Kollarınızda ki güçsüzlük ve ağrılar ne zaman geçti acabaŞu an gözüne garip gelmesi normal. Çok çıplak haline bakma,normal sütyenler deneme zaten :)) basit sporcu sütyenleriyle bile gözüne çok daha güzel gelecek daha Ne olsuniki üç ay geçsin zaten sutyensiz dahada iyi hissedeceksin
Şu an gözüne garip gelmesi normal. Çok çıplak haline bakma,normal sütyenler deneme zaten :)) basit sporcu sütyenleriyle bile gözüne çok daha güzel gelecek daha Ne olsuniki üç ay geçsin zaten sutyensiz dahada iyi hissedeceksin
herkese selammmmm...ameliyat olanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar...olacaklara da bol şans diliyorum..zira korkulacak bir şey zaten yok..
eskilerden kimler var acaba
ooo baya yeni sizin.. benim 25 nisanda 2 sene olcakHoşgeldiniz :)) sizin CC yöntem neydi ve resimlere bakabilirsiniz:)) ben 6 Nisan'da oldum kombin burun+meme 350 cc yuvarlak yüksek profil sizi izlemeye alıyorum sizde alırsanız sevinirim :))
ooo baya yeni sizin.. benim 25 nisanda 2 sene olcakbüyütme ve dikleştirme beraber oldum.225cc damla normal profil
resimlerinize baktım da şimdi..kendi günlerim aklıma geldiBen yeni oldum ama burda eskilerdenim :)))) 7 yıldır mücadele veren bir türlü nasip olmayan çok şükür kısmet busene imiş :))
resimlerinize baktım da şimdi..kendi günlerim aklıma geldiher gün değişiyo görüntü.bir de çok aşırı yukarda durmuyo.yukardaki mesajlarınızdan gördüm de böyle demişsiniz.rahatsız eden bi görüntüsü kesinlikle yok.3 aydan sonra şekil alması yüksek oranda tamamlanmış olacak.tam oturması ise 1 sene kime oldunuz ameliyatı?
resimlerinize baktım da şimdi..kendi günlerim aklıma geldiher gün değişiyo görüntü.bir de çok aşırı yukarda durmuyo.yukardaki mesajlarınızdan gördüm de böyle demişsiniz.rahatsız eden bi görüntüsü kesinlikle yok.3 aydan sonra şekil alması yüksek oranda tamamlanmış olacak.tam oturması ise 1 sene kime oldunuz ameliyatı?
1 sene fln sürdü.ama benim damla olduğu için yuvarlaktan daha serttir diye düşünüyorum.Sizin yumuşama ne zamana kadar devam etti?
tam kasaltı mı dual plan mı oldu? ameliyat sütyeni vermedi mi doktor? ben de ankarada haldun kamburoğluna oldumSanırım benim kas altı olduğu için aynada yan görüntü yukarda ve dik :)) hızlı aşağı insin diye yer çekimi kuvvetinden destek alarak :))) evde fora geziyorum :)
Ankara'da sevgili drum Hakan Bulam :))
tam kasaltı mı dual plan mı oldu? ameliyat sütyeni vermedi mi doktor? ben de ankarada haldun kamburoğluna oldum
Benim yuvarlak ve internette de en yumusak olarak gecen markalardan birinden ama 2 aydan sonra yumuşama durdu gibi bir sey, 5. ayı bitirmek uzereyim =/ Hiç böyle duraklama dönemi yasadiniz mi, bir de şu an sıkınca filan hissi dogalla karşılaştırınca nasıl acaba?1 sene fln sürdü.ama benim damla olduğu için yuvarlaktan daha serttir diye düşünüyorum.
Benim yuvarlak ve internette de en yumusak olarak gecen markalardan birinden ama 2 aydan sonra yumuşama durdu gibi bir sey, 5. ayı bitirmek uzereyim =/ Hiç böyle duraklama dönemi yasadiniz mi, bir de şu an sıkınca filan hissi dogalla karşılaştırınca nasıl acaba?
bence açmayın kopçayı.gerçi ben biraz tikliyimdir.ne kadar süre takmanızı söyledi doktor sütyeni?Üst taraf kas altı alt taraf kas üstü yani dual plan olarak geçiyor , ben 5 gün bandajla durdum pazartesi sporcu sutyene geçtim, hatta gece gündüz üstümde ama bazen ön kopcayi acıyorum öylece geziyorum aklımca biraz hızlı aşağı iner diye düşünerek tabi :))))
yumuşama durmaz sadece siz ilk sertliğine göre kıyaslıyosunuzdur.yumuşuyodur ama zaten yumuşadığı için yumuşamıyomuş gibi gelebilir.anlatabildim mi bilmiyorumBenim yuvarlak ve internette de en yumusak olarak gecen markalardan birinden ama 2 aydan sonra yumuşama durdu gibi bir sey, 5. ayı bitirmek uzereyim =/ Hiç böyle duraklama dönemi yasadiniz mi, bir de şu an sıkınca filan hissi dogalla karşılaştırınca nasıl acaba?
Yok yani sıktıgımdaki direnc seviyesi hep aynı ve sert. Keza yaklaştırabilme-mobilite konusunda da oyleyumuşama durmaz sadece siz ilk sertliğine göre kıyaslıyosunuzdur.yumuşuyodur ama zaten yumuşadığı için yumuşamıyomuş gibi gelebilir.anlatabildim mi bilmiyorumdoğal meme gibi değil.iyi ki de değil ben çok memnunum o yönden.daha diri duruyo.
bence açmayın kopçayı.gerçi ben biraz tikliyimdir.ne kadar süre takmanızı söyledi doktor sütyeni?
yakınlaşma olayı göğüsün yapısına bağlı maalesef.yüzüstü yatıyosunuz di mi?Yok yani sıktıgımdaki direnc seviyesi hep aynı ve sert. Keza yaklaştırabilme-mobilite konusunda da oyle
benim doktorum 1 ay asla çıkarma demişti ve yıkamak için çıkardığımda da ayağa kalkmam yasaktıSüre olarak inan sormadım benim kombin ameliyat olduğu için 2 ameliyatin süreci hakkında çok konuşuyoruz oyuzden sitesi aklıma gelmedi , cuma günü burnumdaki tampon alçı çıkacak , öğün sorarım inşallah , sporcu suteyenini gün içinde arada takmasam yarım saat 1 saat neolur bir bilginiz varmı ? Şekil olarak mı sıkıntı yaşarım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?