Cnm ben okurken marka olarak silikpnun genel tarihçesini okudum ve birçok marka firma okudum çoğu zehirleme yapmış eskiler tabi çoğu kansere neden olmuş bir çoğu yanlıl madde kullanımı nedeniyle kapatılmış mentorda o günlerden günümüze dek uzanmayı başaran köklü bir kaç firmadan sadece biri ve tarihi eskiye dayanıyor. Fda onaylı bir marka ve bugüne kdr şikayet sıkıntı olmamış ama tabi bu olmayacağı anlamına gelmiyor güven sağlayıp nam saldıktan kalitede bozulmaya gidebilir. Ama bence bu kdr eski ve güvenilir firma güvenilirliğini kaybetmek gibi bir risk almaz. Ben özellikle dr uma mentor mu diye sormuştum çünkü dünga genelinde en çok tercih edilen marka. Yinede düzenli kontrollerimizi yaptırmak lazım tabi. Olası bir durumda çıkarttırmak elimizde neyse ki ya bide dolgu maddesi vs olsa göğüs içine komple yayılır hadi çıkarttır çıkarttırabilirsen diye düşünüp teselli bulabilirizBenim de kafam karıştı biraz.. kızkardeşimle hiç markasını konuşmamışız dün geldi almanyadan markasını görünce abla mentor markasında sorunlar çıktı ve taktıran birçok hasta değiştirmek zorunda kaldı dedi(( benim kafa gitti (
Cnm krizinin geçmesine çok sevindim. Cicilerinle barışmanada tabiXyz123xyz @Memontil birgarippyolcuu @limette kızlar sağolun krizim geçti şükür tövbe tövbe ya 1 haftadır çok yoğun çalışıyordum, zihnen de fiziken de çöktüm. bir de belki de kol kaslarımı sürekli kullandığımdan iş gereği, böyle yoğun dönemlerde şişiyo ve hala ağrıyo, ani batmalar vs oluyo. o yüzden oturması daha da geç olacak belki de. 1 gün boyunca çalışmayınca şişi de indi, sertliği de düzeldi. sanırım ben bu krizleri hep bi dönüşüm öncesi yaşıyorum. deri genişlemeye çalışıyo, sabahları özellikle süt dolu meme gibi aşırı gergin.
Hayatımda ilk defa, amerika vizesine başvuracağım zaman iki sütyeni üst üste giydim, gitmek benim için çok önemliydi o ara, tam paris patlaması zamanı vs., aşırı gergindim. Aynanın karşısına geçip ohaa yaa çok güzel oldu dedim:) o gün cidden karar verdiğim gündü. 4-5 sene önce bi ara dolgulu giyiniyordum ama çıkardığım zaman aşırı mutsuz olduğumdan giymeyi bırakmıştım. Ama çok haklısınız hiç aklıma gelmedi, keşke sizin gibi üst üste giyip kendimi alıştırsaydım.
Yaz geldi şükür, memeliler dökülmeye başladı, iki gündür sapık gibi kadınların memesini kestim, benim kadar zayıf hatunların doğal memeleri şu anki halimden büyük ya maşallah bıngıl bıngıl sallanıyorlar. Gördükçe rahatlıyorum. İyi ki yaptırdım. Keşke daha önce yaptırsaydım hatta:)
hee bi de dün şunu da farkettim, eskiden yolda yürürken istemsizce kadınların memesine bakardım ya manyak gibi, bi ara lezbiyen miyim lan ben bile dedim ahahahha, farkettim ki ameliyat olduktan sonra ben artık kimsenin memesini dikizlemiyormuşum.
Aynen cnm napim takmaya kalksam öyle çokki mesela sabah bi uyanırım maşallah nadide sultan hele o uçları yok mu memeler ayrı uçları ayrı şişmiş memeler yanardağ uçları krater. Diyorum bi çocuk olsa ne emzirirdim şimdi :)) sonra öğlen bakıyorum mis gibiler oh diyorum canlarım benim akşam oluyor taş gibiler bendr örtüyorum üstlerini kıyafet varken birşeye benziyorlar. Bide duşta gör sağ taraf kuduz gibi sudan korkuyor görünce diğerinin 2 katı oluyorXyz123xyz aynen canım sen zaten ilk günden beri dalgasını geçerek çok güzel atlatıyorsun hayranlıkla izliyorum
Cnm üzülerek belirtiyorum ki o damar yolunu sen uyanıkken takıyorlar yatış yaptıktan sonra ameliyatına en geç yarım saat kala felan yani. Ve yine sen uyanıkken taburcu olmadan yarım saat önce çıkarıyorlar. Sen damar yolun açılırken gir telde buraya bolca memelere bak o hevesle me olup bittiğini anlamazsın :)Kızlar herkese merhabaa,Ameliyat olmus arkadaslarıma bi sorum olucakk damar yolunu ne zaman açıyolar ve ne zaman çıkarıyolar.benim enjektör fobim var ameliyattan değil damar yolu aparatından korkuyorum
Evet yaa sayende dün okudum bende. Mazisi ne kadar da eskiymis. Bence herkes okumalı. Şahsen Benin için çok faydalı oldu. Acaba ilerde bi hastalık durumu olur mu yada bi sıkıntı yasarmiyim sorularına bi nevi cevap buldum ve daha da cesaretlendim ameliyat için.Cnm ben okudum çokta faydalı oldu. Yani mazisinin ne kdr eskiye dayandığı bile insanı şok ediyor hani yeni nesil estetik meraklısı vs diyorlar ya ypk efendim yalan adam nerdeyse 100 yıl önce bulmuş silikonu şu anki haline gelrne kdr da zehirlediği kanser ettiğibilmem ne yaptı bir sürü insan olmuş bir çok firma batmış bir çoğu kapatılmış ama nihai haliyle son şeklini bulmuş şu an yanlış hatırlamıyorsam 60 ına yaklaşmış bir kadında 20 küsür yıldır takılıymış ve hiçbirşey olmamış. İçin rahatlar en azından
275 cc yuvarlak kasaltiKac var sizde
5 ay oldu bnmKac var sizde
Tarihinin bu kdr eskiye dayanması şaşırttı değil miEvet yaa sayende dün okudum bende. Mazisi ne kadar da eskiymis. Bence herkes okumalı. Şahsen Benin için çok faydalı oldu. Acaba ilerde bi hastalık durumu olur mu yada bi sıkıntı yasarmiyim sorularına bi nevi cevap buldum ve daha da cesaretlendim ameliyat için.
