• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.
Çok şükür canım hayırlı uğurlu olsun ceylanların :halay: ağrın sızın çok yok ya en çok ona seviniorum benimde böle olcak ağrı sızı olmicak inşallah son 5 :KK71::KK71:

Hayat işte betüşüm bize öküzü layık gördüler :KK70:
Benimkiler cok sukur kilo verdi biraz :D ama tamamiyle terketmediler beni . birgun iyiyim bir gun kötüyüm anlamadim bunu. Iyi oluyorum tam oh bitti gitti diyorum yarin cok kotu oluyorm 2 gün ise gttim bugun kalkamadim resmen agridan ayh bi bitse gitse rahatlasam . geceleri kuduruyor ya yatma meselesi cok kotu sopa gbi yatmaktan kac gundur uykusuzum :/

bana yardimci olacak kimse yokmu memnun kaldiginiz doktor surec ve ucret konusunu paylasursaniz cok mutlu olucam merakla tecrubelerinizi bekliyorum tsk ederim simdiden

bana yardimci olacak kimse yokmu memnun kaldiginiz doktor surec ve ucret konusunu paylasursaniz cok mutlu olucam merakla tecrubelerinizi bekliyorum tsk ederim simdiden
Protez ameliyatlari 7 bin 10 bin arasi degisiyor.hangi sehirde oldugunuzu belirtirseniz fiyat ve doktor konusunda daha net fikirler alabilirsiniz

H

Hemen yardimci olalim :) 14gunlugum doktorum defne erkara . 325 cc mentor kas alti yuvarlak takildi boyutu tamamen doktoruma biraktim ve cokda guzel oldu fizigime göre.

Çok şükür canım hayırlı uğurlu olsun ceylanların :halay: ağrın sızın çok yok ya en çok ona seviniorum benimde böle olcak ağrı sızı olmicak inşallah son 5 :KK71::KK71:
Doktor az önce uğradı. Dedim anestezinin etkisimi hala? Yok dedi. Ağrı kesici kullanmadım henüz. Kendi yemeğimi kendim yedim. Tek sıkıntım taş gibi sert memeler ve ödem git gide artıyor gibi.

Doktor az önce uğradı. Dedim anestezinin etkisimi hala? Yok dedi. Ağrı kesici kullanmadım henüz. Kendi yemeğimi kendim yedim. Tek sıkıntım taş gibi sert memeler ve ödem git gide artıyor gibi.
mmasallah masallah bin kere masallah bugune kadr ameliyat olanlarin en iyisisin canim insallah boylede devam eder yani iyi olarak ;)

Çok geçmiş olsun memedaş :KK54:Aramıza hoşgeldin,sende kendimi görüyorum benim de amaliyatım şahane geçti tekrar amaliyata giresim geldi o derece manyağım:KK53:kafaya takılcak bi amaliyat değil çok rahat geçmişti benimde....doktor volkan tayfurun eli de çok hafifti,,,390 cc süpper hele de dokun varsa

Çok geçmiş olsun memedaş :KK54:Aramıza hoşgeldin,sende kendimi görüyorum benim de amaliyatım şahane geçti tekrar amaliyata giresim geldi o derece manyağım:KK53:kafaya takılcak bi amaliyat değil çok rahat geçmişti benimde....doktor volkan tayfurun eli de çok hafifti,,,390 cc süpper hele de dokun varsa
Ama sırtım çok rahatsız oldu düz yatmaktan. Oturunca rahatlıyor. Yok ben bi daha olmak istemem inşallah sorunsuz geçer bir ömür.

Ameliyat günü yaklaşan arkadaşlar. İnşallah kuş gibi hafif geçer ameliyatınız. İçinizi ferah tutun herşey giriyor yoluna. Allahım size de sağlıkla nasip etsin.
canımcım yeni girebildim foruma anca okudum çok sevindim bu derece güzel geçirmene inşllh bundan sonraki aşamalarında böyle ağrısız sancısız kolaylıkla geçer.hayırlı uğurlu olsun yeni göğüslerin Allah içine sindirsin

canımcım yeni girebildim foruma anca okudum çok sevindim bu derece güzel geçirmene inşllh bundan sonraki aşamalarında böyle ağrısız sancısız kolaylıkla geçer.hayırlı uğurlu olsun yeni göğüslerin Allah içine sindirsin
Amin inşallah. İsteyen herkes hiç beklemesin düşünmesin olsun geçsin. Ameliyat olmuş ve olacak herkesi de güzel rabbim her türlü komplikasyondan korusun.

Ama sırtım çok rahatsız oldu düz yatmaktan. Oturunca rahatlıyor. Yok ben bi daha olmak istemem inşallah sorunsuz geçer bir ömür.
Canım bi kaç gün yatmak sıkıntı her kalkışında ağrılar olur,hele de gece sırt ağrısı çok berbat ama kalkıp gezeliycen bel sporu yapcan kültür fizik hareketleri sonra geri yatıcan :KK66: 4,5 gün sonra azalıyo..ilk kalkarken ilede özellikle sabahları göğsüne sızı geliyo bıçak saplaması gibi 1 dakka içinde geçiyo,eeeeee amaliyat nihayetinde:confused: benim 2.5 ay oldu amaliyat olduğumu unutuyorum ama her sabah giydiğim kıyafetlerde aynadaki kadına aşık oluuorum:KK25:

Canım bi kaç gün yatmak sıkontı her kalkışında ağrıkar olur,hele de gece sırt ağrısı çok berbat ama kalkıp gezeliycen bel sporu yapcan kültür fizik hareketleri sonra geri yatıcan :KK66: 4,5 gün sonra azalıyo..ilk kalkarken ilede özellikle sabahları göğsüne sızı geliyo bıçak saplaması gibi 1 dakka içinde geçiyo,eeeeee amaliyat nihayetinde:confused: benim 2.5 ay oldu amaliyat olduğumu unutuyorum ama her sabah giydiğim kıyafetlerde aynadaki kadına aşık oluuorum:KK25:
:KK200::KK9:

Back
X