Hala akıyo. Dren yerim de hala açık. Ağrım sızım yok sadece. Şu akma da bitse çok rahatlıcam. Dışarı çıkıyorum bi anda sağanak gibi bastırıyo üstüm başım batıyo. Yanımda yedek t-shirt ile geziyorum :/Gençli olsun Tuğçe iyiyleştin mi
Hala akıyo. Dren yerim de hala açık. Ağrım sızım yok sadece. Şu akma da bitse çok rahatlıcam. Dışarı çıkıyorum bi anda sağanak gibi bastırıyo üstüm başım batıyo. Yanımda yedek t-shirt ile geziyorum :/
Seromaymış. İçindeki serum/sıvı birikmesi. Ama bu kadar uzun sürmesi normal değil. Kendi kendine geçicekmiş.Tugcee akan sey ne ben anlamadim. Odem mi akiyo, iltihap mi ne akan sey
Tugcecim cok gecmiş olsun canım bir an önce gecsin bitsin artık dualarım seninleSeromaymış. İçindeki serum/sıvı birikmesi. Ama bu kadar uzun sürmesi normal değil. Kendi kendine geçicekmiş.
Çok teşekkür ederimTugcecim cok gecmiş olsun canım bir an önce gecsin bitsin artık dualarım seninle
Biri büyük biri küçüktü sekil farkliligi yotu fakat burada okuduğum kadariyl sekil farkliligi olan arkadaslrinda zaman icerisinde düzeldi
Bomba gibi fotolar, inşallah bir an önce iyileşir . Dualarımız seninleHala akıyo. Dren yerim de hala açık. Ağrım sızım yok sadece. Şu akma da bitse çok rahatlıcam. Dışarı çıkıyorum bi anda sağanak gibi bastırıyo üstüm başım batıyo. Yanımda yedek t-shirt ile geziyorum :/
330cc az bence. Göğüslerin çok küçükseMrb bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum göğüs dokum yok dönecek kadar az 330 cc olur dedi dr um konu hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle geçmiş olsun tatlım hayırlı olsun.bende amaliyat olalı 4 ay oldu senin şikayetinin neredeyse aynısı banada oldu bir ay önce fark ettim sağ göğsüm aşşağıda duruyo sol yukarıda aşşağıda duran daha yumuşak siyah yeri daha geniş.ilk başda ikiside eşitti şimdi böyle oldu düzelecek diye bekliyorum malesef hayır.özellikle sabah uyandığımda daha belirgin oluyo bakalım sonu ne olacak bekliyorumMerhabalar arkadaslar. Cok uzun zamandir forumu takip edenlerdenim. 14 Agustosta meme buyutme ameliyati oldum. 350 cc yuvarlak takildi. Ameliyat olmadan once de olduktan sonra da ciddi bir sekilde buradaki tecrubeleri takip ettim. Simdi kafama takilan ve beni huzursuz eden bazi sorularim var bunlari size de danismak istiyorum. Ameliyattan bir bucuk hafta sonraki kontrolume giderken sag ve sol meme arasinda bir sekil bozuklugu farkettim. Sag meme yuvarlak ve daha asagida iken sol meme daha yukarida agzima girecek, sag tarafa gore daha buyuk gibi ve uzun ince gibi duruyordu. Sag meme koltuk alti kismina dogru tam yerlesmis ve orada hafif bir yuvarlaklik olusturmusken sol memede koltuk alti kismi duz duruyordu. Kontrol esnasinda sordugumdayapi olarak vucudun sag ve sol tarafinda fark olusabilecegini soyledi doktor ama zamanla oturacak daha cok yeni dedi. Bugun 10 eylul neredeyse bir ay olacak. Evet sol meme asagiya inmeye basladi ikisininde goruntusu neredeyse seviye olarak esitlenmeye basladi. Ancak hala sol meme daha buyuk. Sag tarafim oturdu yerlesti cok dogal ve guzel duruyor fakat sol tarafin sekli hala ayni. O gune gore hicbir degisiklik olmadi. Yaklasik 10 gun sonra kontrolum var. O gune kadar fikirlerinizi tecrubelerinizi almak istedim. Yasadigim sey normal mi? Duzelecek mi?
