Bu gece 5 saat uyudum kesintisizKacıncı günde rahat uyumaya basladınz acaba yada rahat uyumaya başladınız mı :) ben sortım destekli yatmaya calıstgm halde sancı giriyor uyuyamıyorum otururken hafif
Ben dört gece geçirdim ameliyattan sonra cok rahatsızım yatarken sanki göğüslerim kasılmaktan patlayacak rahatsızlıktan uyuyamıyorum normal mi acabaBu gece 5 saat uyudum kesintisiz
4. Gune kadar felcli gibiydim. 4 ve 12 gun arasi hergun daha iyiye gitti. 15. gunden sonra artik ameliyat oldugumu unutmaya baslamistim yavas yavas. Bende durum boyle oldu ameliyat olan arkadaslarim cok gecmis olsun insallah sorunsuz gecirirsiniz bu sureciBen dört gece geçirdim ameliyattan sonra cok rahatsızım yatarken sanki göğüslerim kasılmaktan patlayacak rahatsızlıktan uyuyamıyorum normal mi acaba
Normal cnm bende aynı şekildeyim 12. Gün günden güne iyi olacağız inşallahBen dört gece geçirdim ameliyattan sonra cok rahatsızım yatarken sanki göğüslerim kasılmaktan patlayacak rahatsızlıktan uyuyamıyorum normal mi acaba
Canim cok normal daha cok yenisin .Ben 2 hafta sonra rahat uyumaya baslamistim .Yinede ellerim surekli memeleri kapatarak uyuyordum. Sanki heran birsey olucak diye sacma bir reflex halindeydim .Yani yeni ameliyat olanlar tam rahatlik 2ci haftadan sonra basliyor.Kacıncı günde rahat uyumaya basladınz acaba yada rahat uyumaya başladınız mı :) ben sortım destekli yatmaya calıstgm halde sancı giriyor uyuyamıyorum otururken hafif
Kolay atlaticaksin gibi gulayIyiyim canım saol. Kesintisiz uyudum desem yalan olur.Ama bunada şükür. Dr bekliyorum. Drenlerimi çıkartacak. Ve inşallah taburcu olacağım.
Teşekkür ederim cevabınız için içim rahatlıyor bu şekilde baskıdan ölücem otururken ayaktayken bişi yok iş uyumaya gelince vay anam vay4. Gune kadar felcli gibiydim. 4 ve 12 gun arasi hergun daha iyiye gitti. 15. gunden sonra artik ameliyat oldugumu unutmaya baslamistim yavas yavas. Bende durum boyle oldu ameliyat olan arkadaslarim cok gecmis olsun insallah sorunsuz gecirirsiniz bu sureci
Teşekkürler cevabınız için cok sağolunCanim cok normal daha cok yenisin .Ben 2 hafta sonra rahat uyumaya baslamistim .Yinede ellerim surekli memeleri kapatarak uyuyordum. Sanki heran birsey olucak diye sacma bir reflex halindeydim .Yani yeni ameliyat olanlar tam rahatlik 2ci haftadan sonra basliyor.
Anladim canim peki sana toplamda ne kadara mal olacak hangi şehir hangi devlet hastanesinde olacaksinSilikonlar ilk gittiğimde ocakta 3000di, 1hafta sonra gittim zam gelmiş 3200olmuş, ve geçen perşembe son gidişimdeyse 3650 olmuş, 2ayda gelen zama bak
Mentor marka olucak, ve kaç cc olucağı belli olmuyor ya amelşyaameliyat öncesi oyüzden Dr 250-350 cc arası deniycek ve medicslde bu ccler arası getirticek hangisi uyarsa artık.
Bakıyım cnm ama sanırım anladım sabit olarak b cup sütyenler ve beden olarak göğüs altı cm vermek yeterli alırken .
