Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende 25 mayısta ege üniverstsnde olacaktım 4 hazranda yiğenimn sünnet düğünü vardı büyütme ve dikleştrme olan bir tanıdık bir ay boyunca uzanıp bir bardağı bile kolaylıkla alamazsın deyince korktum erteledim ama senin iki buçuk aymış baya uzun bir süre sanırım rahatlıkla toparlanırsın burda birçok arkadaşın iki aylıkken çok rahatım hiç ameliyat olmamış gibiyim yorumlarını okudum büyük ihtimal düzelirsin heralde ozamana kadar inşllh herşey istediğin gibi olur kıyamam oğlunda çok küçükmüş Allah yardmcın olsun

1buçukta hastanede olacağım saat kaçta bilmiyorum dün görüşmeyi yaptım bugün ameliyatım var inan geceden beri uyuyamadım korku okadar fazla ki şuanda
korkma kız bacım ne korkuyon önce Allaha sonra doktoruna emanet kapa gözlerini bi aç hoppp iki tane füze kırkulurmu hiç güzel düşün güzel olsun evrene selam de pozitif enerji saç

Derinsu88 inşllh herşey yolunda gönlünce gelişmiştir arkadaşım Allah yardımcın olsun bundan sonraki sürecinide rahatlıkla atlatmanı dilerim

1 ay nasıl uzanılmıyo bardağa ya.ben hiç öyle bir şey yaşamadım.15 gün araba kullanmak yasaktı,kendi başıma yataktan kalkmam yasaktı,kendi başıma yıkanmam yasaktı,1 ay 2 kgdan fazla bir şey kaldırmak yasak,3üncü günün sonunda suyunu fln kendin içebiliosun,ben ilk 2 gün yemeğimi kendim yiyemedim.ama her vücudun ameliyat sonrasına verdiği tepki farklı tabi.bunu da göz önünde bulundurmak lazım.benim 6 hafta oldu.hiçbir sıkıntım yok.1 aydan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi doktorum ama ben yine de temkinli hareket ediyorum.

Gozun aydin behin.karar verdigine sevindim.cok da guzel olacaklarr

Ben de soylemistim likirti car diye.aynen gecti sonra

Dr uzun uzun anlatıyor. Ben ona oldum. İyi seçim. Şimdiden hayırlı olsun. Dr la ilgili soruların olursa özelden yaz bana.

Takip ettiklerim demiştim ama ne demem lazım
ha sen beni izlio musun o zaman tamam ondan görüyorumdur.evet bence de dikleştirmeye ihtiyacın var.hatta meme ucundan yaptır bence.meme ucunu da küçültsün toparlasın çok güzel olur.benim de öyle yapıldı memnunum ben görüntüden

Meme ucunu yaptırınca his kaybı oluyor muymuş canım?

Canom hadi inşallah memelerinle dönüşün muhteşem olsun Amaliyatın ilk haftası hareketler kısıtlı,2 hafta sonra rahat hareket ediyosun ama yinede 1 aya yakın ağır kaldırmaman gerwkir,ben şöyle yapmıştım 2.5 yaşında kızım var amaliyattan sonra hiç almadım kucağıma,bir koltuğa önce oturup gel kızım kuvağıma diyip dizlerimle kaldırıp kucuşuma oturtturuyordum sende böyle yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…