Aynalarla barışık , dikişler ile kaşıntı kavgasında :)
Canım çok sevindim .Sorunsuz bir süreç diliyorum sana :)Kızlaaaar cıktııııım beeen
Elhamdulillah iyiyim nefes alırken ağrım oluyor biraz bu kadar :)nasılsın tatlımm keyfin yerinde inşallah
Çok geçmiş olsunElhamdulillah iyiyim nefes alırken ağrım oluyor biraz bu kadar :)
Çok geçmiş olsun o normal tatlımElhamdulillah iyiyim nefes alırken ağrım oluyor biraz bu kadar :)
Kızlaaaar cıktııııım beeen
Geçmiş olsun . Kaç cc takıldı ?
Merhaba bende medine hanımla bi görüşmeyi düşünüyorum telefonla görüştüm bi kere ama sütten keseli iki ay oldu daha o yüzden beklemede kaldım siz ne zaman oldunuz tavsiye edermisiniz medine kantürk ü bide şevket yılmazda hürrem şebnem gürler var duydunuz mu onu acabakiwii merhaba aktifim lakin çok yoğunum bu aralar pek giremiyorum.benim dr MEDİNE KANTÜRK bi problem yaşamadım genel olarak memnunum
Çok geçmiş olsun makyaj çantan yanındaysa makyaj yap ben yapmıştım hemşireler Şok'a girmişti gerçi sonralarda hala açık dikişle dolaşsamda hep dik olmaya çalış tatlım güzellik için Nasıl olsa de baskıların olucak nefes alıp vermede biraz sorun olabilir küçük küçük nefes alıp ver ilaçların yazılacak yarın iç ihmal etme sana tavsiyem 10 kollarını hiç yorma sonra yavaş yavaş ben 3. Günü yormaya başladım kendimi iyi hissettiğim için sonra günlerce çektim bol su iç ödem için arada kantine git normal insanların arasına gir birşeyler iç birde buz iyi geliyor ilk Zaman'lar kesinlikle hemşireden iste başka sorun olursa cevaplarım aklıma gelenler bunlar şimdilikKızlaaaar cıktııııım beeen
Canım senin dikişler hemen hareket etmeye başladığın için açıldı ozamanÇok geçmiş olsun makyaj çantan yanındaysa makyaj yap ben yapmıştım hemşireler Şok'a girmişti gerçi sonralarda hala açık dikişle dolaşsamda hep dik olmaya çalış tatlım güzellik için Nasıl olsa de baskıların olucak nefes alıp vermede biraz sorun olabilir küçük küçük nefes alıp ver ilaçların yazılacak yarın iç ihmal etme sana tavsiyem 10 kollarını hiç yorma sonra yavaş yavaş ben 3. Günü yormaya başladım kendimi iyi hissettiğim için sonra günlerce çektim bol su iç ödem için arada kantine git normal insanların arasına gir birşeyler iç birde buz iyi geliyor ilk Zaman'lar kesinlikle hemşireden iste başka sorun olursa cevaplarım aklıma gelenler bunlar şimdilik
Benim dikişin açıldığını tam 1 ay sonra farkettik şuan aman aman acım sızım yok ama pansuman filan hala açık olması rahatsız edici bende sezeryan oldum estetikti epiduraldi hemen ayaklanmıştım hiç bir sorun yaşamamıştım ama bu ameliyat biraz sıkıntılı geçti şuan göğüsler eskisine göre görüntü iyiCanım senin dikişler hemen hareket etmeye başladığın için açıldı ozamanbenimde sezaryen dikişim patlayıp açılmıştı bilirim.
Bir yakınım küçültme ameliyatı oldu ve bana verdiği tavsiye 2 ay ağır kaldırma, kollarını yukarı kaldırma, yatarken sırt destekli yarı oturur şekilde uyu dedi. İnşallah hareket etmemeyi bu sefer başarabilirim.
Senin dikişler ve görünüş ilerlemesi nasıl oldu. Seninle aynı ameliyatı olucam çarşamba günü
Yaaaa one şimdi ya korkuyorum vallabenim herşey yolunda derken bugün sağ tarafımda ağrı ile uyandım kolumu hareket ettirdikçe ağrıyo koltuk altımdan göğsüme doğru ağrı var çok korkuyorum bu kadar zaman sonra birde başından beri sorunsuz olan sağ tarafımda olması hiç beklemediğim birşeydi tam aynalarla barıştım derken . Varmı böyle ağrı çeken kas ağrısı gibi
Acaba çokmu zorladın sağ kolunu bir düşün ondan olabilir benceYaaaa one şimdi ya korkuyorum valla
Doktorunuz kim acaba ?11,400 canım dikleştirme ve silikon olacak
yok aksine ameliyattan sonra çok dikkat ettim kollarımı kullanırken .Umarım geçer böyle olursam yarın aramayı düşünüyorum doktorumuAcaba çokmu zorladın sağ kolunu bir düşün ondan olabilir bence
Canım akıntı gelen göğsün müyok aksine ameliyattan sonra çok dikkat ettim kollarımı kullanırken .Umarım geçer böyle olursam yarın aramayı düşünüyorum doktorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?