aslında ben 3. Günden itibaren her ihtiyacımı karşılayacak durumda idim. Ağrım vardı ama dayanılmayacak gibi değildi galiba 4. Gündü araba kullandım sadece benim ki damla olduğundan dönme ihtimaline karşı daha temkinliydim.Ewt cnmm geçici Allhtan…3.gunde alışverişe gidenlerde var ama bu durum anladığım kadarıyla kişiden kişiye göre birazcık degisio.mesela ilk iki gün pipetle bişeyler icebildim yada ilk iki gün kaşığı kaldıracak kadar kol gücüm yoktu eşim yedirdi hep..şimdi rahatım ama cokk şükür ama bı yere dışarı falan çıktığım zaman cokk yoruluoorum.gucum kalmio.hemen ewe gitmek isteyen
Yokk ben cesaret edemedim araba isine hala çünkü kemer takmiyorum.bide ben zor geçirin ilk 10gunu sanırım.dedigim gibi kisiye göre deguiso.bide benim döküm hiç yoktu ve 375takilmis .bazen ondan da olabilir bu süreci zor geçirmemin sebebi diyorumA
aslında ben 3. Günden itibaren her ihtiyacımı karşılayacak durumda idim. Ağrım vardı ama dayanılmayacak gibi değildi galiba 4. Gündü araba kullandım sadece benim ki damla olduğundan dönme ihtimaline karşı daha temkinliydim.
Çok teşekkür ederim ilgilendiginiz için demek ameliyat + sütyen+ meme ultrasonu vermem gerekiyor bunlar anlatılmıyor mesela ama sonuçta toplanınca buda bir masrafAmeliyat sütyeni farklıdır,sadece medikallerde satılır ve ücreti pahalıdır. Bazı doktorla ameliyat ücreti haricinde sütyen ücretinide alır,bazılarının verdiği fiyatın içinde olur kendi tedarik eder. 40-80 tl ye ameliyat sütyeni alamazsınız,onlar sporcu sütyenidir. Ameliyat sütyeni sonrasında sporcu alıp kullanacaksınız. Ama bildiginiz spor yaparken kullandığımız sütyen degil tabi
Macellan selam nasılsın
Benim geçen kontrol vardı doktor bi elledi beklediğimden çok yumuşamış dedi
Yani artık özellikle ayakta iken bayağı yumuşak benim sallanıyorlar yamuluyorlar falan:)
Ama gel gelelim benim gözüme büyük gelmeye başladılar geçen gün ilk kez hafif dolgulu telli sütyen denedim füze gibi uçacaklardı nerdeyse hemen geri çıkardım
normal sütyenle 80 C oluyor ilerde küçülttürmeyi bile düşündüm bugün ilk kez ....
Merhaba ben göğüs büyütme ameliyatı için Hasan Fındık ve Zekeriya Kul ile görüştüm. Hasan Fındık kas altı, yuvarlak (ama damla da olabilir), 300 ve 400 cc arasında (ameliyatta deneyerek) karar vereceğini söyledi (ama vücuduma göre mutlaka c kup olmalıymış- boy:171 kilo:54) ve mentor marka silikon kullanıyor. Özellikle cc konusunun herkeste değişkenlik göstereceğini ve önceden kesin karar verilmeyeceğini çünkü kas kalınlığının vs büyük bir etkisi olduğunu söyledi. Ayrıca 2 göğüs arasında ufak bi boyut farkı olduğunu ve bu yüzden gerekirse farklı cc kullanacağını söyledi. Zekeriya Bey ise 335 ve 355 cc Motiva çipli silikon (yüksek profil) kullanacağını söyledi (dual plan ve meme altı kesisi) ayrıca ameliyat sırasında deneyerek cc boyutuna karar verilmeyeceğini, bunun meme altının ölçüsüyle bulunabileceğini (atıyorum 350 cc silikon 11 cm tabanlıdır) çünkü her boyut için kesinin boyutu ve yerinin değiştiğini, milimetrik farkın bile kesinin üstte ya da altta kalmasına sebep olabileceğini söyledi, ayrıca hijyenik açıdan da bunun olmaması çok mantıklı. Açıkçası ben motiva marka silikon dışında her konuda Zekeriya beyde karar kıldım diyebbilirim. Tek aklımı kurcalayan şey motiva markası. Aslında ayakta damla yatarken yuvarlak olması ve yapısı yumuşaklığı harika ama fda onayı konusunda kafam karışık. Sizce ne yapmalıyım?
