Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok uygunmuş ilk defa duyuyorm bu kadar uygunu
Bencede çok uygun ben daha yeni görüştüm devlet le 4500 5000 arası dedi.. Neye göre değiştiriyolar artık. Bide kızlar bana doktor dediki protezin fiyatı ile ilgili pazarlığını protezcilerle konusur yaparsın dedi o nasıl olucak ya protezi ayrımı alıyoruz anlamadım ben

Canım protez 2700 dediler bana ben özelde oldum 6300 tl ye 2700 protez dediler, onlar ayarladı yani

Bence bu sadece hastane masrafıdır çünkü kurum hiçbir şekilde karşılamıyor proteze ayrı para alacaklardır eğer hepsi içinde 3000 lira isr bu harika bi rakam doktorun asistan yada uzman olmasıda fiyatı etkiliyor tabi uzmana 3000 protez içinde çok iyiymiş

Evet canım sana sordum :) hadi bakalım bende henüz olmadım doktor araştırma aşamasındayim işte
Sen hangi şehirdesin
icoloz, post: 43206007, member: 683149"]Evet canım sana sordum :) hadi bakalım bende henüz olmadım doktor araştırma aşamasındayim işte[/QUOTE]
Senchangi

Afyon canım malesef.. Bu nedenle doktor konusunda çok kararsizim zaten.. Ankarada olmak isterdim çok iyi doktorlar var ama gidiş geliş çok sorun. Orda kalıcak yerim yok hiç bilmiyorum ankarayi... İmkansızlıklar içindeyim anlayacağın...

Anladım canım hayırlısı bakalım...Afyonda devlet hastanesiyle gôrustunmu hic

Canım benımde bugun 5gunum benımde sol tarafım daha agrılı ve şiş bu gecıcı bırsey oldugu soylenıldı bahsettıgın seylerı yasadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…