Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben hic bu likir likir sorununu yasamadim ne hissettim ne oyle bir ses geldi,acaba protezle alakali olabilir mi! Jel ve serum fizyolojik olanlar var ya hani! Jel olmasina ragmen mi bu rahatsizlik?
o geçti kuuzumm bu o değil .
O lıkır lıkır sesi ilk ameliyattan sonra içeride kalan havaydı :) Bu başka tek mememin içinde küçücük bir su var gibi yürürken rahatsız ediyor.
Proteezden değilde benim bahtsızlığımdan olabilir :)
Entresan reaksiyonlar veriyorum . Arkadaşım da aynı gün oldu onda yok mesela .
Onda morluk da olmadı bende oldu . Tenim çok hassas

Kızlarrr atlattım çok şükür. Saat 14.00 gibi odaya aldılar. Ağrı kesi serum derken, şuan çok iyiyim. Desteğini benden esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hocam 300 cc moderate plus mentor yerleştirmiş. Diğerleri çok hantal oldu vücuduna. Sağlık olsun dedim. Ameliyathaneye bir girdim ki vaauvv. Dövmeli, küpeli entel 4 adet yakışıklı sağlık görevlisi. Sohbet ediyorlar benle. Allahım cennete mi geldim dedim. Hepsi keyifle gülüyorlardı. Sonra ben uyumuşum. Dr yakışıklılara sordum en güzel cc ye onlar karar verdi dediler. Zaten göğüs kafesim de darmış. Drcum da dedi ki lolita gibi olmuşlar.

Hadi gözün aydin canım.
Valla benim gozume de anesteziciler hep bir hos gelir anın heyecanindan herhalde
Yeni cicilerini de gule gule.kullan

Ben normalde S beden giyiniyorum ameliyat sütyenime baktım şimdi L beden.
Ameliyat sonrası çok ödemden dolayı sıkıyordu bile.
Bu konuda doktoruna tekrar danışabilirsin istersen :)
Sağol cnm ama Dr gidip giyiceksin dedi cup önemli değil demekki sadece göğüs altı sıkmasın tam beden olsun kafi demekki.
Ben doktora siz getirtin size ödeme yapayım dedim,o şekilde yaptık canım
Ben devlet hastanesinde olucam Dr bana kendin alıcaksın dedi, hastane yakınında medical var silikonları ordan aldım ama sütyen pahalı geldi ya oyüzden ordan almıcam .
Normalde S giyiyorum
Benimki M-L yazıyor ki o bile sıktı
Şu an esnedi tabi rahat
Ben 58kiloyum s giyiyorum bende ama o sütyende beden s m l olarakmı geçiyo, normal sütyen bedenim 80benim
arzum77 özelden bi link göndermişti medical ama istanbulda şubesi orayı aradım daha uygun fiyatı ordan sipariş edicem 2günde gelir dedi ,ama bedenini drdan öğren dedi, ben göğüs altı cm versem olur heralde dimi. Bide ayyıldızın bi linkini atmıştı odindada ameliyat sonrası sporcu sütyeni varya o ,onuda ordan alıcam. Gayet kullananlar memnun çünkü.

Bu arada ameliyat sonrası ilk takılan sütyenden ayyıldızda yok, hatta son görüşmemde ordaki sütyeni dra gösterdimde bana olmaz dedi bantlı olandan alıcaksın dedi.

Bu alttakinden alıcakmışım ,istabuldan siparişle gelicek. Bantla birlikte alıcam.

Bu alttakini gösterdim bu olmaz dedi .98₺ bu çokta ucuzdu keşke olsaydı böyle bişey bisefer kullanılacak şeye nasıl olurda 400₺ derler şaşıyorum

Hey maşallah arkadaşım geçmiş olsun çok şükür atlattın ,güle güle kullan cicilerini. Dahada iyi olman dileğimle, çok mutlu oldum darısı bizlere inşallah .

Her doktorun sutyen tercihi farkli olabiliyor. Ben de bant kullandim ama bitisik degildi. sonra banti cikardim.sadece sutyeni kullandim :) doktorun sutyeni senden almani istemeside garip durum. En azindan marka beden istegini belirtmesi gerekir. Bu doktorun da tarzi bu demek ki :)) muhum olan sonuc iyi olsun..sutyen teferruat :))

Hiç farketmez markası nerden alacağın dedi sadece benim istediğim bantlı olsun ve o dediğim gibi ameliyat sonrası sütyen gibi olsun yeter dedi. Teşekkürler evet önemli olan sonucun iyi olması ama teferruatlar olmadımı sonuçtan iyi bişey beklemek yanlış bantta silikonun yukarı kaymaması içinmiş.
neyse bişekilde bütün süreci atlatıcam inşallah. Günler akıp geçiyo heycanlıyım cidden. Olsada bitse geriye tek ağrılarla boğuşmak kalsa.

Hadi geçmiş olsun arkadaşım

Geçmiş olsun canım

Ben daha hiç yüz yüze görüşmedim doktorla daha zaman var diye bekliyorum ben kalem testi yaptim bir mememin altında kalam duruyor diğerinden düşüyor:) kalem duran memem biraz daha büyük diğerine gore bakalım hayırlısı olsun insallah

Kızlar alışverişe gittim ve süper bir sütyen aldım oyshodan birazdan duşa giricem veee çıkışta takıcam albüme yüklüycem vall o kadar güzel durduki açık yarayı unuttum ne güzelliklerden mahrum kalmışım meğerse

Canım silikonlari ne kadara aldın kendin hangi marka kaç cc aldin

Gözün aydın yeni cicilerin hayırlı olsun. Dikleştirme de yapıldı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…