Fatrekkkkk kendi adına konuş lütfen 4. Gün ne işi ben hala geberiyodum.sen çokkkk şanslılardansın kız millet günlerce aklıma sıçayım ben ne halt ettim diye inlediler burdaCanım inan bana 4. günden sonra tamamiyle günlük yasantina dönüyorsun. Yalnızca yattığında kalkmak sıkıntı veriyor o kadar.
Ayyy doğru diyon yaa. Herkes i kendim gibi sandım..kişinin ağrı eşiği ne göre ve ameliyat inin yöntemi ne göre vs değişiyor sanırım ağrı sizi durumu ..ama evet ben sanslilardan oldum . İnşallah herkes ağrısız sizisiz atlatır yaa. Mevla herkes e nasip etsinFatrekkkkk kendi adına konuş lütfen 4. Gün ne işi ben hala geberiyodum.sen çokkkk şanslılardansın kız millet günlerce aklıma sıçayım ben ne halt ettim diye inlediler burda
Antalyada yaşıyorum ama iş icin bodrumdayim uzun bir sure.Muhtemelen ameliyati İstanbulda olacagimCanım beni de izleyebilir misin? Hangi ildeydin bir de?
Canım inan bana 4. günden sonra tamamiyle günlük yasantina dönüyorsun. Yalnızca yattığında kalkmak sıkıntı veriyor o kadar.
Fatrekkkkk kendi adına konuş lütfen 4. Gün ne işi ben hala geberiyodum.sen çokkkk şanslılardansın kız millet günlerce aklıma sıçayım ben ne halt ettim diye inlediler burda
yuregime serptigim su kurudu yeminlen
Öncesi değil de ameliyat olduktan sonra yüklemek daha fikir verici. Olduğumda yüklüycem ki takılan protez nasıl duruyor fikir almak isteyende görsünCanım evet var fotoğraf im. Ama genelde kimse fotoğraf i olmayanı izlemeye almıyor..malum aramızda bayanmis gibi erkekler de bulunabiliyor. Şimdiki halinin resmini koyarsan seve seve izlemeye alırım elbette ki.
Şehir dışı beni düşündürüyor. Yolculuk vs nasıl geçecek. Orada mı kalacaksın bi süre?Antalyada yaşıyorum ama iş icin bodrumdayim uzun bir sure.Muhtemelen ameliyati İstanbulda olacagim
Benim de acı eşiğim düşüktür.yuregime serptigim su kurudu yeminlen
Satyavati tatlım çokkk üzgünüm seni ve amaliyat günü bekleyen arkadaşları üzmek korkutmak istemem ama malesefki böylede bir durum var.iki kere sezaryanla amaliyat birkere kist amaliyatı ki göbeğim boydan boya dikişdi birkerede apandist amaliyatı oldum.öyle hiçde çıt kırıldım deyilimdir.ağrı eşiğimde çokkkk yüksektir hastalanır geberirimde bir kerecik off demem.anladın canım nedemek istediğimi. benimki çokkk ağır geçdi ama burdan gördüm duydumki benden dahada ağır geçirenler oldu çok pişmanım geberiyorum ben ne halt ettim çıkarıp atmak istiyorum hemen geri çıkarttıracağım deyip delirdiler.günlerce sakinleştirmeye uğraşdık.neden bukadar fark ediyor anlamadım.haaa bak şöyleleride oldu ertesi gün alış veriş çarşı gezen anasına oturmaya giden araba kullanan çocuğunu yedirip uyutan.ben sanıyorumki bu iş tamamen doktorun becerisi işinde ustaysa hastayı incitmeden işini yapıyor bence.birde lanet olasıca narkozun etkileri var tabi beni alıp yerden yere çaldı.resmen iki gün boyunca kustum bir yudum su içemedimyuregime serptigim su kurudu yeminlen
