Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben dört gece geçirdim ameliyattan sonra cok rahatsızım yatarken sanki göğüslerim kasılmaktan patlayacak rahatsızlıktan uyuyamıyorum normal mi acaba
4. Gune kadar felcli gibiydim. 4 ve 12 gun arasi hergun daha iyiye gitti. 15. gunden sonra artik ameliyat oldugumu unutmaya baslamistim yavas yavas. Bende durum boyle oldu ameliyat olan arkadaslarim cok gecmis olsun insallah sorunsuz gecirirsiniz bu sureci

Kacıncı günde rahat uyumaya basladınz acaba yada rahat uyumaya başladınız mı :) ben sortım destekli yatmaya calıstgm halde sancı giriyor uyuyamıyorum otururken hafif
Canim cok normal daha cok yenisin .Ben 2 hafta sonra rahat uyumaya baslamistim .Yinede ellerim surekli memeleri kapatarak uyuyordum. Sanki heran birsey olucak diye sacma bir reflex halindeydim .Yani yeni ameliyat olanlar tam rahatlik 2ci haftadan sonra basliyor.

Iyiyim canım saol. Kesintisiz uyudum desem yalan olur.Ama bunada şükür. Dr bekliyorum. Drenlerimi çıkartacak. Ve inşallah taburcu olacağım.
Kolay atlaticaksin gibi gulay
Ben ilk gunler cok fenaydim baski hissinden dolayi
Ama olsun degermis diyorum.
Keske o gunlere donsem hic sizlanmazdim simdi

Teşekkür ederim cevabınız için içim rahatlıyor bu şekilde baskıdan ölücem otururken ayaktayken bişi yok iş uyumaya gelince vay anam vay

Teşekkürler cevabınız için cok sağolun

Anladim canim peki sana toplamda ne kadara mal olacak hangi şehir hangi devlet hastanesinde olacaksin

Cok gecmis olsun, gozun aydin :) mutlu olmana cok sevindim! Bir an once toparlanman dilegiyle.

Takip ettiğim canlarım dün bandaj çıktı ve dün akşam ilk duşumu almadan önce bir foto çektim , yeni gorenler için yazıyorum 350 CC kas altı yuvarlak takıldı , birde eski yeni hallerinin kolajini yaptım :)) yorum yapsrmisiniz ameliyat öncesi dolgun olsun buyuk olsun diye diye drumun basinin etini yemistim , busefer de cokmu abartmisim diyorum yada gozum alismadi halen ödem geçtikçe gözüme daha büyük görünmeye başladı zamanla kaslar gecsedikce cokmu büyür bilemedim yorumlarınızı merak ediyorum

Kolay atlaticaksin gibi gulay
Ben ilk gunler cok fenaydim baski hissinden dolayi
Ama olsun degermis diyorum.
Keske o gunlere donsem hic sizlanmazdim simdi
300 cc bi çok kişi için küçük olabilir. Acaba ondan mi baskı hissi yok. Yada sende dren var mıydı? Bende dren var. Onlar mı rahatlatıyor acaba.

Cok gecmis olsun, gozun aydin :) mutlu olmana cok sevindim! Bir an once toparlanman dilegiyle.

Teşekkür ederim cnm toparlandim bile çok şükür , her işimi yapabiliyorum , çocuklarıma bakabiliyorum baskı çok azaldı dolaplara tabak koyabiliyorum ameliyat öncesi çok korkuyordum memeden çok şuan burnundaki tampon zorluyor birde burnumdaki dikişler kurudukça geriliyor çok canım acıyor onun dışında memeden yana çok rahatım , bugün sabah gogsumun üstündeki 2 öküz teke düştü :))) carsaftan destek alarak kalktım inşallah böyle dvm eder su tampon alınsın çok rahatlicam

300 cc bi çok kişi için küçük olabilir. Acaba ondan mi baskı hissi yok. Yada sende dren var mıydı? Bende dren var. Onlar mı rahatlatıyor acaba.
Bende 400 cc vardi ve dren takilmadi. Agirlik ve baski cok fenaydi .Dren drum gerek gormemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…