Cok iyi ozaman suan fuze gibiler zatenEvet 3te 1 i gidici
Suan ki olcumumu sordunuz.eger oysa bilemiycem suan devasalar asiri odem olduBenden 1.5 kg fazlasiniz 300 cc takildi bana ama ust bedenim oldukca kucuktu xs . Siz anne olmussunuz ust beden kaca kacti gogus ustu ve alti?
Hadi hayırlısı diyelim o zmn herşey gönlünce olsun. İğneyi vs düşünme alacağın sonucu düşünXyz123xyz öyle oldugunu adım gibi biliyodum bi ihtimal bi umut sormak istedim işte kuşum hahahahaha yarın anestezi uzmanıyla konusmaya gidiyorum çarşamba günü de ameliyata giriyorum bi aksilik cıkmazsaa
Hayir oncesini sordum.Suan ki olcumumu sordunuz.eger oysa bilemiycem suan devasalar asiri odem oldu
Merhaba buyutme ameliyat ücreti ne pekiKızlar sizce 9 gün yeterli olucak mı iyileşme süreci için yarin doktorla tam tarih alacağım yoksa rapor yazmasini isteyeceğim. Haziran başı gibi olacak inşallahh. Yardimlarinizi bekliyorum
Gogus alti 78 istu 82 iydi.ama gebelik ve emzirme döneminde 110 bedene cikmistiHayir oncesini sordum.
Xyz123xyz @Memontil birgarippyolcuu @limette kızlar sağolun krizim geçti şükür tövbe tövbe ya 1 haftadır çok yoğun çalışıyordum, zihnen de fiziken de çöktüm. bir de belki de kol kaslarımı sürekli kullandığımdan iş gereği, böyle yoğun dönemlerde şişiyo ve hala ağrıyo, ani batmalar vs oluyo. o yüzden oturması daha da geç olacak belki de. 1 gün boyunca çalışmayınca şişi de indi, sertliği de düzeldi. sanırım ben bu krizleri hep bi dönüşüm öncesi yaşıyorum. deri genişlemeye çalışıyo, sabahları özellikle süt dolu meme gibi aşırı gergin.
Hayatımda ilk defa, amerika vizesine başvuracağım zaman iki sütyeni üst üste giydim, gitmek benim için çok önemliydi o ara, tam paris patlaması zamanı vs., aşırı gergindim. Aynanın karşısına geçip ohaa yaa çok güzel oldu dedim:) o gün cidden karar verdiğim gündü. 4-5 sene önce bi ara dolgulu giyiniyordum ama çıkardığım zaman aşırı mutsuz olduğumdan giymeyi bırakmıştım. Ama çok haklısınız hiç aklıma gelmedi, keşke sizin gibi üst üste giyip kendimi alıştırsaydım.
Yaz geldi şükür, memeliler dökülmeye başladı, iki gündür sapık gibi kadınların memesini kestim, benim kadar zayıf hatunların doğal memeleri şu anki halimden büyük ya maşallah bıngıl bıngıl sallanıyorlar. Gördükçe rahatlıyorum. İyi ki yaptırdım. Keşke daha önce yaptırsaydım hatta:)
hee bi de dün şunu da farkettim, eskiden yolda yürürken istemsizce kadınların memesine bakardım ya manyak gibi, bi ara lezbiyen miyim lan ben bile dedim ahahahha, farkettim ki ameliyat olduktan sonra ben artık kimsenin memesini dikizlemiyormuşum.
Aaa O kadar mi sisiyoduGogus alti 78 istu 82 iydi.ama gebelik ve emzirme döneminde 110 bedene cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?