Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım beni de izler misin

Meray hayırlı olsun benimde olalı 2 hafta olacak yarın ...senin göğüslerin yok derken dümdüz müydü ve esnek değil miydi benim çok az bir çıkıntılık vardı göğsümde erkek göğsü gibi ve esnek değildi 350 takıldı ...senin 295 takılmıs merak ettim nasıl duruyor izleyebilir misin beni

Erkek gibiydi canm hiç yoktu doktor planlama yaparken sınırı belirlicek çizgim bile yoktu ben çok zorlamayın dedim doktoruma ağrıdan korktuğum için 295 tam olmuş belki dahada büyük olabilirdi ama önceki halini aklıma getirince şuanki halinden memnunum :)

Canım fotoğraflarini gördüm. Gerçekten çok güzel olmuş. Çok geçmiş olsun. Darısı benim başıma artık.

Gördüm ama sporcu sütyeniynen eminim cok guzel olmustur.. Benim hala ortasi ödemli bu yüzden ufak duruyor gibi gözüme ve ben sporcu sütyeni takmiyorum suan üstten baski yapan sıkan bir bant esnek birsey takili bir iki ay sonra sporcu sütyeni takicagim sanirim bende anlamadim

Bende meme namına birşey yokdu bu yüzden eşimin beni o halde görmesinden nefret ediyodum südyenimi hiç çıkarmıyordum.o çıkarmaya ben geri giymeye çalışıyordum yıllarımız südyeni çekiştirmekle geçdiama şimdi bendeki öz güvene gel durup durmayıp soyunuyorum südyeni hiç takmıyorum diyebilirim.herşey çokkkkkk daha güzel oldu

Aynı durumdayız umarım yeni ameliyat olacak olan bizlerde seninle aynı duRumda oluruz. Darısı bizim başımıza Artik

Ayyyy aynen benim eşimle olan durumumu anlatmissin canım yaa

Ben de sizlere ameliyat isteginizle ilgili desdek olan eşlerinizi kutluyorum. Onların destegi muhim. Benim eşim ki artık yok boyle husularda beni desdeklemezdi. . .
Hayatım eğer eşin seni bu konuda anlamaz ve desteklemezdiyse iyiyki yok zaten hiçç üzülme.bizi anlamayan destek vermeyen kocada bize gerekmez zaten

Merhaba kızlar az önce üye oldum bende bu ayın 30 unda meme ameliyatı olucam Ayşegül sivriye cok heyecanlıyım geri sayıma başladım merayyk arkadaşım Ayşegül Hanım diren kullandı mı sende?

Evet oyle malesef ama esim bayan doktor olursa kabul ederim dedi. Ameliyat oncesi ve sonrasi kontrollerde ben de cekinirim diye bayan olmasi tercihim. Yoksa en basarililar hep erkekler oluyo okuyoruz.

Bildiginiz, onerdiginiz bayan dr var mi?

Ben de ayni sekildeyim. Daha once yorum yazdim mi size hatirlayamadim Ara sira giriyorum nete.
Memnun olani duydum ama yorumsuz bi tane gordum.
En saglikli yorum ameliyat olanlardan alabiliriz. Baska bayan dr biliyor musun Istanbulda?
Bir de gorusme nasil gecti, ne oturmadi tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…