Ya bende de narkoza karşı hassasiyet var burun estetiği sonrası kusmaktan hastaneden 3 gün sonra cikmama izin vermislerdi bu bulantı ve kusma icin alinacak bi önlem yapılacak bisey yok mu ya bni en cok endiselendiren kısım o . Ağrı olayına dişimi sıkıp katlanicam ama bulantı ya ne yapmak lazım acaba size ozmn bulantınız icin bisey dedimi doktorSatyavati tatlım çokkk üzgünüm seni ve amaliyat günü bekleyen arkadaşları üzmek korkutmak istemem ama malesefki böylede bir durum var.iki kere sezaryanla amaliyat birkere kist amaliyatı ki göbeğim boydan boya dikişdi birkerede apandist amaliyatı oldum.öyle hiçde çıt kırıldım deyilimdir.ağrı eşiğimde çokkkk yüksektir hastalanır geberirimde bir kerecik off demem.anladın canım nedemek istediğimi. benimki çokkk ağır geçdi ama burdan gördüm duydumki benden dahada ağır geçirenler oldu çok pişmanım geberiyorum ben ne halt ettim çıkarıp atmak istiyorum hemen geri çıkarttıracağım deyip delirdiler.günlerce sakinleştirmeye uğraşdık.neden bukadar fark ediyor anlamadım.haaa bak şöyleleride oldu ertesi gün alış veriş çarşı gezen anasına oturmaya giden araba kullanan çocuğunu yedirip uyutan.ben sanıyorumki bu iş tamamen doktorun becerisi işinde ustaysa hastayı incitmeden işini yapıyor bence.birde lanet olasıca narkozun etkileri var tabi beni alıp yerden yere çaldı.resmen iki gün boyunca kustum bir yudum su içemedim
İnşallahpilenses . Şuan heyecan dorukta.bu gece uyuyamam sanırım. Benim iğne fobim var. Damar yolu korkutuyor beni. Ameliyat değil.
Merhaba. Burun ameliyatında mideye kan gidiyor biraz nede olsa. Buda mide bulantısı yapıyor aslında. Narkoz başlıbaşına mide bulantısı yapan birşey zaten. Aslında kusma oldugu zaman narkozlu daha kolay çıkartıp atlatıyorsun. Ama hoş birşey değil tabi,kimse ameliyat sonrasında kusma olmasını istemez.Ya bende de narkoza karşı hassasiyet var burun estetiği sonrası kusmaktan hastaneden 3 gün sonra cikmama izin vermislerdi bu bulantı ve kusma icin alinacak bi önlem yapılacak bisey yok mu ya bni en cok endiselendiren kısım o . Ağrı olayına dişimi sıkıp katlanicam ama bulantı ya ne yapmak lazım acaba size ozmn bulantınız icin bisey dedimi doktor
Agrı kişisel bir durum. Herkesde aynı olmuyor . Umarım herkes en kolay şekilde atlatır sürecielmasmete yok haklısın canım. HErkesde degişiyor. bir kere şunu bilelim. Bu normal biri doku kesigi degil. Bukadar agrılı olmasının nedeni KAsın altına kasa baskı yapması. Kası oynatıyosnuz kas agrısı. O nedenle yaşamadan bilemeyiz. 4 gunu zaten goze aldım ben ve allahtan agrı kesiciler var şükürler olsun ki. O yuzden agrısa da katlancaz kızlar. Mutluluga giden yol kolay degil. İşe gelmek sadece bende stres o kadar.
Öldüm canım. 2 saat sürdü. 375 cc takıldı. Ağrım cok ama.Oldun mu ameliyatini bugun? Nasi gecti
Aaa çok geçmiş olsun canım. Ve gözün aydın olsun. İnşallah tolarlarsin çarçabukÖldüm canım. 2 saat sürdü. 375 cc takıldı. Ağrım cok ama.
Öldüm canım. 2 saat sürdü. 375 cc takıldı. Ağrım cok ama.
Yok canım malesef hiç birşey demedi.anca doktor olsun hemşire olsun bol bol su iç narkozu kolay atarsın dediler ama nerdeee okadar acının ağrının arasında birde kusmakla uğraşmak nasıl bir felaket içiniz dişinıza çıkıyo acınız bine katlanıyo.allah herkesin yardımcısı olsunYa bende de narkoza karşı hassasiyet var burun estetiği sonrası kusmaktan hastaneden 3 gün sonra cikmama izin vermislerdi bu bulantı ve kusma icin alinacak bi önlem yapılacak bisey yok mu ya bni en cok endiselendiren kısım o . Ağrı olayına dişimi sıkıp katlanicam ama bulantı ya ne yapmak lazım acaba size ozmn bulantınız icin bisey dedimi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?