Devlet Hastanesiyle mi görüşeceksiniz yoksa özel mi ?Kızlar salı günü doktora gidip haziran ayı icerisinde ameliyat olucam tam tarih alacağız tam yaza denk gelecek ama ben bu sene denize girebilecek miyim yoksa seneye mi kaldi herseyDaha ameliyat tarihim belli olmadan ben bugün sütyenlere bakmaya başladım bile
Bu konular hakkinfa bilgim yok 2 aydir silikonluyum sadece ve inanilmaz mutluyum ilerisini cok düşünmedim açıkçası biraz da yillatdan beri silikonlu olan ünlüleri görüyorum ne bileyim tabiki icine yabanci bir madde giriyor belki bunun zararları vardır bilemiyorum dedigum gibi sadece suan yillardir bekledigim mutlulugu yasiyorumGerçekten bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi
Devlet Hastanesiyle mi görüşeceksiniz yoksa özel mi ?[/QUOTcanım tahlillerimi verdim de ölçü ve tarih alacağım
Devlet canım Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi tahlillerimi verdim de ölcü ve ameliyat tarihi alacağım da kafamda soru cooooookkkDevlet Hastanesiyle mi görüşeceksiniz yoksa özel mi ?
Ayy Allah kolaylik versin. Bende yaza düşünüyorum inşallah. Ameliyat öncesi süreç daha yoruyor insani. ... aynen yaa o sorular hiç bitmiyor zaten. Endişe kaygı streste cabasiDevlet canım Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi tahlillerimi verdim de ölcü ve ameliyat tarihi alacağım da kafamda soru cooooookkk
Cnm meme protezi silikon tarihçesi yaz google amcaya ve bir oku ben ameliyattan önce tüm sürecini okumuştum inanamayacağın kdr eskiye dayanıyor ilk silikonun kullanımı ve kimi nasıl hasta etti kimi nasıl öldürdü açıkca yazıyor ilk silikondan bu yana neler değişti nasıl değişti hangi firmalar kapattırılırdı hepsi var ha birde günümüzün mentor marka silikonu bu yeni nesiller yani bizde kullanılanlar bunların atasının ilk takıldığı kadın hala hayatta ve düzenli kontrolleri yapılıyormuş ve dediğim gibi yaz oku sorularının cevabı var ordaGerçekten bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi
Çok güzel bi öneri . Hiç aklıma gelmemişti silikonun tarihçesini okumak :) bende okuyayım bari. Çok teşekkürler :)Cnm meme protezi silikon tarihçesi yaz google amcaya ve bir oku ben ameliyattan önce tüm sürecini okumuştum inanamayacağın kdr eskiye dayanıyor ilk silikonun kullanımı ve kimi nasıl hasta etti kimi nasıl öldürdü açıkca yazıyor ilk silikondan bu yana neler değişti nasıl değişti hangi firmalar kapattırılırdı hepsi var ha birde günümüzün mentor marka silikonu bu yeni nesiller yani bizde kullanılanlar bunların atasının ilk takıldığı kadın hala hayatta ve düzenli kontrolleri yapılıyormuş ve dediğim gibi yaz oku sorularının cevabı var orda
sağol canımmm çok teşekkür ederim şimdi okuyacağımmmCnm meme protezi silikon tarihçesi yaz google amcaya ve bir oku ben ameliyattan önce tüm sürecini okumuştum inanamayacağın kdr eskiye dayanıyor ilk silikonun kullanımı ve kimi nasıl hasta etti kimi nasıl öldürdü açıkca yazıyor ilk silikondan bu yana neler değişti nasıl değişti hangi firmalar kapattırılırdı hepsi var ha birde günümüzün mentor marka silikonu bu yeni nesiller yani bizde kullanılanlar bunların atasının ilk takıldığı kadın hala hayatta ve düzenli kontrolleri yapılıyormuş ve dediğim gibi yaz oku sorularının cevabı var orda
Benim de kafam karıştı biraz.. kızkardeşimle hiç markasını konuşmamışız dün geldi almanyadan markasını görünce abla mentor markasında sorunlar çıktı ve taktıran birçok hasta değiştirmek zorunda kaldı dediCnm meme protezi silikon tarihçesi yaz google amcaya ve bir oku ben ameliyattan önce tüm sürecini okumuştum inanamayacağın kdr eskiye dayanıyor ilk silikonun kullanımı ve kimi nasıl hasta etti kimi nasıl öldürdü açıkca yazıyor ilk silikondan bu yana neler değişti nasıl değişti hangi firmalar kapattırılırdı hepsi var ha birde günümüzün mentor marka silikonu bu yeni nesiller yani bizde kullanılanlar bunların atasının ilk takıldığı kadın hala hayatta ve düzenli kontrolleri yapılıyormuş ve dediğim gibi yaz oku sorularının cevabı var orda
Tekrar araştırdık ta başka bir markanınmış mentor değilmişBenim de kafam karıştı biraz.. kızkardeşimle hiç markasını konuşmamışız dün geldi almanyadan markasını görünce abla mentor markasında sorunlar çıktı ve taktıran birçok hasta değiştirmek zorunda kaldı dedi(( benim kafa gitti (
Dediğiniz marka Mentor değil evetTekrar araştırdık ta başka bir markanınmış mentor değilmiş
Canım beni izlemediğin için tam fotoğraf açılmasada çok güzel gözüküyor güle güle kullan cicişlerini
Şimdi gorebiliyormusunCanım beni izlemediğin için tam fotoğraf açılmasada çok güzel gözüküyor güle güle kullan cicişlerini
Darısı başıma
Geçmiş olsun canım, hiç takılma şimdiden büyükmü felan diye. Büyük olacak diye en çok korkanlardan biri bendim sanırım.Slm kizlar 1 saat once ameliyattan ciktim.bunlar biraz buyuk gorunuyo inicekler dimi
Geçmiş olsun canım, hiç takılma şimdiden büyükmü felan diye. Büyük olacak diye en çok korkanlardan biri bendim sanırım.arzum77 Missezgi bilirler. İnsanın gözü alışıyor ve ödemler iniyor zamanla. Sonrada ay ufak oldu diye dert ediyoruz çoğu zaman. Belkide memeli olmanın verdiği mutluluğu yaşadıkça anlayabiliyoruz bunun bizler için ne kadar önemli olduğunu. Büyük değildir onlar, sadece alışman içln
Simdi ayaga kalktim uzerimi giydim.ama kiyafetten tam ideal gorunuyo kimse anlamaz yani.sanki dolgulu sutyen takmis gibi:) agrim da yokGeçmiş olsun canım, hiç takılma şimdiden büyükmü felan diye. Büyük olacak diye en çok korkanlardan biri bendim sanırım.arzum77 Missezgi bilirler. İnsanın gözü alışıyor ve ödemler iniyor zamanla. Sonrada ay ufak oldu diye dert ediyoruz çoğu zaman. Belkide memeli olmanın verdiği mutluluğu yaşadıkça anlayabiliyoruz bunun bizler için ne kadar önemli olduğunu. Büyük değildir onlar, sadece alışman içln biraz zamana ihtiyacın vardır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?