Cok gecmis olsun, gozun aydin :) mutlu olmana cok sevindim! Bir an once toparlanman dilegiyle.Canlarimmm özür dilerim buraya girip haber veremediğim için , dün çok kotuydum kollarım kazık gibiydi ve akşama kadar uyudum gezemedim birşey yiyip icemedim gerçekten kas altı çok zormuş dün uyandikca ağrıdan baskıdan ağladım,bugün dünden biraz daha iyiyim destekle kalkıp gezinebildim miğde bulantısı hic yaşamadım çok şükür narkozu idrarla atıyorum , dün WC ye bile kalkamadım kayınvalidem sağolsun sürgü ile halletti bugün destekle WC ye çıkıyorum biraz gezinip yatıyorum , 350 CC mentor marka high profil pütürlü yüzey yuvarlak takıldı , burnumun hiç ağrısı yok sadece tamponlar zorluyor hiç nefes alamıyorum gogsumun ağrısından zaten burnu düşüncek durumda değilim dün 12 de girdim dortbucuk ta cikmisim kendime geldiğimde ameliyat haneden odaya gelene kadar bağırdım ağladım çok kotuydum bandaj var gogsumun üstünde sağ memem çok odemli ve şiş sol memem daha rahat , sabah drum kontrole geldi bandaji açtı gözlerime inanamadim çok beğendim :))) tabiki kaslarim baskı yapıyor zamanla kendini saldikca dahada güzelleşebilecegine inanıyorum canlarım :* dün msj yazacak durumda değildim kollarımı oynatamiyordum bugün msj yazabilecek duruma geldim bende 350 ler kervanina katıldım çok şükür 36 yaşında meme sahibi oldum, tmm çok zor bir süreç kolay bir ameliyat değil ama dün bile okadar ağrım olmasına rağmen pişman olmadım hayatımda kendimle ilgili yaptığım en güzel şey olmak isteyen arkadaşlar kesinlikle eetelemeyin sabah aynada gösterdi drum işte o an tüm ağrım geçti duygulandım şimdilik bu kadar sormak istediğiniz birşey olursa cvp veririm buarada drum ANKARA KEÇİÖREN ARAŞTIRMA HASTANESİ
Uzman Dr : Mehmet hakan bulam
Çok sıkıntılı bir yapıya sahip olduğum halde bıkmadan usanmadan beni dinledigi için özel klinikte gibi bizi hissettirdigi için ilgisi alakası bizi psikolojik anlamda müthiş bir şekilde motive ettiği için yakışıklı druma burdan şükranlarımı sunuyorum onu çok seviyorum iyiki iyiki hakan hocami bbulmusum çünkü beni çekebilecek bir Dr tanımıyorum :))) hepinize sevgiler
Merhaba, beni de izleyebilir misin :)Kizlar 12.gun fotosu ekledim
Sen ameliyat olmuş muydun? Resim görebilir miyim?Cok gecmis olsun, gozun aydin :) mutlu olmana cok sevindim! Bir an once toparlanman dilegiyle.
300 cc bi çok kişi için küçük olabilir. Acaba ondan mi baskı hissi yok. Yada sende dren var mıydı? Bende dren var. Onlar mı rahatlatıyor acaba.Kolay atlaticaksin gibi gulay
Ben ilk gunler cok fenaydim baski hissinden dolayi
Ama olsun degermis diyorum.
Keske o gunlere donsem hic sizlanmazdim simdi
Merhaba albümünüz varsa izlerim tabi kiMerhaba, beni de izleyebilir misin :)
Cok gecmis olsun, gozun aydin :) mutlu olmana cok sevindim! Bir an once toparlanman dilegiyle.
Bende 400 cc vardi ve dren takilmadi. Agirlik ve baski cok fenaydi .Dren drum gerek gormemis300 cc bi çok kişi için küçük olabilir. Acaba ondan mi baskı hissi yok. Yada sende dren var mıydı? Bende dren var. Onlar mı rahatlatıyor acaba.
Peki kendi dokun varmıydı. Benim dokum vardı. Dr dedi ki 300 cc koydum ama senin dokunla birlikte 400 -450 cc ayarında bir görüntü olmuş.Bende 400 cc vardi ve dren takilmadi. Agirlik ve baski cok fenaydi .Dren drum gerek gormemis
Hayir henuz olmadim. Olunca annem ilgilenecek benimle. Acil bi durum oldu o ameliyat oldu baska bi hastalik.Sen ameliyat olmuş muydun? Resim görebilir miyim?
Var eski hali olarakMerhaba albümünüz varsa izlerim tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?