aa sizin niye zr odu başka bir ameliyat mı?Hiç korkma 4 5 gün çekeceksin sadece.. ben cok zor bir ameliyat oldum 4 saat sürdü öldürün beni diye bagırdım sabaha kadar hastanede düşün ki senin öyle asla olmayacak sonucu unutturacak unutuyorsun vücut kendini inanılmaz hızlı ve cabuk toparlıyor burdan bir arkadasımız haftası oldu araba falan kullandı.. sonucu düşün hepsi gecici
Benim tübülerdi memelerim bütün kaslarım yerinden oynadı fazla deri alındı meme bası daraltıldı yeri değişti ve kasaltı 350 cc hp kondu o yüzden zordu bir kramp bile girince kasa nasıl can yanıyor düşünün toparlama sancılı yoksa sadece silikon takılacaksa hiç ama hiç korkmayın 10 gün veriyorlar rapor genelde biraz bol giyerseniz anlasılmayacaktır dolgunun yerini silikon alacak zaten :)aa sizin niye zr odu başka bir ameliyat mı?
Ben fuat yüksele ameliyat olucam işyerinden ve herkesden gizli olucam bir eşim birde çocuklarımızın bakıcısı bilecek 1 hafta sonra işe gidebilirim inşallah. ve kimse farketmez. Zaten dolgulu sütyen kullnıyorum hep. Çok heyecanlıyım
Peraaslan Tübüler nedemek? Internetten baktım ama anlamadım...Benim tübülerdi memelerim bütün kaslarım yerinden oynadı fazla deri alındı meme bası daraltıldı yeri değişti ve kasaltı 350 cc hp kondu o yüzden zordu bir kramp bile girince kasa nasıl can yanıyor düşünün toparlama sancılı yoksa sadece silikon takılacaksa hiç ama hiç korkmayın 10 gün veriyorlar rapor genelde biraz bol giyerseniz anlasılmayacaktır dolgunun yerini silikon alacak zaten :)
Tübüler meme deformitesi keçi memesi olarakta anılıyorPeraaslan Tübüler nedemek? Internetten baktım ama anlamadım...
O kadar cok icimi rahatlattiniz ki anlatamam cok tesekkur ederim silikom taktirdiktan sonra hamile kalan kimseyle konusamamistim huzursuzdum cok tesekkur ederim peki cok fazla agri hissettiniz mi silikon taktirmamis arkadaslarim bile sütle beraber meme sisince dokunamiyorum üstüne yatamiyorum diyordu ben bir dr silikonla sisirince nasil bir agri cekecegim merak ediyordum dogrusuBen emzirme ile ilgili hiç sorun yaşamadım, hamilelikte de hiç sorun yaşamadım. Sadece emzirmeden sonra deformasyon olduğu için yeniletme ihtiyacı hissediyorum. Sizin silikon göğüs ucundan mı takıldı? Benim göğüs altından takılmıştı o nedenle bir problem olmadı. Sadece sütüm azdı hep ama o sanırım yapısal çünkü biz 2 arkadaş silikon yaptırdık onun sütü baya iyi geldi 6 ay sadece anne sütü verebildi. Benim maalesef hep azdı ve mama takviyesi ile emzirdim.
Göğüs ucunda emzirmenin ilk haftalarında acı ve yara oluyor ama bu herkeste olan bir şey silikonla ilgisi yok, o da zamanla geçiyor zaten. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Perasaslan, Ben Erdem beye bayramdan once muayne oldugumda bana bu teşhisi koymustu. tü lü bişi demisti ama anlamamıstım... Buymus. Evet bana Tübüler meme deformitesi var bu yapısal bir sorun dedi ve olumsuz konustu biraz. BEnim de moralim bozuldu ma yaptıgı gogusleri seviyorum ben ama sanırım benim oyle olamıyacak. Hasan Beyle haftaiçi randevusuna basvurmustum. Asistanı Yasemin hanım bana haber verecek. Ama forumu bu konu ile ilgili karıstırırken Fuat Yuksel beye rastladım. Prof ve bu konuda uzman. Sanırım onunla da gorusecegim bu nedenle. TEsekkur ederim.Tübüler meme deformitesi keçi memesi olarakta anılıyor
Ben de fuat beye ameliyat olucam herkes çok memnun prof olması da daha iyi tabiki de ona da muayene olun derim çünkü uzmanlığı göğüs diye biliyorumPerasaslan, Ben Erdem beye bayramdan once muayne oldugumda bana bu teşhisi koymustu. tü lü bişi demisti ama anlamamıstım... Buymus. Evet bana Tübüler meme deformitesi var bu yapısal bir sorun dedi ve olumsuz konustu biraz. BEnim de moralim bozuldu ma yaptıgı gogusleri seviyorum ben ama sanırım benim oyle olamıyacak. Hasan Beyle haftaiçi randevusuna basvurmustum. Asistanı Yasemin hanım bana haber verecek. Ama forumu bu konu ile ilgili karıstırırken Fuat Yuksel beye rastladım. Prof ve bu konuda uzman. Sanırım onunla da gorusecegim bu nedenle. TEsekkur ederim.
