Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gençli olsun Tuğçe iyiyleştin mi
Hala akıyo. Dren yerim de hala açık. Ağrım sızım yok sadece. Şu akma da bitse çok rahatlıcam. Dışarı çıkıyorum bi anda sağanak gibi bastırıyo üstüm başım batıyo. Yanımda yedek t-shirt ile geziyorum :/

Tugcee akan sey ne ben anlamadim. Odem mi akiyo, iltihap mi ne akan sey

Bomba gibi fotolar, inşallah bir an önce iyileşir . Dualarımız seninle

Mrb bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum göğüs dokum yok dönecek kadar az 330 cc olur dedi dr um konu hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

Şuan 75 a cup ama tam dolgulu sütyen 75 b olurmuş göğüs kafesim küçük daha büyük olmaz dedi drum bende çok büyük istemiyorum iki üç güne kesin olacam bakalım korkuyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Öncelikle geçmiş olsun tatlım hayırlı olsun.bende amaliyat olalı 4 ay oldu senin şikayetinin neredeyse aynısı banada oldu bir ay önce fark ettim sağ göğsüm aşşağıda duruyo sol yukarıda aşşağıda duran daha yumuşak siyah yeri daha geniş.ilk başda ikiside eşitti şimdi böyle oldu düzelecek diye bekliyorum malesef hayır.özellikle sabah uyandığımda daha belirgin oluyo bakalım sonu ne olacak bekliyorum

Eğer hiç dokun yoksa bence bence en az 350 olmalı

Ayni anlattığı gibi canim bende de ayni sorun var benimde sol oturdu sağ aşağıya doğru daha sivri sol yuvarlak doktor sürekli masaj yap dedi.ödemi biraz biraz indirdik şimdi yerine oturmasını bekliyoruz.gerçekten oldu bitti isi değilmiş.sabir sabir.ben resimlerdeki gibi saniyodum önce ve sonrası resimleri.ama aylar geçiyormuş geçmiş olsun

Kizlar benim sol memede silikon yukari kaymış doktorum surekli masaj yap aşağı doğru bastır ve bandajla sar dedi. Bandaj cok sıkıyor ne yapacağımı bilemedim

Hakkaten o oncesi sonrasi resimlerine ulasmak icin aylar gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…