- 18 Ağustos 2018
- 329
- 185
- 103
- 31
Kas zarı altı benimkisiAma mesela medusamati'ninki de kas üstü (kas zarı üstü de kasın üstünde oluyor nihayetinde) ama o bile 5 ay önce ameliyat olmasına rağmen hala ağrıları oluyormuş
Aa ben onunkini kas altı zannediyordum.Benim 3 arkadaşım meme büyütme oldu ve kas üstü olanlar rahat spor yapabiliyor.Birisi yüzme eğitmeni mesela ki orda da sürekli kulaç atıyorsun düşününce.Ama mesela medusamati'ninki de kas üstü (kas zarı üstü de kasın üstünde oluyor nihayetinde) ama o bile 5 ay önce ameliyat olmasına rağmen hala ağrıları oluyormuş
Evet bende squatsiz yapamam ... omuzlarimi genisleteyim diye sinav cekmek istedim gece boyu sizladi ben dumballa devam :)))benim doktorum aradan yıllar dahi geçse kol kaslarını cok zorlayan hareketlerde ağrı olabilir demişti.kas altı konulduğunda bu düzelebilecek birşey değilmiş.O yüzden ben o tarz hareketleri ameliyat olmadan önce hayatımdan çıkarmıştım.Hafif Dumballa squatımı yapabileyim yeter diye düşümüyorum
Fasta altı doğrudan spor yapanlar için,bence erken dönem olduğu için olmuş.Düzelecektr senin,benim kendim için umudum yok:)) barfiks çekebiliyormusun mesela hiç denedin miKas zarı altı benimkisi( ama çok zorlamadığım halde bile dün ağrı yaptı iki göğsümde .. ben 1 seneyi tamamlayıp şınav yapmalıyım heralde diğer hareketlerde sıkıntı olmuyo :)))
Yanlış yazmışım. Kas zarı altı da kasın üstünde demek istemistimKas zarı altı benimkisi( ama çok zorlamadığım halde bile dün ağrı yaptı iki göğsümde .. ben 1 seneyi tamamlayıp şınav yapmalıyım heralde diğer hareketlerde sıkıntı olmuyo :)))
Onu sormadım fakat bana 4-5 santimlik bir kesi yapacağız ve yerleştireceğiz demiştiacaba doktorunuz meme ucu kesisiyle mi ameliyat edecek? çünkü risk sadece bu yöntemle oluşabiliyor.
Yani ben de bekarm ve yaptırdım.Asla yok öyle bi risk demişti bana.(Meme ucu kesisi dışında)Şaşırdım böyle söylemiş olmasına.Onu sormadım fakat bana 4-5 santimlik bir kesi yapacağız ve yerleştireceğiz demişti
Aynen bana da öyle dedi doktorum. Bende bekarım. Bi sıkıntı olmaz dediYani ben de bekarm ve yaptırdım.Asla yok öyle bi risk demişti bana.(Meme ucu kesisi dışında)Şaşırdım böyle söylemiş olmasına.
385 cc yuvarlak var bendeSizin kaç cc
anladım ama bende büyük olsun istiyorum büyük taktiranlari merak ediyorum nasıl durduğunu his kaybı olup olmadığını her cc herkezde aynı durmuyoOna daha cok doktorun ve senin ne istedigine göre olur
Ama benden tavsiye 300cc den asagi kesinlikle taktirma bosuna okadar zahmeti cekme
Şuan 300 çok küçük gibi ben birazdaha dolgun büyük istiyorum doktora gidicem ama nisanlimin askerden gelmesini bekliyorum tek başıma yapabileceğim bir şey değil ameliyattan korkuyorumOna daha cok doktorun ve senin ne istedigine göre olur
Ama benden tavsiye 300cc den asagi kesinlikle taktirma bosuna okadar zahmeti cekme
Bende şaşırdım sizin kadar en az :) bir de çok ciddi ve çok yüksek bir risk olduğundan söz eder gibi konuştu bende dedim ki siz böyle söyleyince ben çok tedirgin oldum dedim o da olun zaten dedi :) açıkçası çok üzüldüm içime kurt düştü ne yapacağımı bilemiyorum yani siz büyütme mi yaptırdınız ? Kaç cc taktırdınız acaba?Yani ben de bekarm ve yaptırdım.Asla yok öyle bi risk demişti bana.(Meme ucu kesisi dışında)Şaşırdım böyle söylemiş olmasına.
