• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ya aslında cc konuşmak istemedim doktorumla çünkü ben bu işten anlamam cc doktorun işi ben cup tan anlarım. Yani 80 B cup eski sütyenlerim dolsun yeter zihniyetindeyim. Hep küçüktü memelerim ama memmundum ama emzirmeden sonra eski sütyenler de olmuyor. çok zayıfım zaten 1.68 boy 48 kiloyum.
Ayniyiz bende 1.67 45 kiloyum 325 cc benimkiler

Merhaba. Cogunuz bana cok faydali bilgiler verdi gecen haftalarda, cok tesekkur ederim oncelikle. Naci celik ve baris cakir dan gorusme alıyorum bı hafta. Kendilerine yaptiran arkadaslar var mi? Varsa izlemeye alirlar mi beni lutfen?
ben Barış Çakır'a olmuştum 5 sene önce,kapsül oluştu tekrardan mayıs başında 2.ameliyatımı oldum

aslında seninkileri gördüm vücuduna göre normal bence şişleri de inince gayet güzel olacak gibi. 325 cc diyince sanki kocamanmış gibi geliyor insana, acaba sütyen bedenin kaç oldu biliyor musun?
Aynen cuk diye oturdu bana buyugu olsa istemezdim ancak bukadar vucuduma göre . yok 325 kocaman degil heleki ben oglan cocuguydum dokum yoktu . bildigim kadaryla 75 d yada 80 oldum o civarlar herlde hic denemedim sutyen valla :)

Kizlarr merhaba kafayi kalcama taktim cok kilo verdigimden dolayi kalcamdaki yaglar jöle kivaminda yururken sallaniyo deri gevsek,valla spor yapiyorum suan insallah yaz sonuna kadar faydasi olur,böyle sorunu olanlar var mi aranizda,zayifim ama o jöle kivami cok kotu,doktor once spor tap dedi,basen popo altindan yag aldirsam dalgalanma yahut deri sarkmasinolur mun lutfen basen lipo olanlar bana ulasabilir mi....:KK17:Meme isi bitti sira kalcaya geldi....:KK43:

Kizlarr merhaba kafayi kalcama taktim cok kilo verdigimden dolayi kalcamdaki yaglar jöle kivaminda yururken sallaniyo deri gevsek,valla spor yapiyorum suan insallah yaz sonuna kadar faydasi olur,böyle sorunu olanlar var mi aranizda,zayifim ama o jöle kivami cok kotu,doktor once spor tap dedi,basen popo altindan yag aldirsam dalgalanma yahut deri sarkmasinolur mun lutfen basen lipo olanlar bana ulasabilir mi....:KK17:Meme isi bitti sira kalcaya geldi....:KK43:
Sporla öyle hemen sonuç alamazsın zaten,devam etmeni ve sıkı bir spor yapmanı öneririm. En güzeli spor salonlarına gitmek tabi.

Can
Sporla öyle hemen sonuç alamazsın zaten,devam etmeni ve sıkı bir spor yapmanı öneririm. En güzeli spor salonlarına gitmek tabi.
canim gecen ay gittim is cikisi ama 2 saat zamanim gidiyodu bebelerde kucuk aksam yemegi dahi yapamiyordum biraktim
Suan sadece hergun 40 dakka kosu,1 saate yakin bacak kol caliaiyorun yaaaa offfff duzelir insallah amaliyat olmak istemiyorum dalgalanma olur diye bacakta,dedigim jöle kivami cok kötu...amaliyat olsam ne yqpabilirlerki gerdirme olsam belki sallanti gider

Can

canim gecen ay gittim is cikisi ama 2 saat zamanim gidiyodu bebelerde kucuk aksam yemegi dahi yapamiyordum biraktim
Suan sadece hergun 40 dakka kosu,1 saate yakin bacak kol caliaiyorun yaaaa offfff duzelir insallah amaliyat olmak istemiyorum dalgalanma olur diye bacakta,dedigim jöle kivami cok kötu...amaliyat olsam ne yqpabilirlerki gerdirme olsam belki sallanti gider
Biraz sakat bölgeler o bölgeler. Bence ameliyatı kafandan at.
X Bady spor merkezlerini araştır,haftada iki kez 20 dakika ;) Fit in tıme diye bir merkezde var,o da benzer ama X Bady yeni cihazlarla yapılıyor..

Biraz sakat bölgeler o bölgeler. Bence ameliyatı kafandan at.
X Bady spor merkezlerini araştır,haftada iki kez 20 dakika :KK66: Fit in tıme diye bir merkezde var,o da benzer ama X Bady yeni cihazlarla yapılıyor..
O bölge icin mi aletler var....aynen cok sakat bölge:KK12:

Back
X