Bir ay sonra hiç bir şeyin kalmaz merak etmeBen ameliyattan bi ay sonra bi sinava girecegim. Bir iki saatlik yazili bi sinav olacak. Acaba yazi yazarken zorlanir miyim kollarimi kullanacagim icin. Yazi yazmada zorlananiniz oldu mu???
Eğer hiç dokun yoksa bence bence en az 350 olmalıŞuan 75 a cup ama tam dolgulu sütyen 75 b olurmuş göğüs kafesim küçük daha büyük olmaz dedi drum bende çok büyük istemiyorum iki üç güne kesin olacam bakalım korkuyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Elonii resim yüklersen görmeyi çok isterim.değişiklik farkediliyomuCook tesekkur ederim. Inanin icimi rahatlattiniz.
Elonii resim yüklersen görmeyi çok isterim.değişiklik farkediliyomu
Tamam konusucam iki güne olurum sonucu paylaşırımEğer hiç dokun yoksa bence bence en az 350 olmalı
Ayni anlattığı gibi canim bende de ayni sorun var benimde sol oturdu sağ aşağıya doğru daha sivri sol yuvarlak doktor sürekli masaj yap dedi.ödemi biraz biraz indirdik şimdi yerine oturmasını bekliyoruz.gerçekten oldu bitti isi değilmiş.sabir sabir.ben resimlerdeki gibi saniyodum önce ve sonrası resimleri.ama aylar geçiyormuş geçmiş olsunMerhabalar arkadaslar. Cok uzun zamandir forumu takip edenlerdenim. 14 Agustosta meme buyutme ameliyati oldum. 350 cc yuvarlak takildi. Ameliyat olmadan once de olduktan sonra da ciddi bir sekilde buradaki tecrubeleri takip ettim. Simdi kafama takilan ve beni huzursuz eden bazi sorularim var bunlari size de danismak istiyorum. Ameliyattan bir bucuk hafta sonraki kontrolume giderken sag ve sol meme arasinda bir sekil bozuklugu farkettim. Sag meme yuvarlak ve daha asagida iken sol meme daha yukarida agzima girecek, sag tarafa gore daha buyuk gibi ve uzun ince gibi duruyordu. Sag meme koltuk alti kismina dogru tam yerlesmis ve orada hafif bir yuvarlaklik olusturmusken sol memede koltuk alti kismi duz duruyordu. Kontrol esnasinda sordugumdayapi olarak vucudun sag ve sol tarafinda fark olusabilecegini soyledi doktor ama zamanla oturacak daha cok yeni dedi. Bugun 10 eylul neredeyse bir ay olacak. Evet sol meme asagiya inmeye basladi ikisininde goruntusu neredeyse seviye olarak esitlenmeye basladi. Ancak hala sol meme daha buyuk. Sag tarafim oturdu yerlesti cok dogal ve guzel duruyor fakat sol tarafin sekli hala ayni. O gune gore hicbir degisiklik olmadi. Yaklasik 10 gun sonra kontrolum var. O gune kadar fikirlerinizi tecrubelerinizi almak istedim. Yasadigim sey normal mi? Duzelecek mi?
Ayni anlattığı gibi canim bende de ayni sorun var benimde sol oturdu sağ aşağıya doğru daha sivri sol yuvarlak doktor sürekli masaj yap dedi.ödemi biraz biraz indirdik şimdi yerine oturmasını bekliyoruz.gerçekten oldu bitti isi değilmiş.sabir sabir.ben resimlerdeki gibi saniyodum önce ve sonrası resimleri.ama aylar geçiyormuş geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?