- 1 Mayıs 2016
- 355
- 574
- 33
Sözümü tuttumsen söylemeden izliyorum canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözümü tuttumsen söylemeden izliyorum canım![]()
baktım şimdi resmine de ben daha düz bekliyodum valla.öyle bi anlattın ki resim koymadan önceSözümü tuttumgerçi dün akşam diodum nasip olmadı bugün anca oldu
![]()
Gogus altinla gogus cevreni ölc bakiyim ne cikacak merk ettimBana 345cc olcaktı da bakcaktık ameliyatta high profil die düşündük en son bakalım ama gerçekten yoklar dimi![]()
Beni izlermisin ben de bakmak istiyom :)Sözümü tuttumgerçi dün akşam diodum nasip olmadı bugün anca oldu
![]()
baktım şimdi resmine de ben daha düz bekliyodum valla.öyle bi anlattın ki resim koymadan önceçok güzel olacağına eminim ben
![]()
77 çevresiydi de göğüs altını hatırlayamadımGogus altinla gogus cevreni ölc bakiyim ne cikacak merk ettim345 oo bomba olacak yahu masallah
Azda olsa ama dokun var yani yok degil . bende dumduz bisi bekliyodum okadar degil yani. Tekli sayılara dustun hadi bakalim77 çevresiydi de göğüs altını hatırlayamadımama inşallah 345 olur da bomba olur ayyy heyecan gldi yine
![]()
Ya inşallah güzel olcak benimde inancım var da işte bu aralar bi nefes daralması yaşıyorum gbi düşündükçe derin nefes alamıorum sinirlerim bozulmaya başladıbaktım şimdi resmine de ben daha düz bekliyodum valla.öyle bi anlattın ki resim koymadan önceçok güzel olacağına eminim ben
![]()
heyecanlanmaya başladınYa inşallah güzel olcak benimde inancım var da işte bu aralar bi nefes daralması yaşıyorum gbi düşündükçe derin nefes alamıorum sinirlerim bozulmaya başladı![]()
Doktor aynı olunca sölediklerin daha da bi rahatlatıo beni ama bu ara hiç ameliyat için heyecan yaşamıorum ki aklıma çok ta getirmiorum ama nefesim daralıomuş gibi gelio ya eğer bi sıkıntı olsa nefesimle ilgili tahlilde çıkıo dimiheyecanlanmaya başladınki bu da çok doğal.ayh nie bozuluo sinirlerin ya.kuş gibi uyucan kuş gibi uyancan.gayet esprili indircekler seni aşağı.beni indirirken hemşire kız dedi ki sağ böbrek ameliyatıydı di mi ayh hayır dedim sol böbrek yanlışlık olmasın
aynı şakayı sana da yaparlarsa yeme sakın
gayet relax olcaksın ben inanıyorum buna
![]()
Ya inşallah güzel olcak benimde inancım var da işte bu aralar bi nefes daralması yaşıyorum gbi düşündükçe derin nefes alamıorum sinirlerim bozulmaya başladı![]()
zaten doktor aynı die ben de mümkün olduğunca aklıma geldikçe her şeyi söylüyorum sanaDoktor aynı olunca sölediklerin daha da bi rahatlatıo beni ama bu ara hiç ameliyat için heyecan yaşamıorum ki aklıma çok ta getirmiorum ama nefesim daralıomuş gibi gelio ya eğer bi sıkıntı olsa nefesimle ilgili tahlilde çıkıo dimi![]()
Çok teşekkür ederimmzaten doktor aynı die ben de mümkün olduğunca aklıma geldikçe her şeyi söylüyorum sananasıl bi nefes sıkıntın var anlayamadım tam.istediğin gibi rahat mı nefes alamıyosun?
Son 3güne kadar aynı şeyler bende de oldu canım. Hele Betüşün ne şikayeti varsa bana da girdi hepsi.Çok teşekkür ederimmya sanki aldığım nefes bana yetmiomuş gibi hissediorum 2 gündür bazı şeyleri çok kafama takıorum hayatımla ilgili acaba onlar mı yapıo diorum ama göğüs kafesinin tam bitimindeki boşluğa bastırıorum orası ağrıo acaba üşüttüm mü diorum
iyi değilim yaaa
Ben uyandığımda doktoru korkutacam. Hain planlarım varheyecanlanmaya başladınki bu da çok doğal.ayh nie bozuluo sinirlerin ya.kuş gibi uyucan kuş gibi uyancan.gayet esprili indircekler seni aşağı.beni indirirken hemşire kız dedi ki sağ böbrek ameliyatıydı di mi ayh hayır dedim sol böbrek yanlışlık olmasın
aynı şakayı sana da yaparlarsa yeme sakın
gayet relax olcaksın ben inanıyorum buna
![]()
bende 3 gündür böyleyim bende soguk almis olabilirim diye düşünüyorumÇok teşekkür ederimmya sanki aldığım nefes bana yetmiomuş gibi hissediorum 2 gündür bazı şeyleri çok kafama takıorum hayatımla ilgili acaba onlar mı yapıo diorum ama göğüs kafesinin tam bitimindeki boşluğa bastırıorum orası ağrıo acaba üşüttüm mü diorum
iyi değilim yaaa
Iyi alistir ona kendini balim nefes depola sen birazYa inşallah güzel olcak benimde inancım var da işte bu aralar bi nefes daralması yaşıyorum gbi düşündükçe derin nefes alamıorum sinirlerim bozulmaya başladı![]()
Doktoru korkutcanmi ahahhahaBen uyandığımda doktoru korkutacam. Hain planlarım var![]()