Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen öyle cnm , 1 taşla 2 kuş vurdum :) cokkk cokkk teşekkür ederim şuan sadece beklediğim gogsumdeki baskı 2 kaya var sanki göğsümde ve sağ memem çok şiş ve ağrılı

Aynen öyle cnm , 1 taşla 2 kuş vurdum :) cokkk cokkk teşekkür ederim şuan sadece beklediğim gogsumdeki baskı 2 kaya var sanki göğsümde ve sağ memem çok şiş ve ağrılı
Benimde sol öyleydi bugün 9. Günüm artık ödemler azalmaya başladı geçecek ben artık bir kaç gündür desteksiz kalkıyorum 1 hafta dayan insan nelere katlanmıyor ki. Sonuç güzel olacak onu düşün birde bol bol su iç ilaçlarını çok düzenli kullan haftaya geçti gitti diye konuşacağız

Ben hala hiç bişi yiyemedm yedikce kusuyorum kızlar napıcam

Aslıhancim çubuk krakeri ye dün kayınvalidem zorlada olsa 1-2 tane yedirdi burun ameliyatından dolayı dudaklarım şiş dişlerim hassas ,ama sen yiyebilirsin tek gogus olduğu için gecicek inşallah her güzel şeyin bir bedeli var, bu filmin sonu mutlu sonla bitecek

Ben 5 gün sonra iş başı yaparım sanıyordum sanki imkansız gibi hissediyorum sen atlatmissin darısı bize olsun inşallah :*

leyla_ebrum canim cok gecmis olsun,iki ameliyatinda ilk haftasi cok zor,sabirli ve guclu ol,benimde yuruyusum senin gibiydi esim dalga gecip videoyaya cekiyordu :)) biraz yuruyus ve kamburluk sorunu cekeceksin kaslar kendini kolay toparlamiyor ama tabiki geciyor :)

Hadi geçmiş olsun canım ya sen de kurtuldun,geçen hafta bu zamanlar benim için de çok zordu ama geçti hitti

Çok geçmiş olsun cnm çokk sevindim adına herşey çok güzel olcak :))))

Kendim oturup kalkabiliyorum bugün ama yatıp kalkamıyorum:)

Bende aynı durumdayım , yattığım anda birisinin yavaş yavaş sırttan destek vererek kalkmamiz lazım ve yürürken çok komik yürüyorum :))) doğum yapmış kadınlar gibi, yavaş yavaş kambur ve memelerimi tuta tuta :)))) senin kaç CC takıldı kuzum hiç bahsetmedin ve hangi yöntemle takıldı

Çok geçmiş olsun.Benimde 26 Nisan ameliyat günüm.Bazen vazgeçer gibi oluyorum.Çok korkuyorum kötü olur beğenmem diye Yazdıkların moral verdi.Beni de izlemeye alırmısın.

275 cc kas altı takıldı kuzum benim

Geçmiş olsun kızlar yeni cicileriniz hayırlı olsun

Arkadaşlar ben grip oldum. Öksürük balgam fenayım. Zencefil bal yiyorum. Ameliyatın ertelenmesini istemiyorum napıcam çarşambaya kadar iyileşmiş olmam lazım. Öneri verin bana nolur nasıl hızlı iyileşirim

Geçmiş olsun.Kanı sulandırıcak şeyler tüketme dedi doktorum.Bitki çayları ,aspirin vs.İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.

Zencefil ve limonla çay yap c vitamini takviyesi al mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…