Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya bende olmamis halini yuklemek istiyorum ilk defa yuklycem ama nasil yukliycegimi bulamadim bi turlu nerden album yapiyoruz acaba .

Ya bende olmamis halini yuklemek istiyorum ilk defa yuklycem ama nasil yukliycegimi bulamadim bi turlu nerden album yapiyoruz acaba .
Kuzum en yukarda sayfanın 3 tane alt alta çizgi var ona tıklayıp albümlere tıkla, orta sağ üstte albüm oluştur var ordan yapabilirsin

Kuzum en yukarda sayfanın 3 tane alt alta çizgi var ona tıklayıp albümlere tıkla, orta sağ üstte albüm oluştur var ordan yapabilirsin
Canim yukledim tesekkur ederim. Diklestirme ve protez gerekiyor benimkine 2 cocuktan sonra bu haldeler( bak bakalim yorumlarrinizi bekliyorum

Canim sendr beni izlermisin sureclerinizi gormek istiyorum bende yukledim olmamis halini.yorumlarinizi bekliyorum

Zaman yaklaştıkça içime ateş düşüyo stres oluyorum normal mi kızlar bide sanki bisey olcak ters gidecek sanki yapılmayacak gibi hissediyorum

Canim benide izleyebilirmisin foto yukledim

Canim beni izlermisin foto yukledim

kızlar meme ucunuz ameliyattan sonra ne durumdaydı? benim şişti tahriş oldu acayip acıyo kan geldi hatta biraz. hiç hoş değil bu durum bu gün doktora gittim 7. günüm antibiyotik iğne vermişti ameliyattan çıkınca cumartrsi bitmişti ona tekrar başlattı. üst kısımlarındaki şişliklere normal dexi ama bana hep bişeyler yolunda değilmiş gibi geliyo.. meme uclarım hala aşağı bakıyo noralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…