Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm ben okurken marka olarak silikpnun genel tarihçesini okudum ve birçok marka firma okudum çoğu zehirleme yapmış eskiler tabi çoğu kansere neden olmuş bir çoğu yanlıl madde kullanımı nedeniyle kapatılmış mentorda o günlerden günümüze dek uzanmayı başaran köklü bir kaç firmadan sadece biri ve tarihi eskiye dayanıyor. Fda onaylı bir marka ve bugüne kdr şikayet sıkıntı olmamış ama tabi bu olmayacağı anlamına gelmiyor güven sağlayıp nam saldıktan kalitede bozulmaya gidebilir. Ama bence bu kdr eski ve güvenilir firma güvenilirliğini kaybetmek gibi bir risk almaz. Ben özellikle dr uma mentor mu diye sormuştum çünkü dünga genelinde en çok tercih edilen marka. Yinede düzenli kontrollerimizi yaptırmak lazım tabi. Olası bir durumda çıkarttırmak elimizde neyse ki ya bide dolgu maddesi vs olsa göğüs içine komple yayılır hadi çıkarttır çıkarttırabilirsen diye düşünüp teselli bulabiliriz

Cnm krizinin geçmesine çok sevindim. Cicilerinle barışmanada tabi . Bazen öncesini bildiğimiz bir şeyin sonraıs ne kdr güzel olursa olsun kabul edemiyoruz bize farklı gelince gözümüze batıyor. Ama gerçekten görüntü olarak sana çok yakışıyor sen şiştiği indiği sertleştiği vs için kabul edemiyorsun yapay geliyor ama dokunmayan insan yapay olduğunu anlamaz özelliklede seninkilerin çünkü en doğal memelerden biri seninki. Şimdi sen söyleyince fark ettim bende eskiden baya meme kesiyormuşum yahu artık sadece kendiminkilere bakıyorum :)) birçok insanın istediği ama gerçekleştiremediği ertelediği va birşeyi yaptık biz tadını çıkarmalıyız bence sadece ya hala olmak için hayal kuruyor olsaydın. Kıymetini bil canını sıkma cicişlerin

Kızlar herkese merhabaa,Ameliyat olmus arkadaslarıma bi sorum olucakk damar yolunu ne zaman açıyolar ve ne zaman çıkarıyolar.benim enjektör fobim var ameliyattan değil damar yolu aparatından korkuyorum

Xyz123xyz aynen canım sen zaten ilk günden beri dalgasını geçerek çok güzel atlatıyorsun hayranlıkla izliyorum
Aynen cnm napim takmaya kalksam öyle çokki mesela sabah bi uyanırım maşallah nadide sultan hele o uçları yok mu memeler ayrı uçları ayrı şişmiş memeler yanardağ uçları krater. Diyorum bi çocuk olsa ne emzirirdim şimdi :)) sonra öğlen bakıyorum mis gibiler oh diyorum canlarım benim akşam oluyor taş gibiler bendr örtüyorum üstlerini kıyafet varken birşeye benziyorlar. Bide duşta gör sağ taraf kuduz gibi sudan korkuyor görünce diğerinin 2 katı oluyor kör topal yuvarlana yuvarlana gidiyorum ama seviyorum memelerimi cnm çok cnm sıkılınca eskiden bir heves aldığım ama giyince erkek gibi olduğum şeyleri bi geçiriyorum üstüme hah diyorum işte şimdi kadına benzedim

Kızlar herkese merhabaa,Ameliyat olmus arkadaslarıma bi sorum olucakk damar yolunu ne zaman açıyolar ve ne zaman çıkarıyolar.benim enjektör fobim var ameliyattan değil damar yolu aparatından korkuyorum
Cnm üzülerek belirtiyorum ki o damar yolunu sen uyanıkken takıyorlar yatış yaptıktan sonra ameliyatına en geç yarım saat kala felan yani. Ve yine sen uyanıkken taburcu olmadan yarım saat önce çıkarıyorlar. Sen damar yolun açılırken gir telde buraya bolca memelere bak o hevesle me olup bittiğini anlamazsın :)

Evet yaa sayende dün okudum bende. Mazisi ne kadar da eskiymis. Bence herkes okumalı. Şahsen Benin için çok faydalı oldu. Acaba ilerde bi hastalık durumu olur mu yada bi sıkıntı yasarmiyim sorularına bi nevi cevap buldum ve daha da cesaretlendim ameliyat için.

Kızlar sizce 9 gün yeterli olucak mı iyileşme süreci için yarin doktorla tam tarih alacağım yoksa rapor yazmasini isteyeceğim. Haziran başı gibi olacak inşallahh. Yardimlarinizi bekliyorum

Tarihinin bu kdr eskiye dayanması şaşırttı değil mi bende çok şaşırmıştım ilk okuduğumda. Ama mesrla aklıma buzdolabı gelmişti. buzdolabıda ilk icat edildiğinde birçok insanın ölümüne yol açmış neredeyse kullanan herkesin yani ama günümüzde her evde iş yerinde tereddütsüz alınan kullanılan güvenilir birşey haline gelmiş silikonun tarihçesi de neredeyse aynı insan okurken çok şaşırıyor

Xyz123xyz öyle oldugunu adım gibi biliyodum bi ihtimal bi umut sormak istedim işte kuşum hahahahaha yarın anestezi uzmanıyla konusmaya gidiyorum çarşamba günü de ameliyata giriyorum bi aksilik cıkmazsaa

Xyz123xyz öyle oldugunu adım gibi biliyodum bi ihtimal bi umut sormak istedim işte kuşum hahahahaha yarın anestezi uzmanıyla konusmaya gidiyorum çarşamba günü de ameliyata giriyorum bi aksilik cıkmazsaa
Hadi hayırlısı diyelim o zmn herşey gönlünce olsun. İğneyi vs düşünme alacağın sonucu düşün

ya canım cok sevindimm♡ hadi geçmiş olsun, arada boyle duygusal iniş çıkışlar cok doğal aslında. Ki biz kadınlar regl dönemlerimizde bile ne kadar değişiyoruz ruhsal olarak. Buda boyle stresten kaynaklı bi süreçti ve geçti gitti demekki. Ne güzel ne güzel geçti gitti :)) gelsin güzel günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…