o geçti kuuzumm bu o değil .Ben hic bu likir likir sorununu yasamadim ne hissettim ne oyle bir ses geldi,acaba protezle alakali olabilir mi! Jel ve serum fizyolojik olanlar var ya hani! Jel olmasina ragmen mi bu rahatsizlik?
İnşallah biz de unuttuğumuz günleri yazarız sene 2024 diye :)Birkaç gün sürmüştü,net hatırlamıyorum maalesef. Sene 2011 :)))
Sadece yağ kesinlikle boş bir işlem zaten %60 ı eriyor onunTüh ankaradayım ben kötü oldu benim doktor yağ önermiyor eriyor protez yapacak galiba bakalım.
Hadi gözün aydin canım.Kızlarrr atlattım çok şükür. Saat 14.00 gibi odaya aldılar. Ağrı kesi serum derken, şuan çok iyiyim. Desteğini benden esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hocam 300 cc moderate plus mentor yerleştirmiş. Diğerleri çok hantal oldu vücuduna. Sağlık olsun dedim. Ameliyathaneye bir girdim ki vaauvv. Dövmeli, küpeli entel 4 adet yakışıklı sağlık görevlisi. Sohbet ediyorlar benle. Allahım cennete mi geldim dedim. Hepsi keyifle gülüyorlardı. Sonra ben uyumuşum. Dr yakışıklılara sordum en güzel cc ye onlar karar verdi dediler. Zaten göğüs kafesim de darmış. Drcum da dedi ki lolita gibi olmuşlar.
Sağol cnm ama Dr gidip giyiceksin dedi cup önemli değil demekki sadece göğüs altı sıkmasın tam beden olsun kafi demekki.Ben normalde S beden giyiniyorum ameliyat sütyenime baktım şimdi L beden.
Ameliyat sonrası çok ödemden dolayı sıkıyordu bile.
Bu konuda doktoruna tekrar danışabilirsin istersen :)
Ben devlet hastanesinde olucam Dr bana kendin alıcaksın dedi, hastane yakınında medical var silikonları ordan aldım ama sütyen pahalı geldi ya oyüzden ordan almıcam .Ben doktora siz getirtin size ödeme yapayım dedim,o şekilde yaptık canım
Ben 58kiloyum s giyiyorum bende ama o sütyende beden s m l olarakmı geçiyo, normal sütyen bedenim 80benimNormalde S giyiyorum
Benimki M-L yazıyor ki o bile sıktı
Şu an esnedi tabi rahat
arzum77 özelden bi link göndermişti medical ama istanbulda şubesi orayı aradım daha uygun fiyatı ordan sipariş edicem 2günde gelir dedi ,ama bedenini drdan öğren dedi, ben göğüs altı cm versem olur heralde dimi. Bide ayyıldızın bi linkini atmıştı odindada ameliyat sonrası sporcu sütyeni varya o ,onuda ordan alıcam. Gayet kullananlar memnun çünkü.kup ölçüsü sabit zaten netten araştırısan sadece alt ölçüleri değişiyor. ay yldızın var burada birkaç arakadaş ondan kullandı biraz pahalı ama kaliteli ürüne benziyor. benim sütyenimi doktor vermişti göğüs altım 70 olmasına rağman ben 80B kullandım. :) senin 78 ise 80 nin sıkma ihtimali olabilir olmazsa git dene . her yerde vardır :)
Bu arada ameliyat sonrası ilk takılan sütyenden ayyıldızda yok, hatta son görüşmemde ordaki sütyeni dra gösterdimde bana olmaz dedi bantlı olandan alıcaksın dedi.kup ölçüsü sabit zaten netten araştırısan sadece alt ölçüleri değişiyor. ay yldızın var burada birkaç arakadaş ondan kullandı biraz pahalı ama kaliteli ürüne benziyor. benim sütyenimi doktor vermişti göğüs altım 70 olmasına rağman ben 80B kullandım. :) senin 78 ise 80 nin sıkma ihtimali olabilir olmazsa git dene . her yerde vardır :)
Hey maşallah arkadaşım geçmiş olsun çok şükür atlattın ,güle güle kullan cicilerini. Dahada iyi olman dileğimle, çok mutlu oldum darısı bizlere inşallah .Kızlarrr atlattım çok şükür. Saat 14.00 gibi odaya aldılar. Ağrı kesi serum derken, şuan çok iyiyim. Desteğini benden esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hocam 300 cc moderate plus mentor yerleştirmiş. Diğerleri çok hantal oldu vücuduna. Sağlık olsun dedim. Ameliyathaneye bir girdim ki vaauvv. Dövmeli, küpeli entel 4 adet yakışıklı sağlık görevlisi. Sohbet ediyorlar benle. Allahım cennete mi geldim dedim. Hepsi keyifle gülüyorlardı. Sonra ben uyumuşum. Dr yakışıklılara sordum en güzel cc ye onlar karar verdi dediler. Zaten göğüs kafesim de darmış. Drcum da dedi ki lolita gibi olmuşlar.
Her doktorun sutyen tercihi farkli olabiliyor. Ben de bant kullandim ama bitisik degildi. sonra banti cikardim.sadece sutyeni kullandim :) doktorun sutyeni senden almani istemeside garip durum. En azindan marka beden istegini belirtmesi gerekir. Bu doktorun da tarzi bu demek ki :)) muhum olan sonuc iyi olsun..sutyen teferruat :))Bu arada ameliyat sonrası ilk takılan sütyenden ayyıldızda yok, hatta son görüşmemde ordaki sütyeni dra gösterdimde bana olmaz dedi bantlı olandan alıcaksın dedi.
