Çıkartma düşüncenizin altında yatan sebep sadece alışamamak mı yoksa şekli ve ebadını benimseyemediğiniz içinmi?? Sırf psikolojik alışma süresi yüzündense bence bekle yazık etmiş olursun. Eski görüntün seni rahatsız etmiş ki bu ameliyatı olmuşsun. Bunun eziyetini çekmişsin tam 3 ay dolacak ve sen rahat edeceksin derken çıkartacaksın eski görüntün dahi kalmayacak memende bir iz silikondan dolayı eskisinden daha çok esnemiş gevşemiş bir cilt dokusu kalacak özlediğim bu görüntü ise eskisinden bile kötü görünecek bu da psikolojini ters etkiler diye düşünmüyormusun keşke çıkartmasaydım diyeceksin . E emma11Psikolojik olarak kabullenemedim biliyorum cok yeni ama cikarma konusunda kararliyim doktor uc ay beklemek zorunda oldugumu soyledi. Simdi bekliyorum eylulde cikartacagim. Sadece cikartan birileri varsa eski dokularina kavusabiliyorlar mi ya da ne kaybediliyor onu ogrenmek istiyorum. Dikis izi kalacak ona zaten yapacak bisey yok. Ama eski meme gorunume kavusabilecek miyim yasayan birileri varsa onu sormak istiyorum
Çıkartma düşüncenizin altında yatan sebep sadece alışamamak mı yoksa şekli ve ebadını benimseyemediğiniz içinmi?? Sırf psikolojik alışma süresi yüzündense bence bekle yazık etmiş olursun. Eski görüntün seni rahatsız etmiş ki bu ameliyatı olmuşsun. Bunun eziyetini çekmişsin tam 3 ay dolacak ve sen rahat edeceksin derken çıkartacaksın eski görüntün dahi kalmayacak memende bir iz silikondan dolayı eskisinden daha çok esnemiş gevşemiş bir cilt dokusu kalacak özlediğim bu görüntü ise eskisinden bile kötü görünecek bu da psikolojini ters etkiler diye düşünmüyormusun keşke çıkartmasaydım diyeceksin . E emma11
Forumda protezlerini çıkartan arkadaşlar olmuştu. Ama çıkarttıktan sonra aktif olup hiçbiri süreçlerini yazmadı tabi..Sekliyle boyutuyla ilgili bi sorunum yok. Zaten daha iki haftayi yeni bitirdim daha belli olmuyor cok sert. Ben vucudumda yabanci bisey olmasi fikrine alisamadim bana kendimi kotu hissettiriyor kabullenemedim. Cikarma konusunda eminim. Sadece ne kaybedicem eski goruntusunden onu ogrenmek istiyorum yasayan birilerinden. Yani eski meme dokum zarar gormus olacak mi
Evet canım bunu bilmek için yaşamaya gerek yok malesef sonuçta cilt dokun gerildi içine silikon girdi bunu doktorlar ameliyatın en basında sana söylüyorlar zaten eski halini bekleme biraz gevşemiş bir cildin olacak onuda meme dokun varsa toparlama yaptirabilirsin. Kısaca şöyle anlatayım benim ikinci ameliyatım ilkinde sadece gözüme büyük geldiği için 1 ay içinde ikinciyi oldum daha küçüğünü taktırdım ve doktorumun bana söylediği bir küçüğünü takmam için deriyi toparlamam gerekiyor yoksa olmaz derin genişledi dedi ve dikleştirme ile birlikte eskisini çıkartıp daha kucugu ile yaptırdım bilmem anlatabildimSekliyle boyutuyla ilgili bi sorunum yok. Zaten daha iki haftayi yeni bitirdim daha belli olmuyor cok sert. Ben vucudumda yabanci bisey olmasi fikrine alisamadim bana kendimi kotu hissettiriyor kabullenemedim. Cikarma konusunda eminim. Sadece ne kaybedicem eski goruntusunden onu ogrenmek istiyorum yasayan birilerinden. Yani eski meme dokum zarar gormus olacak mi
Forumda protezlerini çıkartan arkadaşlar olmuştu. Ama çıkarttıktan sonra aktif olup hiçbiri süreçlerini yazmadı tabi..
Şöyle düşünün. Hamilelik ve emzirme döneminde büyüyüp emzirme dönemi bittikten sonra göğüsler bir miktar gevşiyor tabi. Hamilelik ne kadar çoğalırsa ve emzirme süresi uzarsa deforme o kadar çok oluyor.
Sizin göğüsünüzde protez için cep açıldı. Gögüs protezin hacmi ile gerildi esnedi. Protez çıkınca ilk başta yine ameliyata,narkozsuz bağlı ödemler olacak ve deformasyon çok göze çarpmayacak. Hatta o eski hakinden daha iyi durabilir. Sadece protez çıktığı için daha ufalmış göreceksiniz. Zaman sonra iki üç ay sonra yani muhtemelen gögüs daha boş ve gevşek gelecek size.
Siz kafaya koymuşsunuz çıkartmayı zaten. Üç ay sonra çıkartın . Oluşacak değişim sizi üzmez kanımca.