Bende yok canım öyle bir durum.. fotosunu çekip Haldun beye bi at istersen o ne diyecek bakalım..Kızlar bir sorum var
Benim ameliyat olalı 6 ay bitti çok şükür fakat adet dönemimde çok fena ödem olur hep artık dikiş yerlerim yırtılacak gibi hissediyorum. Neyse yine böyle bir dönemden sonra mememin yan taraflarında iki tane morumsu inçe çizgi gördüm. Damar mı, varis mi yoksa çatlak mı anlayamadım. Daha önceden karnımda çatlakların var onlar daha kalındı bunlar çok ince sizde oldu mu böyle bir şey ya da fikriniz var mı?
İnsLlh herşey yolunda gider cnmm.simdiden geçmiş olsun.sen mı bu kadar büyük istedinKızlar mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim yarın ameliyat oluyorum 440 damla geliyor bana şans dileyin olur mu öpüldünüz
Kızlar mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim yarın ameliyat oluyorum 440 damla geliyor bana şans dileyin olur mu öpüldünüz
Teşekkür ederim doktorum vücuduma uygun olanı seçti böğle karar verdikİnsLlh herşey yolunda gider cnmm.simdiden geçmiş olsun.sen mı bu kadar büyük istedin
Teşekkürler konuştuk ama unuttum herşeyi yarın yazarım hasteneye gidince440bol şans:) hangi marka protez olacak?
Meme dokun 2cm bence 355-375 daha iyi olur..tabi protez denendiginde yanlara cok tasmamasi gerekiyor..ve açılan cebin bu büyüklüğü kabul etmesi lazim..Arkadaşlar 171 boy 54 kiloya kas altı 335 ve 375 cc (ikisine farklı cc olacak) sizce küçük mü büyük mü ideal mi? Göğüs altı 72 cm göğüs 77 cm. Meme üstünde 2 cm bi doku var sadece. 335 - 355 yerine sizce 355-375 cc kombinasyonu daha mı iyi olur?
Meme altı tabanım 11 cm, 375 cc'nin tabanı 11,75 cm 355'in tabanı 11,5 cm ve 335'in tabanı 11,25 cm. Doktor dedi ki en fazla 1 cm tabandan uzaklaşabiliriz, yani 375 de olur ama 355 daha iyi bence dedi. Bi de yaşım küçük olduğu için dokuyu çok germeyelim şimdiden dedi. Ama ben de sizin gibi düşünüyorum hâlâ, sanki 375-355 yaptırdığıma değecek gibi geliyoMeme dokun 2cm bence 355-375 daha iyi olur
Sakın..440bol şans:) hangi marka protez olacak? İnce yapılı bir vücudun varsa 440 çok büyük durabilir canım gitmeden son şansın iyi düşün.
Doktorun dediklerini de mutlaka dinleyin ama yaptrdiginiza degsin bencede..cunku forumda okuduklarimdan diyorum mesela ben de 400 istiyorumMeme altı tabanım 11 cm, 375 cc'nin tabanı 11,75 cm 355'in tabanı 11,5 cm ve 335'in tabanı 11,25 cm. Doktor dedi ki en fazla 1 cm tabandan uzaklaşabiliriz, yani 375 de olur ama 355 daha iyi bence dedi. Bi de yaşım küçük olduğu için dokuyu çok germeyelim şimdiden dedi. Ama ben de sizin gibi düşünüyorum hâlâ, sanki 375-355 yaptırdığıma değecek gibi geliyo
İki göğsün arasında fark çok mu ki farklı koycakMeme altı tabanım 11 cm, 375 cc'nin tabanı 11,75 cm 355'in tabanı 11,5 cm ve 335'in tabanı 11,25 cm. Doktor dedi ki en fazla 1 cm tabandan uzaklaşabiliriz, yani 375 de olur ama 355 daha iyi bence dedi. Bi de yaşım küçük olduğu için dokuyu çok germeyelim şimdiden dedi. Ama ben de sizin gibi düşünüyorum hâlâ, sanki 375-355 yaptırdığıma değecek gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?