Bu alttakinden alıcakmışım ,istabuldan siparişle gelicek. Bantla birlikte alıcam.
Eki Görüntüle 2134950
Bu alttakini gösterdim bu olmaz dedi .98₺ bu çokta ucuzdu keşke olsaydı böyle bişey bisefer kullanılacak şeye nasıl olurda 400₺ derler şaşıyorum
Eki Görüntüle 2134951
Hiç farketmez markası nerden alacağın dedi sadece benim istediğim bantlı olsun ve o dediğim gibi ameliyat sonrası sütyen gibi olsun yeter dedi. Teşekkürler evet önemli olan sonucun iyi olması ama teferruatlar olmadımı sonuçtan iyi bişey beklemek yanlışHer doktorun sutyen tercihi farkli olabiliyor. Ben de bant kullandim ama bitisik degildi. sonra banti cikardim.sadece sutyeni kullandim :) doktorun sutyeni senden almani istemeside garip durum. En azindan marka beden istegini belirtmesi gerekir. Bu doktorun da tarzi bu demek ki :)) muhum olan sonuc iyi olsun..sutyen teferruat :))
Hadi geçmiş olsun arkadaşımKızlarrr atlattım çok şükür. Saat 14.00 gibi odaya aldılar. Ağrı kesi serum derken, şuan çok iyiyim. Desteğini benden esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hocam 300 cc moderate plus mentor yerleştirmiş. Diğerleri çok hantal oldu vücuduna. Sağlık olsun dedim. Ameliyathaneye bir girdim ki vaauvv. Dövmeli, küpeli entel 4 adet yakışıklı sağlık görevlisi. Sohbet ediyorlar benle. Allahım cennete mi geldim dedim. Hepsi keyifle gülüyorlardı. Sonra ben uyumuşum. Dr yakışıklılara sordum en güzel cc ye onlar karar verdi dediler. Zaten göğüs kafesim de darmış. Drcum da dedi ki lolita gibi olmuşlar.
Geçmiş olsun canımKızlarrr atlattım çok şükür. Saat 14.00 gibi odaya aldılar. Ağrı kesi serum derken, şuan çok iyiyim. Desteğini benden esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hocam 300 cc moderate plus mentor yerleştirmiş. Diğerleri çok hantal oldu vücuduna. Sağlık olsun dedim. Ameliyathaneye bir girdim ki vaauvv. Dövmeli, küpeli entel 4 adet yakışıklı sağlık görevlisi. Sohbet ediyorlar benle. Allahım cennete mi geldim dedim. Hepsi keyifle gülüyorlardı. Sonra ben uyumuşum. Dr yakışıklılara sordum en güzel cc ye onlar karar verdi dediler. Zaten göğüs kafesim de darmış. Drcum da dedi ki lolita gibi olmuşlar.
Ben daha hiç yüz yüze görüşmedim doktorla daha zaman var diye bekliyorum ben kalem testi yaptim bir mememin altında kalam duruyor diğerinden düşüyor:) kalem duran memem biraz daha büyük diğerine gore bakalım hayırlısı olsun insallahAldım cnm, fotonuda gördüm sütten kesmişsinya biraz daha zaman geçince eminim toparlar biraz ve dikleştirmeye gerek kalmaz seninde, bence silikon toparlar gibi geldi ,bende çok korkmuştum dikleştirme olucak diye ama Dr gerçekten güzel şeyler söyledi ,memişlerimi çok beğendi gerek yok dedi
Canım silikonlari ne kadara aldın kendin hangi marka kaç cc aldinSağol cnm ama Dr gidip giyiceksin dedi cup önemli değil demekki sadece göğüs altı sıkmasın tam beden olsun kafi demekki.
Ben devlet hastanesinde olucam Dr bana kendin alıcaksın dedi, hastane yakınında medical var silikonları ordan aldım ama sütyen pahalı geldi ya oyüzden ordan almıcam .
Ben 58kiloyum s giyiyorum bende ama o sütyende beden s m l olarakmı geçiyo, normal sütyen bedenim 80benim
arzum77 özelden bi link göndermişti medical ama istanbulda şubesi orayı aradım daha uygun fiyatı ordan sipariş edicem 2günde gelir dedi ,ama bedenini drdan öğren dedi, ben göğüs altı cm versem olur heralde dimi. Bide ayyıldızın bi linkini atmıştı odindada ameliyat sonrası sporcu sütyeni varya o ,onuda ordan alıcam. Gayet kullananlar memnun çünkü.
Gözün aydın yeni cicilerin hayırlı olsun. Dikleştirme de yapıldı mı canımKızlarrr atlattım çok şükür. Saat 14.00 gibi odaya aldılar. Ağrı kesi serum derken, şuan çok iyiyim. Desteğini benden esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hocam 300 cc moderate plus mentor yerleştirmiş. Diğerleri çok hantal oldu vücuduna. Sağlık olsun dedim. Ameliyathaneye bir girdim ki vaauvv. Dövmeli, küpeli entel 4 adet yakışıklı sağlık görevlisi. Sohbet ediyorlar benle. Allahım cennete mi geldim dedim. Hepsi keyifle gülüyorlardı. Sonra ben uyumuşum. Dr yakışıklılara sordum en güzel cc ye onlar karar verdi dediler. Zaten göğüs kafesim de darmış. Drcum da dedi ki lolita gibi olmuşlar.
Teşekkür ederim. Evet canım yapıldı.Gözün aydın yeni cicilerin hayırlı olsun. Dikleştirme de yapıldı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?