Kaç cc taktırdınız acaba fotoğrafları görebilme şansım var mı? İzlemeye alır mısınız ? İlk gittiğim doktor bana meme dokum çok küçük olduğu için daha doğal durması açısından damla önerdi sizinki nedir?Aynen bana da öyle dedi doktorum. Bende bekarım. Bi sıkıntı olmaz dedi
Yani ben hemşireyim sadece kendi doktoruma değil pek çok doktora sordum ve hepsi yanılıyor olamaz diye düşünüyorum:)evet büyütme 275 cc takıldı,kas altı.daha doğrusu dual planda yapıldıBende şaşırdım sizin kadar en az :) bir de çok ciddi ve çok yüksek bir risk olduğundan söz eder gibi konuştu bende dedim ki siz böyle söyleyince ben çok tedirgin oldum dedim o da olun zaten dedi :) açıkçası çok üzüldüm içime kurt düştü ne yapacağımı bilemiyorum yani siz büyütme mi yaptırdınız ? Kaç cc taktırdınız acaba?
Fotoğraf var mı acaba görebilir miyim ? ben 49-50 kiloyum kaç cc olur acaba bana siz damla mı yuvarlak mı yaptırdınız ilk gittiğim doktor bana damla uygun olur dediYani ben hemşireyim sadece kendi doktoruma değil pek çok doktora sordum ve hepsi yanılıyor olamaz diye düşünüyorum:)evet büyütme 275 cc takıldı,kas altı.daha doğrusu dual planda yapıldı
Ben 47-48 kiloyum.Boyunuzla vucut tipinizle çok alakalı oluyor hatta omuz genişliği bile duruşu etkiliyor ve dokunun olup olmaması.Yuvarlak takıldı bana,damlanın dönme ihtimali beni tedirgin etti çünkü ve dekolte yuvarlakta daha iyi duruyor benceFotoğraf var mı acaba görebilir miyim ? ben 49-50 kiloyum kaç cc olur acaba bana siz damla mı yuvarlak mı yaptırdınız ilk gittiğim doktor bana damla uygun olur dedi
Bence sizin fiziğinize tam olmuş büyüklüğü. İnce bir vücut yapınız var olabilecek en büyüğü olmuş gibi geldi benim gözüme.Benim 325 ve hayallerimin yarisinin yarisi bile etmedi :)))) lutfen sizde olabilicek en buyuk cc yo isteyin 300 cok cok kucuk dokunuz yoksa ve az ise
Ya ben top gibi durmasından korkuyorum açıkçası aslında bende yuvarlaktan yanaydım gitmeden önce hani kenarları çok fazla belli olur mu yapay durur mu diye tereddüt ettim bana da 300 cc falan iyi olur heraldeBen 47-48 kiloyum.Boyunuzla vucut tipinizle çok alakalı oluyor hatta omuz genişliği bile duruşu etkiliyor ve dokunun olup olmaması.Yuvarlak takıldı bana,damlanın dönme ihtimali beni tedirgin etti çünkü ve dekolte yuvarlakta daha iyi duruyor bence
İzlemeye alma şansınız var mı acaba ? Fotoğraflar açılmıyor da bir de yuvarlak mı takıldı size acabaBenim 325 ve hayallerimin yarisinin yarisi bile etmedi :)))) lutfen sizde olabilicek en buyuk cc yo isteyin 300 cok cok kucuk dokunuz yoksa ve az ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?