• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Şu an 48 saatimin içindeyim. Evdeki ilk gecem önce nereye nasıl oturacam nasıl yatacam diye stres içinde iken sol memeye ağrı girmesiyle bütün moralim bozuldu, voltaren tablet içtim sonra kuş gibi uyumuşum. Bugün daha rahatım. Kol hareketlerim daha iyi.Sütyen gitgide daha sıkıyor.. Yarın bir arkadaş daha ameliyat olacak sanırım. Ona başarılı, sağlıkla geçireceği rahat bir ameliyat süreci diliyorum.

o zaman dantelli sütyenler gelsin :KK70:getirtecek bişi bulurum ben :KK70:
Ahahhaha:D bende zaten öyle giymem de ddantelli sutyenleri cok merak ediyorum nasil bir duyguuuu:D dün atmadigim 3.5 eski sutyenimi denedim hic biri olmadi acayip sıktı cok mutlu oldum o konuda :D benden önce artık annemin icine nasil oturduysa hatun attı hepsini :D

Şu an 48 saatimin içindeyim. Evdeki ilk gecem önce nereye nasıl oturacam nasıl yatacam diye stres içinde iken sol memeye ağrı girmesiyle bütün moralim bozuldu, voltaren tablet içtim sonra kuş gibi uyumuşum. Bugün daha rahatım. Kol hareketlerim daha iyi.Sütyen gitgide daha sıkıyor.. Yarın bir arkadaş daha ameliyat olacak sanırım. Ona başarılı, sağlıkla geçireceği rahat bir ameliyat süreci diliyorum.
@yasemin_son yarin ameliyat vaktiiiiii:)) yahu moralini bozma bak benimde sol memeye surekli bıcak saptaniyor gitmedi bi turlu gece uyutmadi sanki bicagi orda unutmus gibiler. Nefes alirkende batiyor. Bozma moralini daha tazeciksin . ah o sütyen yokmu ah ah beklesin o 20 gün sonra yakicam ben onu :D

@yasemin_son yarin ameliyat vaktiiiiii:)) yahu moralini bozma bak benimde sol memeye surekli bıcak saptaniyor gitmedi bi turlu gece uyutmadi sanki bicagi orda unutmus gibiler. Nefes alirkende batiyor. Bozma moralini daha tazeciksin . ah o sütyen yokmu ah ah beklesin o 20 gün sonra yakicam ben onu :KK70:
O kadar sıkıyor ki meme nasıl şekil alacak o baskı altında bilemiyorum:KK70:

Evet yürümekten yatıp uyumadım sabah beri. Bu sırt üstü yatmaktan değil bence kasaltındaki pektoral kasın gerilmesinden. Yürümek acaip rahatlatıyor. Yatınca kendimiz kaç gün sonra kalkabiliyorduk?
Bilirim o sırt ağrılarını
Benimiçin en zor olan şeydi
Geceleri ağlıyordum ,kalkıp sürekli deli gibi volta atıyordum:KK43:
Sırrtüstü yatarken dizlerini ,ellerinle dizkapaklarından tutarak kuvvet alırsan çok rahat kalkarsın ben sürekli öle yapıyordum

O kadar sıkıyor ki meme nasıl şekil alacak o baskı altında bilemiyorum:KK70:
Oturarark dik uyu sırtına rahat edecegin yastik koy cok iyi geliyorrr. Ben demistim ameliyt olcaklara diyodum yani son gunlerin yayıla yayıla uyuyun diyodum :D iste diyorumya okadar sıkıyoki dur sen dur az kaldı hepinizin yerine ben kendiminkni yakicam intikamimizi alicam :D

Dekolte sütyenleritle birleşiolar ancak.. Valla hic gogus dokusu olmayan benim gibi biri için 450 cc bence birazda doktorun marifetiyle alakalı diye düsünüyorum daha üstüne belki yapım izin vermezdi bilemiyorum bana 300 ü zorlarım ama söz vermiyorum diyen doktorlarda olmustu cünkü.. Şuan 75 c giyiyorum ama gogus arasında 2 parmaklık bosluk var doktoruma sordugumda gogus yapısıyla alakalı dedi yakın koysak bu seferde gogus ucları yana bakardı demişti.. Şuan simetrisi gayet aynı bi de simetri takıntım olmasına ragmen:)
450 cc çok merak ettim:işsiz:
bakabilirmiyim?

Nasil pekiii gectimiii
6 ayım biticek daha bir tüp yebi bitti
İlk zamanlar düzenli kullanıyordum ama sonra aklıma geldikçe...
Yarın 2.tüpü baari alıyım,izlerim tam kıvrım yerinde o yüzden umursamadım çok hafif belliler zaten yeni resim yüklücem görürsün

Kızlar birde bu sırt ağrısı için çok yumuşak yatakta yatmatın ben biraz sert bi yerde bol yastıklı oturur vaziyette yatıyordum tabi sabaha kadar ara ara ağrılarım oluyodu sırtta,bunun için kalkarken yavaş yavaş ayağımı bi yere takıp destek alarak kalkıyordum:halay: otutur vaziyete geldikten sonra olduğunuz yerde bel hareketleri yapın sonra kalkın evi 2 tur atın (resmen mumya oluyoruz ilk bir kaç gün yaaa:KK76:)
.......

Merhaba kızlar,
Bu gece rüyamda memelerle uğraştım yaa :D bir kadınla tanışıyorum göğüsleri silikonmus,sıkabilirmiyim diyorum,tabi diyor, sabaha kadar sıka sıka bir hal oldum :D kendimi bir tuhaf hissettim :D sizde görüyormuydunuz böyle rüya?

Kızlar birde bu sırt ağrısı için çok yumuşak yatakta yatmatın ben biraz sert bi yerde bol yastıklı oturur vaziyette yatıyordum tabi sabaha kadar ara ara ağrılarım oluyodu sırtta,bunun için kalkarken yavaş yavaş ayağımı bi yere takıp destek alarak kalkıyordum:halay: otutur vaziyete geldikten sonra olduğunuz yerde bel hareketleri yapın sonra kalkın evi 2 tur atın (resmen mumya oluyoruz ilk bir kaç gün yaaa:KK76:)
.......
Hahahaa iş başa düşünce aynı şeyleri keşfediyoruz. Aynen ben de ayağımı bir yere taktırıp kuvvet alıyorum. Sürgülü kapıları ayağımla açıyorum. Salon koltuklarında yatıyorum. Yani aslında çok sefil haldeyimmmm. :kızgın::KK53::KK70::KK70::KK70:

.......
Bende korkuluk gibiydim :D simdi cok sukur en cok yan yatmayi özledimmmmm

Merhaba kızlar,
Bu gece rüyamda memelerle uğraştım yaa :KK70: bir kadınla tanışıyorum göğüsleri silikonmus,sıkabilirmiyim diyorum,tabi diyor, sabaha kadar sıka sıka bir hal oldum :KK70: kendimi bir tuhaf hissettim :KK70: sizde görüyormuydunuz böyle rüya?
Ahahahhahaha ne güldüm yaaa :D :D :D eniste duymasınnn:D hatuna kim bilir sabaha kadar naptin :D

Merhaba kızlar,
Bu gece rüyamda memelerle uğraştım yaa :KK70: bir kadınla tanışıyorum göğüsleri silikonmus,sıkabilirmiyim diyorum,tabi diyor, sabaha kadar sıka sıka bir hal oldum :KK70: kendimi bir tuhaf hissettim :KK70: sizde görüyormuydunuz böyle rüya?
Evet görüyordum. Hala görüyorum. :KK70:

Back
X