Kimse keyfi yaptirmiyo hepimiz eksik hissettigimiz için olduk sonuçta boyut olarak iyi bence benim biraz dokum olduğu halde 350cc taktı boyut küçük geliyo..Senin de alabilicegi boyutu takmistir ve büyüklük olarak iyi durur zayiftin sanırım sen...Emin ol her geçen gün daha iyi oluyosun benim 40 günü geçti ve hiç taktirmamis gibiyim ilk zamanlar kendimi çok şiş hissediyodum sanki hiç eskisi gibi olamicak gibiydim ama çok şaşırtıcı bi iyileşme süreci oluyo gerçekten keyfini cikarticagin günleri düşün mutlu ol
Yazma tabi yorma kendini yarın da olur ama hastaneden çıkmadan ağrı kesici yaptır bence sonra evdeki ağrı kesiciler rahatlatiyo insani dren varmı bilmiyorum eğer varsa o çıktıktan sonra inanılmaz rahatliyosun günden güne azaliyo ağrı acı gerginlik emin olEn kötüsü hiç iyileşemicem hissi çok sağol canım uzun yazamıyorum şuan
Yazma tabi yorma kendini yarın da olur ama hastaneden çıkmadan ağrı kesici yaptır bence sonra evdeki ağrı kesiciler rahatlatiyo insani dren varmı bilmiyorum eğer varsa o çıktıktan sonra inanılmaz rahatliyosun günden güne azaliyo ağrı acı gerginlik emin ol
Yok hiç acimiyo bende çok korkarak gitmiştim ben evde de bi gün drenle kaldım 3.gun çıktı ama hiç acı olmuyo ondan sonra çok rahatliyosun zaten eline takılan bişey olmuyo daha rahat hareket ediyosunDren var yarın çıkıcak acıyo mu çıkarken
Gözün aydın canım . Hayırlı olsun. Şükür zoru atlattin sende. Inşallah diğer arkadaşlar gibi sende günden güne daha da iyi hissedeceksin kendini. Biraz sık dişini. Bir hafta içinde kendini daha da iyi hissedeceğin den eminim. Ve sonucu düşün öyle motive et kendini. Ne güzel hayaline kavuştun sende işte. ... inan yerinde olmayı çok isterdim. Inşallah bende bir ay içinde ameliyatımi olup kurtulmak istiyorum memesizlikten. Bence sıfır dokuya 325 cc çok ii. Tam ideal bir boyut. Tekrar hayırlı olsun... günden güne iyi haberlerini bekliyorum.Teşekkür ederim, çok mutluyum gerçeekten, çok yararlı bi forum bu:)
Banada 2 gün önce 400 cc hp takıldı. Bende senden farklı değilim325cc yuvarlak kas altı takıldı. Sabah 10:30 gibi girdim.Çook ama çok ağrım var hareket edemiyorum wc ye giderken biyerlerim kopuyo sanki. Ne zaman geçecek herkesin bu kadar sancılı mı oldu şu an çok zor yazıyorum ölüyorum gibi sanki
Banada 2 gün önce 400 cc hp takıldı. Bende senden farklı değilimyatmak işkence, kalkmak ölüm. Bi de senin de göğüslerin şişti mi? İlk çıktığımla şimdiki hali arasında baya fark var. Koltuk altıma kadar şiş ve yaygın duruyo memem. Bi de füze gibi.
Uyku haliyle mesajı yanlış kişiye yazmışımGözün aydın canım . Hayırlı olsun. Şükür zoru atlattin sende. Inşallah diğer arkadaşlar gibi sende günden güne daha da iyi hissedeceksin kendini. Biraz sık dişini. Bir hafta içinde kendini daha da iyi hissedeceğin den eminim. Ve sonucu düşün öyle motive et kendini. Ne güzel hayaline kavuştun sende işte. ... inan yerinde olmayı çok isterdim. Inşallah bende bir ay içinde ameliyatımi olup kurtulmak istiyorum memesizlikten. Bence sıfır dokuya 325 cc çok ii. Tam ideal bir boyut. Tekrar hayırlı olsun... günden güne iyi haberlerini bekliyorum.
İlk gün kas spazmı çok oluyordu. Şimdi daha az. Ama yatınca kalkarken acı aynı. Ben çıkartıp bakıyorum tekrar kapatıyorum nasıl diye.Açık hakimi hiç görmedim korse sütyen var iki gündür ağrın azalmadı mı
Benimki kas kalti yapildi 2 ay bitti.Sezeryandan daha az bir agri.mesela sabit yatarken benim hic agrim olmuyordu.sadece kalkmaya calisinca agri oluyordu annemin destegiyle kalktim 2 gun.tam duz yatmadim 45 derrcelik aciyla yatiyordum.sonra drenler cikinca oda kalmadi cok rahatladim.tam.10 gun sonra hic ameliyat olmamis gibi oldum.ama hala istedigim gibi bir gorunume kavusamadim.belki 2.bir islem gerekebilir banada.Ameliyat olan arkadaşlar çok geçmiş olsun! Darısı başıma, birşey merak ediyorum bu dayanılmaz dediğiniz ağrı sezeryandan sonra hissedilen ağrı gibi mi yoksa dahamı kötü, yada spora başlarsınızda vücütta bir hamlık olur kaslarınız ağrır onun gibi bir ağrımı? Ay çok korkuyorum bu ağrı acı iz meselesi işin içine girinceama napalım hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır deyip bodoslama dalıcam artık bende birgün
Keyfi olarak yaptırsaydım çok ama çok pişman olurdum ne çektiğimi Allah biliyo bi de sence sıfır dokuya 325cc çok mu tam anlayamadım ben
Kimse keyfi yaptirmiyo hepimiz eksik hissettigimiz için olduk sonuçta boyut olarak iyi bence benim biraz dokum olduğu halde 350cc taktı boyut küçük geliyo..Senin de alabilicegi boyutu takmistir ve büyüklük olarak iyi durur zayiftin sanırım sen...Emin ol her geçen gün daha iyi oluyosun benim 40 günü geçti ve hiç taktirmamis gibiyim ilk zamanlar kendimi çok şiş hissediyodum sanki hiç eskisi gibi olamicak gibiydim ama çok şaşırtıcı bi iyileşme süreci oluyo gerçekten keyfini cikarticagin günleri düşün mutlu ol
Aynen bu ameliyat nerdeyse kimse için keyfi değil, benim de hiç memem yoktu ama ben de çapraz ölçümlerde olan kısım 16 cmydi normali 19-21 cm arasıymış. O yüzden olabilcek maksimum büyüklük konuldu.
Senin için 325in ideal olduğunu düşünüyorum:)
Tekrar geçmiş olsun ağrılar olcak maalesef, biraz katlanıcaksın artık
Gözün aydın canım . Hayırlı olsun. Şükür zoru atlattin sende. Inşallah diğer arkadaşlar gibi sende günden güne daha da iyi hissedeceksin kendini. Biraz sık dişini. Bir hafta içinde kendini daha da iyi hissedeceğin den eminim. Ve sonucu düşün öyle motive et kendini. Ne güzel hayaline kavuştun sende işte. ... inan yerinde olmayı çok isterdim. Inşallah bende bir ay içinde ameliyatımi olup kurtulmak istiyorum memesizlikten. Bence sıfır dokuya 325 cc çok ii. Tam ideal bir boyut. Tekrar hayırlı olsun... günden güne iyi haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?