• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dekolte sütyenleritle birleşiolar ancak.. Valla hic gogus dokusu olmayan benim gibi biri için 450 cc bence birazda doktorun marifetiyle alakalı diye düsünüyorum daha üstüne belki yapım izin vermezdi bilemiyorum bana 300 ü zorlarım ama söz vermiyorum diyen doktorlarda olmustu cünkü.. Şuan 75 c giyiyorum ama gogus arasında 2 parmaklık bosluk var doktoruma sordugumda gogus yapısıyla alakalı dedi yakın koysak bu seferde gogus ucları yana bakardı demişti.. Şuan simetrisi gayet aynı bi de simetri takıntım olmasına ragmen:)
canim peki kolaltina dogru taşmiyor mu silikon ? mutluluk2015 mutluluk2015 in de ayrikti doktor en fazla 325 koyabildi. yani 450yi aklim almiyor :/

Ameliyat olanlar iz kremi olarak hangisini kullaniyorsunuz? SCAREX'i kullanan varmi aranizda

Saol canım.
Gerçekten çok güzel olmuş,abartılı hiç durmuyor o cc rağmen. Doktorun kimdi acaba?
Teşekkür ederim :KK49: bende ameliyata girmeden önce 450 den bi korkmadım degil hatta daha da buyuk olabilirdi hic olmayınca olduktan sonra hep daha da mı buyuk olsa diosunuz:olamaz:Prof. Fuat yuksel ben cok memnun kaldım doktorumdan

Ameliyat olanlar iz kremi olarak hangisini kullaniyorsunuz? SCAREX'i kullanan varmi aranizda
Ben contractubex kullandım halada kullanıyorum yaklasık 1 ayda scarex jel kullandım . 2 hafta boyunca bi tarafın yarısına scarex diger yarısına contractubex sürmüştüm doktorum öyle demişti hangisinin etkisini daha cok gorursen ona devam et demişti.. İkisinin arasında cok bi farkı gormedigim icin comtractubexe devam ettim

Ben contractubex kullandım halada kullanıyorum yaklasık 1 ayda scarex jel kullandım . 2 hafta boyunca bi tarafın yarısına scarex diger yarısına contractubex sürmüştüm doktorum öyle demişti hangisinin etkisini daha cok gorursen ona devam et demişti.. İkisinin arasında cok bi farkı gormedigim icin comtractubexe devam ettim
Aslinda mantikli guzel bir fikir ama netten baktim simdi hemen hemen ikiside ayni. Bakalim deneyip görecegizzzz:)

Teşekkür ederim :KK49: bende ameliyata girmeden önce 450 den bi korkmadım degil hatta daha da buyuk olabilirdi hic olmayınca olduktan sonra hep daha da mı buyuk olsa diosunuz:olamaz:Prof. Fuat yuksel ben cok memnun kaldım doktorumdan
Aaa süpermiş
İnşallah benim de doktorum olacak ilerde :) ben randevu almıştım ama iş durumumdan gidemedim, temmuza kaldı mağlesef
Ne olur biraz bilgi verir misin? Özel mesaj da atabilirsin. Doktor ilgili mi sorularına detaylı cevap verdi mi, ilk görüşmede ne kadar Zaman ayırdı ve ameliyat ücretini merak ediyorum :)

benide izliyebilirmisiniz nasil duruyo o buyukluk merak icindeyim ayrica fuat yuksel fiyat konusunda cok yuksekmi

Günaydınlaaarr:) güne iki memeyle başlamak isterseniz size 9.gün albümü yaptım kızlar:) orda belli olmamış ama benim memelerim bitişik yani arası boşluk değil, acaba yapımla mı alakalı yoksa protezle ya da yöntemle mi alakalı bilmiyorum. Siz bi doktorunuzla görüşün, ben unutmuşum ameliyat öncesi sormadım bunu doktoruma. Yarın ameliyat olacak olan var mı? Ameliyatı yaklaşan herkesi rahatlatmak için biz yeni memeliler elimizden geldiğince foto koyalım ki korkular azalsın, yerini tatlı heyecana bıraksın :) herkese yumuşak memeli pazarlar :)

Back
X