Canım beni de izler misinKızlar oldum ameliyat 295 cc yuvarlak koyuldu hiç bir sıkıntı yok şuan ne bir agrı ne bir gerginlik var şükürler olsun bir kere ağrı kesici aldım doktorum çok tatlı ve ilgili eğer ameliyat olmak isteyipte doktor konusunda kararsız olanlar varsa mutlaka Ayşegül sivriyi(artık soyadı yavuz:))) gözüm kapalı tavsiye ediyorum :)
Hayatım beni de izleyebilir misin?Atıyorum şimdii kuzum sutyen li:))
Peki şimdii??
Erkek gibiydi canm hiç yoktu doktor planlama yaparken sınırı belirlicek çizgim bile yoktu ben çok zorlamayın dedim doktoruma ağrıdan korktuğum için 295 tam olmuş belki dahada büyük olabilirdi ama önceki halini aklıma getirince şuanki halinden memnunum :)Meray hayırlı olsun benimde olalı 2 hafta olacak yarın ...senin göğüslerin yok derken dümdüz müydü ve esnek değil miydi benim çok az bir çıkıntılık vardı göğsümde erkek göğsü gibi ve esnek değildi 350 takıldı ...senin 295 takılmıs merak ettim nasıl duruyor izleyebilir misin beni
Canım fotoğraflarini gördüm. Gerçekten çok güzel olmuş. Çok geçmiş olsun. Darısı benim başıma artık.Erkek gibiydi canm hiç yoktu doktor planlama yaparken sınırı belirlicek çizgim bile yoktu ben çok zorlamayın dedim doktoruma ağrıdan korktuğum için 295 tam olmuş belki dahada büyük olabilirdi ama önceki halini aklıma getirince şuanki halinden memnunum :)
Erkek gibiydi canm hiç yoktu doktor planlama yaparken sınırı belirlicek çizgim bile yoktu ben çok zorlamayın dedim doktoruma ağrıdan korktuğum için 295 tam olmuş belki dahada büyük olabilirdi ama önceki halini aklıma getirince şuanki halinden memnunum :)
Bende meme namına birşey yokdu bu yüzden eşimin beni o halde görmesinden nefret ediyodum südyenimi hiç çıkarmıyordum.o çıkarmaya ben geri giymeye çalışıyordum yıllarımız südyeni çekiştirmekle geçdiKizlar coook az kaldi ameliyatima. Bi sey sorcam. Bu da heralde son sorum olur ameliyat oncesibiraz garip bi soru olacak ama ameliyat sonrasi eşinizin tutumu iyi yonde mi oldu, yani dogal olmadi, dokununca kotu his veriyor gibi nedenlerle esinden negatif tepki alaniniz var mi?
Aynı durumdayızBende meme namına birşey yokdu bu yüzden eşimin beni o halde görmesinden nefret ediyodum südyenimi hiç çıkarmıyordum.o çıkarmaya ben geri giymeye çalışıyordum yıllarımız südyeni çekiştirmekle geçdiama şimdi bendeki öz güvene gel durup durmayıp soyunuyorum südyeni hiç takmıyorum diyebilirim.herşey çokkkkkk daha güzel oldu
Bütün kalbimle aminnnn diyorum.yüce yaradanım isteyen herkese nasip etsin inşallahAynı durumdayızumarım yeni ameliyat olacak olan bizlerde seninle aynı duRumda oluruz. Darısı bizim başımıza Artik
Ayyyy aynen benim eşimle olan durumumu anlatmissin canım yaaBende meme namına birşey yokdu bu yüzden eşimin beni o halde görmesinden nefret ediyodum südyenimi hiç çıkarmıyordum.o çıkarmaya ben geri giymeye çalışıyordum yıllarımız südyeni çekiştirmekle geçdiama şimdi bendeki öz güvene gel durup durmayıp soyunuyorum südyeni hiç takmıyorum diyebilirim.herşey çokkkkkk daha güzel oldu
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah istediğin gibi olur herşey :)Canım fotoğraflarini gördüm. Gerçekten çok güzel olmuş. Çok geçmiş olsun. Darısı benim başıma artık.
Hayatım eğer eşin seni bu konuda anlamaz ve desteklemezdiyse iyiyki yok zaten hiçç üzülme.bizi anlamayan destek vermeyen kocada bize gerekmez zatenBen de sizlere ameliyat isteginizle ilgili desdek olan eşlerinizi kutluyorum. Onların destegi muhim. Benim eşim ki artık yok boyle husularda beni desdeklemezdi. . .
Yok canım kullanmadıMerhaba kızlar az önce üye oldum bende bu ayın 30 unda meme ameliyatı olucam Ayşegül sivriye cok heyecanlıyım geri sayıma başladım merayyk arkadaşım Ayşegül Hanım diren kullandı mı sende?
Teşekkür ederim canım bni muayene ettiginde baya memen var dedi 330 ile 360 arası denicem dedi isallah bnde senin gibi mutlu olurum ameliyat sonrasıYok canım kullanmadı
EvetBen de sizlere ameliyat isteginizle ilgili desdek olan eşlerinizi kutluyorum. Onların destegi muhim. Benim eşim ki artık yok boyle husularda beni desdeklemezdi. . .
Evet oyle malesef ama esim bayan doktor olursa kabul ederim dedi. Ameliyat oncesi ve sonrasi kontrollerde ben de cekinirim diye bayan olmasi tercihim. Yoksa en basarililar hep erkekler oluyo okuyoruz.Erkek doktorların ortaya çıkardığı işler her zamn çok daha iyidir. Çünkü bayanlar arasında ister istemez farklı bi çekim oluyor. Yani kimse istemez karsimizdakinin bizden daha iyi bi vücut hatlarına sahip olmasını. Eğri oturup doğru konuşmakta yarar var. Ama erkekler için iş böyle değil. Onlar en iyisini isterler. Erkek Gözüyle bakarlar. Piyasa da ki bayan kuaforlerle erkek kuaforleri düsun.her zamn erkek kuaforler bayanlardan çok daha iyi iş çıkarır. Doğum için genelde erkek doktorlar tercih edilir. Bunları bence bi düşünün. Sonüçte onlar doktor ve görevleri bu. Eminim onlarda cok meraklı değildir bizim memelerimizi görmeye ama herkes görevini yapıyor
Ben de ayni sekildeyim. Daha once yorum yazdim mi size hatirlayamadimarkadaşlar selam. meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ben de. tecrübe ettiğiniz, memnun kaldığınız bayan doktor önerileriniz ihtiyacım var. özellikle ist-avrupa yakasında olursa benim için daha kolay olacak. buralarda araştırma yaparken defne erkaraya rastladım. görüşmeye gittim ama fikirlerim net oturmadı. bu doktor hakkında bilgisi olanlardan da yardım isteyebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?