Ben şimdi baktım fotoya göğüs arası boşluk olan sanki silikon ile düzeltilebilien göğüs gibi geldi ama demekki bunun işlemi başka oluyor benim sadece büyütme olacak göğüs aram açık değil zaten önce hasan fındık a muayene oldum göğüs yapın çok güzel dedi yapılırsa güzel olur dedi yarında fuat beye muayene olucam fuat beye tanıdık ameliyat olmuş çok memnun o yüzden muayenem olumlu geçerse fuat beyi düşünüyorumPerasaslan, Ben Erdem beye bayramdan once muayne oldugumda bana bu teşhisi koymustu. tü lü bişi demisti ama anlamamıstım... Buymus. Evet bana Tübüler meme deformitesi var bu yapısal bir sorun dedi ve olumsuz konustu biraz. BEnim de moralim bozuldu ma yaptıgı gogusleri seviyorum ben ama sanırım benim oyle olamıyacak. Hasan Beyle haftaiçi randevusuna basvurmustum. Asistanı Yasemin hanım bana haber verecek. Ama forumu bu konu ile ilgili karıstırırken Fuat Yuksel beye rastladım. Prof ve bu konuda uzman. Sanırım onunla da gorusecegim bu nedenle. TEsekkur ederim.
Evet canım tamamen farklı oluyor tübüler ameliyat sadece büyütme olacaksa süperBen şimdi baktım fotoya göğüs arası boşluk olan sanki silikon ile düzeltilebilien göğüs gibi geldi ama demekki bunun işlemi başka oluyor benim sadece büyütme olacak göğüs aram açık değil zaten önce hasan fındık a muayene oldum göğüs yapın çok güzel dedi yapılırsa güzel olur dedi yarında fuat beye muayene olucam fuat beye tanıdık ameliyat olmuş çok memnun o yüzden muayenem olumlu geçerse fuat beyi düşünüyorum
Peracım sen neden resim yüklemiyosun birde senin memişlere bakardıkBenim tübülerdi memelerim bütün kaslarım yerinden oynadı fazla deri alındı meme bası daraltıldı yeri değişti ve kasaltı 350 cc hp kondu o yüzden zordu bir kramp bile girince kasa nasıl can yanıyor düşünün toparlama sancılı yoksa sadece silikon takılacaksa hiç ama hiç korkmayın 10 gün veriyorlar rapor genelde biraz bol giyerseniz anlasılmayacaktır dolgunun yerini silikon alacak zaten :)
Beceremiyorum sanırım birileri görecek falan zannediyorum birde otursun iyice diye bekliyorum before after koyasım var :)Peracım sen neden resim yüklemiyosun birde senin memişlere bakardık
Tarif etsene albüm ayarlarımı yaptım nerden yükleyecegimPeracım sen neden resim yüklemiyosun birde senin memişlere bakardık
Doktorum 1 ay korse sütyen sonrasında sporcu dedi bana bugün tam 19 gün oldu benim kollarımda sıkıntı yok uzandıgımda hafif bi sızı oluyor ama zorlamıyorum cok uzanmamakta kolları zorlamamakta lazım zaten 1 ayMerhaba hanimlar. Bende meme büyütme oldum. Onunla beraber baska ameliyat daha oldum ayni anda. 2 hafta oldu ameliyat olali. Sizler nezaman tam olarak aci kezildi. Bide nezaman kolariniz tamamen yukariya doru uzatabildiniz? Saclarimi yikamakda zorlaniyorum ve üst dolapdan bardaklari almaya zorlaniyorum . Ve korseyi kac hafta takdiniz? Ben iki hafta sonra spor sütyene gecdim.
Neden tavsiye etmiyorsunuz merak ettim?Benim de aklımdaki iki isimden birisi henüz tam karar veremedim amaHic tavsiye etmem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?