Meme büyütme- cumartesi günü

Senin acı eşiğin düşük değil, silikon ameliyatı çok acılı ahahahah

Bi de dun hapsurdum silikonlarim agzimdan cikacak sandim bi an sakin hapsurmayin tutun kendinizi benden demesi
Beni de ailem dün çok güldürdü gece acılarım oldu. Babama söylemedik ameliyat olduğumu, bi beden büyüdüğünden bişiy anlaşılmıyor zaten. Ablam dediki soor salonuna yazılmış kendini çok zorlamış sakat etmiş. Babam gidip gelip kendini nası sakat ettin salak kız diyo Yeğenim 2.5 yaşında, o bazen aşka geliyor teyjeee diye atılıyor Jungle da gibiyim hahah. Geçen gün yeğenim koştu koştu sarıldı bir canım yandı, ablam diyorki meltemin gözünden yaşlar anime gibi aktı çeşme gibi aktı, bu smile gibiydi dio Sürekli bir traji komik hal evde, keşke bakıcı tutup evde kalsaydım

hahahaha benimde babam bilmiyo oldugumu 3. Gunumde babamla sakalasirken yastik firlatti sag gogusume geldi canimdan can gitti babamda buna saka yapilmayada gelmiyo ne tatli canin varmis diyo bi bilse kizi neler etti kendine valla cok dikkat etmek lazim dikkat ettikce aksilik daha cok oluyo gerci

Aaa süper haber. İsmi bana atabilir misin bugün akşam üzeri ilk duşumu alacağım onu da alırım öncesinde canım

Canım ben de neredeyse 90 derecelik açıyla uyumaya çalışıyorum.2.gün berbattı şimdiye kadarı değerlendirdiğimde dün gece biraZ daha fazla uyuyabildim ama sırt ve göğüs kafesi ağrım bitmiyor. Dren dün çıktı daha fazla uyumamı ona bağladım biraZda . Sik yürümeye çalışınca boyun kaslarım dahil ağrıyor ama geçecek. Tek tesellim bu geçecek. O günleri iple çekiyorum. Dün doktorum duş sonrası bir tık daha iyi hissedeceksin dedi bu akşam üzeri duş alacağım yazarım onu da

benim ameliyattan ciktigim videom var acimiyo agrimiyo diyenlerin hepsi yalanci diye sayip sovmusum narkozun etkisindeyken bile 3 4 gun aglaya aglaya uyudugumu hatta uyuyamadigimi bilirim nasil 2 gunde iyilestiler hayret ediyorum hala
Benim de ameliyattan daha doğrusu narkozdan uyanış ve uyuma anı videom var. Sövmemişim ama ruhumu teslim ettiğim tüm yüzümdeki jest mimiktrn okunuyor. Tekrar izleyemiyorum o derece kötü

Bi de dun hapsurdum silikonlarim agzimdan cikacak sandim bi an sakin hapsurmayin tutun kendinizi benden demesi
Ben de gece hafif öksürür gibi oldum,canımı teslim ediyorum sandım. Bir de eşim moral olaun diye güldürmeye falan çalışıyor sağolsun da ,o eylemi yapmak hapşurmakla aynı sanırım. Kahkaha kısmı yani. Göğüs kafesim parçalanıyor gibi. Canı sağolsun cem yılmaz açmış ,espirileri duyunca refleks gülme eylemi geldi aman allahım felaket bir deneyimdi ,üstüne yarım saat ağladım . Şimdi hiç espri yapmıyor :) öksürmek,hapşırmak,kahkaha yasak bu süreçte

Aaa süper haber. İsmi bana atabilir misin bugün akşam üzeri ilk duşumu alacağım onu da alırım öncesinde canım
opsite 100 ml canim fotograf ekliyorum asagidan bakabilirsin

Eklentiler

• P_20201013_120327_vHDR_On.webp
    29 KB · Görüntüleme: 38
  • P_20201013_120324_vHDR_On.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 38
Benim de ameliyattan daha doğrusu narkozdan uyanış ve uyuma anı videom var. Sövmemişim ama ruhumu teslim ettiğim tüm yüzümdeki jest mimiktrn okunuyor. Tekrar izleyemiyorum o derece kötü
insan ne yaptigini bilmiyorki o an ilerde bakip bakip guleriz artik agladigimiz halimize

Bu arada kızlar ben 305 cc kas üstü damla mentor oldum. Tek tesellim küçük olmaları. Doktor daha büyük yapmayı istemiş ama korkmuş benden. Ben büyük istemiyordum. Zaten şuan çok yukarda ve çirkinler birde büyük olsa iyice ağlardım. Bugün işe geldim zaman geçsin diye iğneler batıyor dikiş ve etrafına. Ben çok ödemliyim silikonu falan hiç hissedemiyorum. Benim anladığım kadarıyla olan arkadaşlarımız ikinci günü atlat kolay dedi yalandı, şimdi 1 hafta diyolar bence o da yalan, ondan sonra 2 hafta yalanı başlicak tahminim şöyle huzurlu bir uykuya bir ayımız var

hahahaha ya evet ne gulunuyo ne esneniyo ne oksuruluyo robot gibiyiz resmen

gecmis olsun canim daha once gogus dokun varmiydi kas ustu olmasi bi nebze daha iyi ama yinede ameliyat sonucta agrili acili bi donem ben kas alti oldum suan 8. Gunumdeyim tabi eskisi gibi degilim ama ilk 3 4 gun kadarda felaket degilim acikcasi yavas yavas vucut alisiyo ama alisirken tabi bel sirt agrilar acilarda yanimizda kâr kaliyo 1 ayi doldurmadan iyilestik diyemicez tam olarak anlasilan

Benim göğüs dokum azdı ama 160 boya 60 kg yum derim ince değildi. Dokum müsaitti. Zaten o kadar derine konuluyor ki aslında, çok çok zayıf ve dokusuz olmadıkça kasaltı yapmamak gerek. Ama tabi kasaltıda üstüde acılı, ikisi de çok derin doku her halükarda. Bugün 4. Günüm felaketin içindeyim ama sanırım evet her gün birgün önceden iyiyim. Sadece dayanma eşiğimde düşüyor. Bıkıyor insan acıdan ahaha. Bugün asterix gibiyim ödemden, doğum mu yaptım meme mi taktılar belli değil haha

heryerimiz sis sis nedir bu kadinlarin cektigi gun gectikce daha iyi olucaz moralinizi bozmayin 1 aya iyiki dicez insallah

benim ameliyattan ciktigim videom var acimiyo agrimiyo diyenlerin hepsi yalanci diye sayip sovmusum narkozun etkisindeyken bile 3 4 gun aglaya aglaya uyudugumu hatta uyuyamadigimi bilirim nasil 2 gunde iyilestiler hayret ediyorum hala
Benim bi tanıdıgım cerrah bayan var oda olmustu. Olmadan once onunla konuştum kadın cerrah bıde dıye guvendım. Ertesı gun ıse basladım falan demıstı bnaa ama mumkun degıl olamaz yanı

Benim bi tanıdıgım cerrah bayan var oda olmustu. Olmadan once onunla konuştum kadın cerrah bıde dıye guvendım. Ertesı gun ıse basladım falan demıstı bnaa ama mumkun degıl olamaz yanı
Ertesi gun ise baslamakmi ben daha wcde altimi indiremiyodum 2. Gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…