- 18 Ağustos 2018
- 329
- 185
- 103
- 31
Benimki kas zari alti .. ameliyata kas alti diye girmistimSiz kas altı yaptırdınız dimi doktor bana kas altı olur dedi de
Hımm ilk defa duyuyorum sizden ağrılı oldu mu peki ameliyat sonrası zor bir süreç miydiBenimki kas zari alti .. ameliyata kas alti diye girmistim
Yalniz kaslarim cok zayif oldugu icin doktor bosuna kesmek istemedim dedi kaslarini kas zari alti yontemini tercih etti
Valla hiçbir fikrim yok açıkçası son bir doktora daha gidip öyle karar vereceğim tüm burda konuştuklarımızı soracağım araştırma hastanesinde olacağım ameliyat fakat orada bile fiyatlar aşırı artmış bana 8000₺ bulur dedi doktortamamını mı kas altına koyacak acaba.alt kısmı kas üstünde olunca daha yumuşak ve doğal görünümlü oluyor bence.diğer şekilde kas protezi çok eziyor
Izlediim cok tesekku ederiim
Beni de izler misin canım :)Izlediim cok tesekku ederiim
Beni deeee:))Beni de izler misin canım :)
protez fiyatlarıda dolar bazında yükseldiği içinValla hiçbir fikrim yok açıkçası son bir doktora daha gidip öyle karar vereceğim tüm burda konuştuklarımızı soracağım araştırma hastanesinde olacağım ameliyat fakat orada bile fiyatlar aşırı artmış bana 8000₺ bulur dedi doktor
Sizinki kas zarı altıydı dimi onu soracağım doktora uygun olur mu diye kaç kiloydunuz yaptırdığınızda büyüklüğü çok iyi duruyor kaç sütyen bedenine denk geliyor şuanprotez fiyatlarıda dolar bazında yükseldiği içinyılbaşından sonrada zam geldi zaten.
Tesekkur ederim :)Geçmiş olsun canim
20 subatt tekrar zam geliyomus hattaprotez fiyatlarıda dolar bazında yükseldiği içinyılbaşından sonrada zam geldi zaten.
Yok benimki dual planda yerleştirildi.üst kısmı kas altı,alt kısmı kas üstü.47-48 kiloyum ben.75d şuan ama 75c ye iner diye düşünüyorum ödemler tamamen ininceSizinki kas zarı altıydı dimi onu soracağım doktora uygun olur mu diye kaç kiloydunuz yaptırdığınızda büyüklüğü çok iyi duruyor kaç sütyen bedenine denk geliyor şuan
Benim albume bakabilirsin fikir amaclianladım ama bende büyük olsun istiyorum büyük taktiranlari merak ediyorum nasıl durduğunu his kaybı olup olmadığını her cc herkezde aynı durmuyo
Narkozdan sonra hic birsey olmadi uyudum uyandim ohh mis agrim sancim olmadi sadece memelerde agirlik ve kollari kaldiramiyorsun bende olanlar bunlardi.bello e brutto nasılsınız ameliyattan sonra nasıl hissettiniz cumartesiye çok az kaldo narkozdan uyanışta noluyor çok korkuyorum
Maşallah baya yol almışsın beni de izlermisin seninki kaç ccBenim bugün 30.günüm ben de fotoğraf ile göstermek istiyorum gelişimi anlamanız için fakat nasıl foto koyacagımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba benim 2,5 Aydan fazla oldu dikiş yerleriniz iyileştiği içinde sızlıyor olabilir göğüsleriniz de regl olucaksanız ağrıyor olabilir benim göğüs yanlarımda hala sızlamalar oluyor orada ödem varmış onlardan olur demişti dr um.böyle durumlarda yazıyorum dr um sağolsun ilgileniyor isterseniz sizde bi sorun.Kızlar tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 40 günüm bitti dikiş yerlerim çok sızlıyor acaba üsüttüm mü ilk kez böyle bişey oldu ve göğüslerim ağrıyor
Uyandiginda gogus kafesinde agirlik hissediceksin. Bikac gun ytaktan kendin dogrulamayacaksin sirtindan destek verip birilerinin destek vermesi gerekir. 4. - 5. Gunden sonra yavas yavas azalicak herkesin bunyesi farkli burda yazan seyleri oluyunca bende cok korkmustum ama korktugum gibi olmadi operasyon sonrasi :) onemli olan sonrasinda protezleri benimseyebilmekbello e brutto nasılsınız ameliyattan sonra nasıl hissettiniz cumartesiye çok az kaldo narkozdan uyanışta noluyor çok korkuyorum
Bende izlermisiniz acabaprotez fiyatlarıda dolar bazında yükseldiği içinyılbaşından sonrada zam geldi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?