Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde çok büyük ihitmalle kas zarı altı olucakmış araştırmalarıma göre kas zarı kas altına göre biraz daha ağrısız geçiyormuş kaslar kesilmediği için.

tamamını mı kas altına koyacak acaba.alt kısmı kas üstünde olunca daha yumuşak ve doğal görünümlü oluyor bence.diğer şekilde kas protezi çok eziyor
Valla hiçbir fikrim yok açıkçası son bir doktora daha gidip öyle karar vereceğim tüm burda konuştuklarımızı soracağım araştırma hastanesinde olacağım ameliyat fakat orada bile fiyatlar aşırı artmış bana 8000₺ bulur dedi doktor

protez fiyatlarıda dolar bazında yükseldiği için yılbaşından sonrada zam geldi zaten.

protez fiyatlarıda dolar bazında yükseldiği için yılbaşından sonrada zam geldi zaten.
Sizinki kas zarı altıydı dimi onu soracağım doktora uygun olur mu diye kaç kiloydunuz yaptırdığınızda büyüklüğü çok iyi duruyor kaç sütyen bedenine denk geliyor şuan

Kızlar tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 40 günüm bitti dikiş yerlerim çok sızlıyor acaba üsüttüm mü ilk kez böyle bişey oldu ve göğüslerim ağrıyor

Sizinki kas zarı altıydı dimi onu soracağım doktora uygun olur mu diye kaç kiloydunuz yaptırdığınızda büyüklüğü çok iyi duruyor kaç sütyen bedenine denk geliyor şuan
Yok benimki dual planda yerleştirildi.üst kısmı kas altı,alt kısmı kas üstü.47-48 kiloyum ben.75d şuan ama 75c ye iner diye düşünüyorum ödemler tamamen inince

anladım ama bende büyük olsun istiyorum büyük taktiranlari merak ediyorum nasıl durduğunu his kaybı olup olmadığını her cc herkezde aynı durmuyo
Benim albume bakabilirsin fikir amacli
Bende ne his kaybi oldu ne bi agri sizi o yüzden ikinci ameliyata gözü kapali girerim imkanim olursa ilerde cok sükür sanki hic ameliyat olamis
Gibiyim darisi isteyenlerin basina

Kızlar tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 40 günüm bitti dikiş yerlerim çok sızlıyor acaba üsüttüm mü ilk kez böyle bişey oldu ve göğüslerim ağrıyor
Merhaba benim 2,5 Aydan fazla oldu dikiş yerleriniz iyileştiği içinde sızlıyor olabilir göğüsleriniz de regl olucaksanız ağrıyor olabilir benim göğüs yanlarımda hala sızlamalar oluyor orada ödem varmış onlardan olur demişti dr um.böyle durumlarda yazıyorum dr um sağolsun ilgileniyor isterseniz sizde bi sorun.

bello e brutto nasılsınız ameliyattan sonra nasıl hissettiniz cumartesiye çok az kaldo narkozdan uyanışta noluyor çok korkuyorum
Uyandiginda gogus kafesinde agirlik hissediceksin. Bikac gun ytaktan kendin dogrulamayacaksin sirtindan destek verip birilerinin destek vermesi gerekir. 4. - 5. Gunden sonra yavas yavas azalicak herkesin bunyesi farkli burda yazan seyleri oluyunca bende cok korkmustum ama korktugum gibi olmadi operasyon sonrasi :) onemli olan sonrasinda protezleri benimseyebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…