• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Telefondan fotograf yükleyemiyorum yarin laptop dan tekrar drnyecegim :) hos ben protezleri cikarttirdim ama yinede operasyon omcesi bilgi sahibi olmak isteyen arkadaslar icin yuklemeyi dusunuyorum bende

Hic bir komplikasyon yasamadim cok sukur. Hekimimden de cok memnunum. Yara izi yok denecek kadar az. Görüntü de güzeldi fakat ben psikolojik olarak yabanci maddeyi kabullenemedim ne yazik ki.

Hic bir komplikasyon yasamadim cok sukur. Hekimimden de cok memnunum. Yara izi yok denecek kadar az. Görüntü de güzeldi fakat ben psikolojik olarak yabanci maddeyi kabullenemedim ne yazik ki.
Çok üzüldüm. Şimdi nasıl peki bende hiç protesto cikmis halini görmedim hiç aynı eski haline mi donuyor

Yasanmasi gerekiyormus diyorum :) evet eski haline dönüyor 1 ay oldu henüz. Ilk gunler kötüydü tabi ki ama gün gectikce daha da toparlaniyor ve eski halini almaya basladi. Tipki protez takildiktan sonra ki gibi ilk gunler asiri odemli bicimsiz gogusler gun gectikce nasil sekil aliyorsa cikardiktan sonrasi ayni sekilde ilerliyor benim icin :)

Yasanmasi gerekiyormus diyorum :) evet eski haline dönüyor 1 ay oldu henüz. Ilk gunler kötüydü tabi ki ama gün gectikce daha da toparlaniyor ve eski halini almaya basladi. Tipki protez takildiktan sonra ki gibi ilk gunler asiri odemli bicimsiz gogusler gun gectikce nasil sekil aliyorsa cikardiktan sonrasi ayni sekilde ilerliyor benim icin :)
Umarim tez zamanda iyilesirsiniz.

Çok geçmiş olsun. İlk taktirdigim haftalarda çok yoğun olarak çıkarmayı düşünüyordum. Şu an da araara aklımdan geçmiyor değil :/

C
Selam kizlaRR.tekrar geldim uzun bir süre yoktum umarım iyisinizdir hersey yolunda ve mutlusunuzdur. 2 sene oldu benim hersey yolunda sormak istediklerini sorun cevaplıym yardimci olurum
Anım birde 11 gün oldu alışamadım banyoda falan emanet gibi geliyor sanki getirip yapıştırmıikar düşecek gibi alışırım demi canım birde beni takip edermisin

C

Anım birde 11 gün oldu alışamadım banyoda falan emanet gibi geliyor sanki getirip yapıştırmıikar düşecek gibi alışırım demi canım birde beni takip edermisin
Tabi alişirsın. Mesela ben 1 ay sonra hep benimmisler gbi hissettim hiç emanet gbi durmadı ödem gittikçe daha guzellesiyor ve sana ait olduğunu hissediyorsun

Kızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki:KK43:
Tabi icmeseniz iyi olur bahanecek birakabilseniz keske bende amaliyattan once denedim denedim olmadi dahada cok stres yapti ve 12 saat oncesi icmedim amaliyatttan iki gun sonrada ictim bisey olmadi ama keske bu bahaneyle birakabilseydim

Back
X