Yani.. İyi bi dr diye biliyorum ama... Tüm soru işaretlerini kaldırmadan yapmamalısın bende o aşamadayım şuanHasan fındık
Cnm olculerin ne meme alti meme cevren filan benimde ilk gorustugum dr max 275cc koyabilecegini oda anca b cup olcakti solemisti meme dokum hic yoktu. Sonra farkli.bir dr ile gorustum 350cc koyuldu daga buyugu almazdi evet ama kucugude olmazmis yani baska dr ilede gorus fikir al hasan findik ii bi doktor ama icin rahat olsun.Hasan fındık
Ayy valla benimde kafam cok karışık 325 350 arasında kaldım olsam bitsede kurtulsamOnu da sordum bana dedi ki ben sana onu söyleyemem ki ben operasyon esnasında deneyeceğim ve göreceğim. Ama dediğim gibi b cup olacak dedi. Of çok kafam karıştı değmeyecek mi bilmiyorum ki.
Evet bende öyle yapıcam birkaç doktorla daha görüşeceğim. Umarım en azından c cup yapan güvenilir bir doktor bulurumCnm olculerin ne meme alti meme cevren filan benimde ilk gorustugum dr max 275cc koyabilecegini oda anca b cup olcakti solemisti meme dokum hic yoktu. Sonra farkli.bir dr ile gorustum 350cc koyuldu daga buyugu almazdi evet ama kucugude olmazmis yani baska dr ilede gorus fikir al hasan findik ii bi doktor ama icin rahat olsun.
Kızlar c cup dediğiniz gogus çevresi 88 falan oluyo dimiEvet bende öyle yapıcam birkaç doktorla daha görüşeceğim. Umarım en azından c cup yapan güvenilir bir doktor bulurum
Valla Can'ım bende hiç bilgi sahibi Değilim tek doktorla görüştüm bana ancak b cup olur dedi. Ama Cc söylemedi. Bana küçük olur gibi geliyor. Acele karar vermek istemedim bikaç doktorla daha görüşeceğimKızlar c cup dediğiniz gogus çevresi 88 falan oluyo dimi
Göğüs altı göğüs üstü boy kilo kaç canımValla Can'ım bende hiç bilgi sahibi Değilim tek doktorla görüştüm bana ancak b cup olur dedi. Ama Cc söylemedi. Bana küçük olur gibi geliyor. Acele karar vermek istemedim bikaç doktorla daha görüşeceğim
C Cup meme dokusu büyüklüğü. Yani sütyenin memeye giren kalıbın büyüklüğü. A cup- B cup-C cup-D Cup gibiKızlar c cup dediğiniz gogus çevresi 88 falan oluyo dimi
Hiç meme dokun yoksa fazla büyütüp komplikasyon yaratmamak için öyle demiştir. Protez büyüdükçe kenar kısımları ele gelme,dalgalanma gibi sorunlar hatta kapsül,memenin çok sert yapay durması gibi problemler olabilir. Hasan bey istenildiğinde büyük cc kullanan bir doktor sonuçta. Bende Hasan Fındık a ameliyat oldum. Meme dokum vardı ve emzirmeler hamilelik sen dolayı esneme gevşeklikte vardı . Büyük istediğimi üzerine basa basa söyledim. 400 cc ile iki beden büyüdü göğüslerim :)Onu da sordum bana dedi ki ben sana onu söyleyemem ki ben operasyon esnasında deneyeceğim ve göreceğim. Ama dediğim gibi b cup olacak dedi. Of çok kafam karıştı değmeyecek mi bilmiyorum ki.
Saol canım meme olmayınca bilmiyoruz tabi böyle şeyleriC Cup meme dokusu büyüklüğü. Yani sütyenin memeye giren kalıbın büyüklüğü. A cup- B cup-C cup-D Cup gibi
Göğüs altı genişliği de sütyen bedeni. 75-80-85 gibi...
Ben misal göğüs altım ince 75 beden sütyen oluyor . Ama cup olarak memeler dolgun olduğundan D cup oluyor. Yani 75 D cup sütyen kullanıyorum.. Fakat bedeni bir beden büyük alırsam 80 beden yani cup ölçüsünü ufaltıyorum. 80 C sütyen alıyorum
Olabilir Can'ım, bende bilmiyordum ameliyatı araştırınca öğrendimSaol canım meme olmayınca bilmiyoruz tabi böyle şeyleri
Arzum merhabaa ya ben simdi gögüs altından ve ucundan ölçüm yaptım meme altı 81 meme ucu 84 cm geldi bu ne şimdi yaaOlabilir Can'ım, bende bilmiyordum ameliyatı araştırınca öğrendim
Canım benimle aynıArzum merhabaa ya ben simdi gögüs altından ve ucundan ölçüm yaptım meme altı 81 meme ucu 84 cm geldi bu ne şimdi yaa
Seni izliyorum bi bak. Benimkilere benziyor muydu ?? Sen de resim koy değerlendirelim.Arzum merhabaa ya ben simdi gögüs altından ve ucundan ölçüm yaptım meme altı 81 meme ucu 84 cm geldi bu ne şimdi yaa
80 yada 85 A cup sütyen ölçün Can'ımArzum merhabaa ya ben simdi gögüs altından ve ucundan ölçüm yaptım meme altı 81 meme ucu 84 cm geldi bu ne şimdi yaa
Baktım canım güzel olmuşlar simdi misafirim var gidince bende koyarim bakarsın simdiki halimeSeni izliyorum bi bak. Benimkilere benziyor muydu ?? Sen de resim koy değerlendirelim.
Sagol canım80 yada 85 A cup sütyen ölçün Can'ımMemeler oldukça küçük galiba?
Bakın bu linkte sütyen göğüs ölçüleri Hakkı'nda bilgiler paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.485395/
Can'ım benim çokHiç meme dokun yoksa fazla büyütüp komplikasyon yaratmamak için öyle demiştir. Protez büyüdükçe kenar kısımları ele gelme,dalgalanma gibi sorunlar hatta kapsül,memenin çok sert yapay durması gibi problemler olabilir. Hasan bey istenildiğinde büyük cc kullanan bir doktor sonuçta. Bende Hasan Fındık a ameliyat oldum. Meme dokum vardı ve emzirmeler hamilelik sen dolayı esneme gevşeklikte vardı . Büyük istediğimi üzerine basa basa söyledim. 400 cc ile iki beden büyüdü göğüslerim :)
Eğer beklentin B cup Dan daha büyük olsun ise bunu Hasan beye tekrar söyle. Ameliyatta Tabiki dener ve en büyük cc yi koyar endişe etmeFakat bunu belirtmen lazım tatlım. Senin için en iyisini güzelini yapacağından endişen olmasın hiç Her boy cc ile giriyor ameliyata,deniyor karar veriyor..
Aynen valla meme yok ki bilelim :)Saol canım meme olmayınca bilmiyoruz tabi böyle şeyleri
B cup tatmin etmez bence küçük olur yani kendimden biliyorum iki kere amelyat oldugum için 2. De c cup yaptım şimdi cok mutluyum büyüklüğünden :)) bence ortalama c cup iyidirValla Can'ım bende hiç bilgi sahibi Değilim tek doktorla görüştüm bana ancak b cup olur dedi. Ama Cc söylemedi. Bana küçük olur gibi geliyor. Acele karar vermek istemedim bikaç doktorla daha görüşeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?