinin geride kaldığı oh olduk atlattık demeye başladım bile. Ama ben bu ağrıları unutacağımı sanmıyorum ahah

Bence unutacağız sonrasında .ilk birkaç gün zordu diyeceğiz

Burayı takip eden merak eden arkadaşlara geri bildirim yapim dedim. Dayanılmaz acılar 4. Günden sonra baya hafifliyor. 5. Gün ilkkez amannn iyiki yaptırmışım dedim haha. Bakalım 1 ay sonra umarım amannn bişiy yok 2. Gün işe gittim kesin yaptırın demem çok olası

Yine takip eden arkadaşlara bir geri bildirim yapayım 4,5,6. Günler hemen hemen aynı. İlk günlerdeki kabus ağrılar yok, kendi kendine kalkmada daha iyi hale geliyorsunuz, kalkarken ağrınız oluyor ama yardımsız kalkabiliyorsunuz artık. Onun haricinde normal hayatınıza dönebilecek kadar iyileşmiş olmak mümkün değil, ofis işinize taksiyle gidip gelebilirsiniz. Ama iyi olduğunuz için değil, iyileşme sürecinde zaman geçsin hareket ettiğiniz içinde iyileşme hızınız artsın diye. Vallahi çok objektif post op bildirimi veriyorum şuan ameliyat olacak arkadaşlar için umarım çok yararlı olacaktır Ne zaman ki tamam araba kullanabiliyorum yazarım, büyük oranda normal hayata dönüş süresini bu verecektir
Tabi bunlar kas üstü post op süreçleri kasaltı arkadaşlar için tüm bu anlattıklarıma gördüğüm kadarıyla artı olarak 3-4 gün koyun. Ama sakın kasüstünün acısı kasaltından az diye düşünmeyin, acı kaçınılmaz
Herkesi öpüyorum

görüyorum ve arttırıyorum Meltem :) 6. günden bildiriyorum ,Meltem'in aktardıklarına ilaveten > Kas altı vaka ,dünden itibaren başlayan şiddetli dikiş ağrım var. Ben hala saçımı dahi toplayamıyorum. Duşu da kendim almadım,herşeyim yardımla. Bel üstü kısım robot gibi. 1 hafta sonra laptop taşıyabilir miyim diye sormuştum operasyon öncesinde ,evet yanıtı almıştım ama 6. gündeyim ve bir kupayı zor kaldırıyorum. Suyu hala pipetle içmeye gayret ediyorum. Özeti kollarım hala kullanılabilir değil ne yazık ki..

acik arttirmaya kas altindan 10. Gunumden ekliyorum meltemin aksine bende dikis acisi pek yok suyu yemegi kendim yiyip icebiliyorum agir seyler hala kaldiramiyorum kollarimi tam yukari kaldiramiyorum ama saclarimi zorda olsa ensemden toplayabiliyorum. Gun gectikce agri aci hafifler diye dusunuyorum kafadan 2 - 3hafta normal yasaminiza donemiyosunuz kisaca. Ertesi gun 3. 5. Gun ise gidenlere hayret ediyorum valla

duzeltiyorum Meltemin dikis acisi degil Leialei nin yanlis yazmisim

geçmiş olsun, uzamadan atlatırsınız inşallah. Kac cc kondu, kesi yeri neresi ve dr unuz kim sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz? Ben de artık karar verdim ama dr u netleştirmeye çalışıyorum

geçmiş olsun, uzamadan atlatırsınız inşallah. Kac cc kondu, kesi yeri neresi ve dr unuz kim sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz? Ben de artık karar verdim ama dr u netleştirmeye çalışıyorum
Teşekkür ederim. 350 cc kondu,kesi yeri meme altı ve kas altı metodu uygulandı. Doktorum tanıdık benim isim vermek reklam vs olmasın. Sizin içinde hayırlısı olsun dilerim bir an evvel

Ben doktorumdan aşırı memnunum, gözünüz kapalı gidebilirsiniz özelden konuşabiliriz

Evettt bugün bir hafta kontrolüm vardı.
İyileşme hızım iyi, hocam masaj ödevlerimi verdi. Araba sürebilirsin artık duş alabilirsin dedi. Zaten ben ellerimi ilkgünden beri kaldırabiliyorum. Burayı takip edenler için kasüstünde bütün süreç 1 haftada büyük oranda tamamlanıyor. Kendi işinizi kendiniz görebilecek haşe geliyorsunuz, kendiniz artık yatıp kalkabiliyorsunuz ama tabi yoga yapamazsınız. Bana sorusu olan ameliyat düşünen tüm arkadaşlar özelden yazabilir Doktorumu da gözüm kapalı öneririm. Ameliyathaneden bile üzerimde bir damla batikon kalmadan tertemiz çıkartmışlardı beni. İlkgünler çok ağlıyordum, aklı olan yaptırmaz diyordum ahahah ama öyle olmuyormuş. Ödemler inmeye başlayıp memelerr güzelleştikçe fikir değişiyor

merhaba pazartesi ameliyat oldum bende. 4. günüm ameliyattan sonra kas altı 400cc full motiva kullandık.
Burda belirtmişsiniz kas altı diye. Tekrar geçmiş olsun,ömürlük olsun . Nasılsınız,hareket kısıtlılığınız be durumda. Ben de hala devam ediyor

Burda belirtmişsiniz kas altı diye. Tekrar geçmiş olsun,ömürlük olsun . Nasılsınız,hareket kısıtlılığınız be durumda. Ben de hala devam ediyor
Valla cok rahatım hareket ediyorum gayet ama sonradan kendimi durduruyorum hareket etmemeliyim diye dun ilk kontrolum oldu biraz fazla ödem yapmışım bi de üstüne korse bayağı sıkmış ödemle beni. Korseyi çıkarttık 26sinda diger kontrolum var beklemedeyim

Geçmiş olsunn, öncelikle hayırlı olsun
Biz cumartesiciler 8 günü devirdik 10 gün olacak artık. Sanırım hepimiz aynı noktadayız. Gündüz iyi, gece biraz ödemleniyoruz. Ben 7. Gün araba kullandım. Ama yinede zorlanıyorum. Hareket imkanım hızlı iyileşiyor. Birtek geceleri yattığımda ödemlenmeye bir çare bulamıyorum. Yine takip edenler için son bir bildirim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…