Forumda protezlerini çıkartıp süreci yazacak kişileride beklemeyin. Onlar gitti gelmez. Sizinde ameliyattan sonra daha foruma ugramayacagınız gibi :)
Evet canım bunu bilmek için yaşamaya gerek yok malesef sonuçta cilt dokun gerildi içine silikon girdi bunu doktorlar ameliyatın en basında sana söylüyorlar zaten eski halini bekleme biraz gevşemiş bir cildin olacak onuda meme dokun varsa toparlama yaptirabilirsin. Kısaca şöyle anlatayım benim ikinci ameliyatım ilkinde sadece gözüme büyük geldiği için 1 ay içinde ikinciyi oldum daha küçüğünü taktırdım ve doktorumun bana söylediği bir küçüğünü takmam için deriyi toparlamam gerekiyor yoksa olmaz derin genişledi dedi ve dikleştirme ile birlikte eskisini çıkartıp daha kucugu ile yaptırdım bilmem anlatabildimmi
Arkadaşlar merabaa, aslında yeni üyeyim ama bu forumda yazılanları tüm araştırma sürecimde okumuştum. Hepinizin soruları ve cevapları çok yardımcı olmuştu, çok teşekkür etmek istedim.geçmiş olsun ve hayırlı olsun arkadaşım :)
Kendi maceramı anlatıp aranıza katılmak istiyorum. 17 temmuz günü, meme dokusu altı 255 cc mentor marka damla protez, meme büyütme ameliyatımı oldum. İlk gün drenlerim ve sargım vardı. 2.gün doktorum çıkarttı ve medikal sütyen giydirdi. Bugün 5.gün ağrılarım ilk günler kadar olmasa da devam ediyor.
Yeni memislerle musmutlu gunler :) hayirli olsun.
Geçmiş olsun aramıza hoşgeldin.Arkadaşlar merabaa, aslında yeni üyeyim ama bu forumda yazılanları tüm araştırma sürecimde okumuştum. Hepinizin soruları ve cevapları çok yardımcı olmuştu, çok teşekkür etmek istedim.
Kendi maceramı anlatıp aranıza katılmak istiyorum. 17 temmuz günü, meme dokusu altı 255 cc mentor marka damla protez, meme büyütme ameliyatımı oldum. İlk gün drenlerim ve sargım vardı. 2.gün doktorum çıkarttı ve medikal sütyen giydirdi. Bugün 5.gün ağrılarım ilk günler kadar olmasa da devam ediyor.
325cc yuvarlak kas altı takıldı. Sabah 10:30 gibi girdim. Çok ama çok ağrım var hareket edemiyorum wc ye giderken biyerlerim kopuyo sanki. Ne zaman geçecek herkesin bu kadar sancılı mı oldu şu an çok zor yazıyorum ölüyorum gibi sanki
Çok normal ben de okadar kotuydum ki keşke yaptirmasaydim demiştim ama bikaç gün sonra çok azalicak yarın da biraz ağrı olur sonra sadece gerginlik kalır o da her geçen gün azaliyo sık dişini bak o kadar istediğin şey oldu ne güzel sonucu düşün çok geçmiş olsun325cc yuvarlak kas altı takıldı. Sabah 10:30 gibi girdim.Çook ama çok ağrım var hareket edemiyorum wc ye giderken biyerlerim kopuyo sanki. Ne zaman geçecek herkesin bu kadar sancılı mı oldu şu an çok zor yazıyorum ölüyorum gibi sanki
0
Çok normal ben de okadar kotuydum ki keşke yaptirmasaydim demiştim ama bikaç gün sonra çok azalicak yarın da biraz ağrı olur sonra sadece gerginlik kalır o da her geçen gün azaliyo sık dişini bak o kadar istediğin şey oldu ne güzel sonucu düşün çok geçmiş olsun
325cc yuvarlak kas altı takıldı. Sabah 10:30 gibi girdim.Çook ama çok ağrım var hareket edemiyorum wc ye giderken biyerlerim kopuyo sanki. Ne zaman geçecek herkesin bu kadar sancılı mı oldu şu an çok zor yazıyorum ölüyorum gibi sanki
Kimse keyfi yaptirmiyo hepimiz eksik hissettigimiz için olduk sonuçta boyut olarak iyi bence benim biraz dokum olduğu halde 350cc taktı boyut küçük geliyo..Senin de alabilicegi boyutu takmistir ve büyüklük olarak iyi durur zayiftin sanırım sen...Emin ol her geçen gün daha iyi oluyosun benim 40 günü geçti ve hiç taktirmamis gibiyim ilk zamanlar kendimi çok şiş hissediyodum sanki hiç eskisi gibi olamicak gibiydim ama çok şaşırtıcı bi iyileşme süreci oluyo gerçekten keyfini cikarticagin günleri düşün mutlu olKeyfi olarak yaptırsaydım çok ama çok pişman olurdum ne çektiğimi Allah biliyo bi de sence sıfır dokuya 325cc çok mu tam anlayamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?