• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar bugun benim 17-18 gunum. Her isimi kendim yapiyorum. Kisiye gore degisiyor ama ameliyattan sonra iyilesme suresi 3 ila maksimum 7 gun. Calisiyorsaniz ve agir bir isiniz yoksa agir kaldirmiyorsaniz 7 gun sonra isinize rahat donersiniz.
Ben simdi silikonlara alistim zaman zaman gayri ihtiyari agir kaldiriyorum farkedince hemen birakiyorum. Ustlerde hafif yumusama basladi. Ust kisimlardan gelen su ya da poset gibi ses artik gelmiyor
Lakin hala yukarda duruyorlar kendime aynadan bakinca biraz sonra ucacam heralde hissi var o kadar yukardalar yani.
Ilk bir hafta ben neden ameliyat oldum ne gerek vardi dusuncesi yavas yavas kendini mutluluga birakiyor emin olun.
Bir de ne kadar genc yasta ameliyat olursaniz iyilesmenizde sanirim o kadar hizli oluyor. Ilerleyen yaslarda iyilesmeniz de sanırım biraz zaman aliyor mesela benim iyilesmem 1 haftayi buldu.
Sürecinizi ne kadar güzel anlatmışsınız teşekkürler :) sabredin en zoru atlatmışsınız silikonlar cebe iyice yerleştimi eminim daha çok iyiki diyeceksiniz.bende 1 haftada işe dönücem böyle şeyler duyunca rahatlıyorum.

Benim medical sütyen 3 ay durucakmuş ya çok fazla değil mi :KK43: sizin 1 aymı durucakmış?
Doktora göre değişiyor bu surecler. Benim 3. gün kontrole gittigimde sporcu sütyeni al giy dedi. Şimdi 1 hafta sonra 1 ayım dolmuş olacak. Kontrole gidicem ve Allah'ın izniyle bu sporcudan da kurtulucam istediğim sütyeni giyebilicem.

Benim medical sütyen 3 ay durucakmuş ya çok fazla değil mi :KK43: sizin 1 aymı durucakmış?
3 hafta gece gündüz, sonra 2 hafta daha duracakmış. 2 haftada da geceleri çıkarabilirsin dedi.
Çok rahatsız. Hiç göğsüm olmadığı için askısız, dolgulu kullanırdım, çok rahattı. Bir de eve girer girmez önce sütyeni çıkartırdım. :KK31:

Kizlar bugun benim 17-18 gunum. Her isimi kendim yapiyorum. Kisiye gore degisiyor ama ameliyattan sonra iyilesme suresi 3 ila maksimum 7 gun. Calisiyorsaniz ve agir bir isiniz yoksa agir kaldirmiyorsaniz 7 gun sonra isinize rahat donersiniz.
Ben simdi silikonlara alistim zaman zaman gayri ihtiyari agir kaldiriyorum farkedince hemen birakiyorum. Ustlerde hafif yumusama basladi. Ust kisimlardan gelen su ya da poset gibi ses artik gelmiyor
Lakin hala yukarda duruyorlar kendime aynadan bakinca biraz sonra ucacam heralde hissi var o kadar yukardalar yani.
Ilk bir hafta ben neden ameliyat oldum ne gerek vardi dusuncesi yavas yavas kendini mutluluga birakiyor emin olun.
Bir de ne kadar genc yasta ameliyat olursaniz iyilesmenizde sanirim o kadar hizli oluyor. Ilerleyen yaslarda iyilesmeniz de sanırım biraz zaman aliyor mesela benim iyilesmem 1 haftayi buldu.
canim benim herkesin acı duvarı farklı, ben 45 yasindayım keske erken yasta olabilecek maddi guce sahip olabilseydim hic agrım olmadı tek başinaydım evde yemegimi yaptim banyomu yaptim savlarim uzun yikadim fonledim 10.gun de işe basladım araç kullandim bol bol sıvı tukettim ve evde yürüyüş yaptim hareket şart yaş ileri olması iyilesmeyi geciktirmiyor yani doktorum saolsun hiç sorun yasamadım

Kızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki:(

Kızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki:KK43:
Bende bunu duymustum doktoruma sordum yok öyle bisey dedi ameliyata girene kadar ictim hicbi sorunumda olmadi

Bende bunu duymustum doktoruma sordum yok öyle bisey dedi ameliyata girene kadar ictim hicbi sorunumda olmadi
Baya araştırdım narkozdan uyanışı uzatıyor yara izlerinin iyileşmesi gecikiyor falan diyolar ama içenlerde var tam emin olamadım elimden geleni yapıyorum ama zorlanıyorum:( sorun yaşamdıysanız ne güzel :)

Kızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki:KK43:
Ben ameliyattan bir ay önce bırakmıştım sigarayı iyi denk gelmişti doktora sormuştum ama günde 1-2 tane bir şey değil demisti. Sen kendin için azaltmaya calis belki bırakırsın vesileyle

ben günde 1 paket içiyorum:110:ve kesmedim hatta stresten daha çok içtim.Hala da içiyorum benim doktorum da kes demişti.Yara iyileşmesini geciktiriyor çnkü ama yani 8 yıldr içtiğim şeyi pat diye kesemem ki:110:

Ama yaram iyileşiyor,herhangi bi sorun da yaşamadım

Valla kizlar gunde ben 1.5 pk kadar iciyorum ameliyat oncesi stresten daha cok ictim. Ameliyata girmeden yarim saat once de bir sigara ictim. Ama bir arkadasin dedigi gibi narkozdan cok gec uyandim. Kendime gelmem zaman aldi. Ama bu sigaranin etkisidir ama bunye meselesidir onu bilmem. Bana sigaranin etkisi gibi geliyor

Ben sormuştum azaltansan yeter demişti maalesef içtim Allaha şükür 10.gün sıkıntı yok

Baya araştırdım narkozdan uyanışı uzatıyor yara izlerinin iyileşmesi gecikiyor falan diyolar ama içenlerde var tam emin olamadım elimden geleni yapıyorum ama zorlanıyorum:KK43: sorun yaşamdıysanız ne güzel :)
Bende aynilarini okudum ama zaten asiri icmedigim icin etkilemedi beni
Narkozdan sonra yemek yedim azcik bahceye ciktim sigara icmeye orda kusmustum sadece :kusmuk:

Operasyon öncesi ve sonrasi vir süre icmemeniz gerekir. Cabuk ayilabilmek ve yara izlerinizin daha saglikli iyilesebilmesi acisindan.

Selam kizlaRR.tekrar geldim uzun bir süre yoktum umarım iyisinizdir hersey yolunda ve mutlusunuzdur. 2 sene oldu benim hersey yolunda sormak istediklerini sorun cevaplıym yardimci olurum

Tam olarak ödem 1 senede atıyo zaten o zaman yumusadlar ama yumuşak yumuşak değil dik diri bir yumusaklik:)))

Back
X