Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayni seyi düşünüyoruz canim :)

Haldun kamburoğlu Euro ile çalışıyor değil mi bakmıştım sitesine daha önceden
Evet euro ile calisiyor.ben cok memnunum doktorumdan.gozum kapali tavsiye edebilirim herkese.sadece isini ii yapmasi yeterli degil bir doktorun.oncesinde ve sonrasinda da hastasina ilgili olmasi cok onemli.haldun hocam sagolsun ne zaman bir sey sorsam yazsam mutlaka cevabini verir ve hani bazi doktorlar zoraki yapar ya bunu kesinlikle oyle degildir.bi muayene olmanizi tavsiye ederim

Ya kızlar benim bir de en büyük korkum Bebek olduktan sonra Nasıl olacağı yani sonuçta süt dolacak daha çok şişecek deforme olur mu

Günaydın kızlar bugün ameliyat olacaklar şimdiden geçmiş olsun:)) ben de 25ine fahri beyden muayene için randevu aldim.ama bu konuda çok fazla sey bilmiyorum.sorularıma tecrubeleriyle cevap verecek arkadaslar varsa sevinirim,örneğin high profil ve normal arasında ne fark var?hangisini tavsiye edersiniz? Damla mi yuvarlak mi,neden? Benim diklestirme de olabilir.diklestirme ve büyütme aynı anda yapılmıyor mu?boyum 1.57 ve kilo 51.

Yaptiracaz ama emzirdikten sonra babaanne memesi gibi olursa napcam ben. Omzuma atıp gezerim artık
Bende doktorlara bunu sormustum yani ilerde evlenip cocuk yaptmmi nolcak demistim her doktor ayni seyi soyledi 4cmlik dokun var ne sarkmasindan bahsediyosun silikonda sarkmaz demisti yani kısacası silikondan ibaretim doku hic olmadigi zaman sarkma yok ama yaş itibaryle deride sarkma v.s olabiliyormus tabi.

High biraz daha yukarda ön planda benim tercih sebebimdi. Damlami yuvarlakmi onu doktorun söyliycek ben yuvarlak istiyodum hangi doktorada gttysem yuvarlak dedi-ki hic dokum yoktu üst lob bostu. Damlanın dönme riski varmis nekadar dogru bilmem. Diklestirmeyle buyutme ayni anda yapiliyor zatn

hhhahahah töbe töbee az daha gömseydiniz doktor bey deseydin

büyütme ve dikleştirme aynı anda olabiliyosun tabi ben oldum 6 hafta önce.silikon şekli tercih meselesi.yukardaki bi msjımda da söyledim silikonun boyutuna ve şekline doktorla karar vermek gerektiğini düşünüyorum ben.

sen kime olmuştun canım?İzmirde cenk bey ikisini birlikte yapmıyormuş.

Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara :)Kızlar ameliyatı temmuz un ilk haftası olsam eylül 15te kardeşimin düğünü var.Rahat hareket edebilir miyim?Bir de 20 aylık oğlum var.En çok o düşündürüyor beni.Ne zaman alabilirim kucağıma?

hhhahahah töbe töbee az daha gömseydiniz doktor bey deseydin
Onun zaten agzini burnunu kircaktim ilk doktor boyle soylemisti bide 'aaayyyy sen buzamana kadar nerelerdeydinn nicin bekledin ay hic gogsun yokki yeeaaaa' demesiii sonradaaa 'ne sarkması yeeaaaa dokun bile yok haha' demesi... Yamuk ağız
Şair burda dayak yiyen doktorların hastalarını haklı buluyor..
Şair burda bunun ağzına kürekle vurmamı söylüyor

ayh ayıp denen bişi var deseydin.yoksa yok sana noluyo.benim göğüslerim ne haldeydi biliyosun.baktı hımmm evet dikleştirmemiz lazım çok güzel olur merak etme dedi.sonra hastalar doktoru nie sevmio.neden acaba?sevdiriyonuz mu kendinizi?anlıyo musunuz hasta psikolojisinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…