- 3 Mart 2017
- 175
- 77
- 33
- 35
325 cc takildi ameliyattan önce dümdüz diyemem cok az doku vardi lac bedene ciktim bilmiyorum çünkü icimde hep m beden bustiyerler var sudyene gecmek iatemiyorum çünkü böyle inanilmaz rahat hamileleik surecinde anlatiyorlar memelerinin ne kadar cok agridigini dokunamadiklarini üstüne dahi yatamadiklarini e benim memem zaten şiş normal memeler bile böyle oluyorsa ben nasil olurum acaba diye dusunuyorumDoğal göğüs gibi yayılmadığı için yatarken daha sert oluyo demek ki.
Kaç cc takıldı, şu an kaç beden giyiniyorsun ki, şu an gayet ideal duruyo. Bence hamilelikte biraz zorlanırsın haliyle büyüyorlar epey ama sonrasında yine bu göğsüne yakın bi hal alacak. Hatta çoğu kişi emzirmeden sonra içi boşaldı dediğine göre, ameliyat öncesi az da olsa dokun varsa şu halinden bi tık küçük bile olabilir. B Birbulutolsam1
Cc yi doktorunuza bırakın. Demekki 350 cc göğüslerinizi toparlayamayabilir. Ameliyatta deneyecek ve ona göre karar verecektir zaten. Bende sarkma olmadı hiç. Tabi süreç herkesde aynı ilerlemeyebilir ama cc yi ufak tutupta başarısız bir sonuçta alabilirsiniz. Ufak cc olması için toparlama gerekebilir. İlerde çocuk düşünüyorsanız toparlamayı düşünmeyin zaten . Şu an olabilecek en iyi sonuç olsun. Çok daha ilerde gerekirse dikleştirme ile birlikte protezlerde değişebilir.arzum77 size bir sorum olacaktı.
Ben de bir doğum yaptım oğlum 11 yaşnda ve de göğüs estetiği yaptırmak istyrm. Bugün Dr Bilge Türk Bilen ile görüştüm.kas üstü yani kas zarı altı vede 400 ya da 450 cc uygun gördü. Omuzların geniş dedi. Bense en fazla 350 cc olur diyrdum. İlerde çocuk düşünebilirim tekrar. 450 cc çok büyük olmaz mı ya da sarkmazmı. Bide bana resminizi özelden gönderseniz siz de 400cc yaptırmştnz. Sizden başka danışacağım kimsem yok lütfen yardımcı olun bana teşekkürler.
Çok çok teşekkür ederimCc yi doktorunuza bırakın. Demekki 350 cc göğüslerinizi toparlayamayabilir. Ameliyatta deneyecek ve ona göre karar verecektir zaten. Bende sarkma olmadı hiç. Tabi süreç herkesde aynı ilerlemeyebilir ama cc yi ufak tutupta başarısız bir sonuçta alabilirsiniz. Ufak cc olması için toparlama gerekebilir. İlerde çocuk düşünüyorsanız toparlamayı düşünmeyin zaten . Şu an olabilecek en iyi sonuç olsun. Çok daha ilerde gerekirse dikleştirme ile birlikte protezlerde değişebilir.
B beyazgul4431 bende ameliyat oldum 20 gün oldu istersen sende beni izlemeye alıp bakabilirsin kas üstü sol 310 cc sağ 330 cc takıldı biraz ağrılarım oluyor halenÖncesi sonrası fotoları da atacam isteyen baksın yaralansın
Canım şmdiki halin nasıl acaba memnun musun..B beyazgul4431 bende ameliyat oldum 20 gün oldu istersen sende beni izlemeye alıp bakabilirsin kas üstü sol 310 cc sağ 330 cc takıldı biraz ağrılarım oluyor halen
ağrılarım geçerse çok memnunum :)Canım şmdiki halin nasıl acaba memnun musun..
Çok geçmiş olsun cnm...ağrı deyince valla benim de gözüm korkuyor ya. Haftaya ameliyat oluyrm strese girdim vallaağrılarım geçerse çok memnunum :)
Kızlaar meraba, benim pazartesi günü 1 ay olacak, siz bu süreçte sütyenle alakalı napmıştınız acaba? Bikini de giyicem balensiz mi olması gerekiyo hala? Medikal sütyeni ne zaman çıkarttınız bide?
Cok gecmis olsun cnm. Inşallah bir an once kapanır yaran mikrop kapmadan3. Haftam, herşey güzel gidiyodu ama drenin çıktığı yer sol göğsümde açıldı. Doktorum tekrar pansuman yaptı, enfeksiyon kaptırma dedi. Bugün uyanınca da baya bi sıvı geldi. Tekrar gittim doktoruma normal dedi. Ama korkuyorum. Enfeksiyon falan kapar diye :/ böyle bir şey başına gelen oldu mu aranızda? (Fotoğrafını yüklicem bakabilirsiniz)
Beni izlemeye alır mısınızKizlar iyi akşamlar bende araniza kaldım 4 gün önce kas üstü mentor 275cc hight profil silikon taktırdım şuan agrim yok denecek kadar az.. foto atmak istiyorum ama herkes görür diye korkuyorum nasıl ayarlıyoruz yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?