• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ay bana boyle motive edici yazilar yazin kaldi bilac gun coook sagol canim
Insallah dedigin hibi pek aci hisetmem ya
Benide izlermisin ameliyatan once sherkezin fotolarina bakayim merak ediyorum
Kac taksam kac etsem diye
Boyumuzda ayni belki aynisini isterim

İzliyorum zaten hatun.. görmedinmi :) sen yükledinmi fotoğraf. bi yükle de bakalım acep nasıl olacak

az gül hadi bi video yolluyorum, TEMSİLİDİR , il duş deneyiminde sırtını kaşıyıp kurulayan ben :)

ya arkadaşlar ben anlamıyorum niye kilo veremiyosunuz. gecede 1 ekmek yerim istediğimde.. ne kadar abur cubur varsada tüketirim. uykudan uyanıp nutella çikolata yeme alışkanlığım çok fenadır.

ama her sabah sıcak suyla mutlaka limon suyu bal ve tarçın ekler içerim aç karnına. uyandığımda mutlaka 30 mekik çekerim
hareketliyim. spora gidiyorum ama sürekli değil.
ayh canım sen şanslı kısımsın demek ki.metabolizman ii çalışıo.benim metabolizmamın olduğundan bile şüpheliyim ben o derece :mad:

Aaa bu zamana kadar denemedinmi hicc ayip etmissin o guzel goguslere valla:confused:sende dantellilerde vardir simdi ben olsam giyer giyer cikartirim:-):KK5:
Denemem mi denedim tabi giy çıkar,giy çıkar:rolleyes::rolleyes: her ay resim çekip arşiv yapıyorum değişimi anlamak için ama ben tam olarak profilindeki pozun aynısını yapmadım ama yapıcam hatta kendi profil resmim yapıcam yuhuu:rolleyes::KK53::KK53:

İzliyorum zaten hatun.. görmedinmi :) sen yükledinmi fotoğraf. bi yükle de bakalım acep nasıl olacak

az gül hadi bi video yolluyorum, TEMSİLİDİR , il duş deneyiminde sırtını kaşıyıp kurulayan ben :)

Hahaha :KK73:
Bende foto eklicem ameliyatdan sonra hem eski hem yeni olarak eklerim
Demissin ya high profil aralarindaki fark ne ki

:KK57::KK57: Ay koltuk mu ittin sen:KK43: canina yazik ya zorlama bu kadar yat dinlen sonucta bi ameliyat gecirdin:KK16:dr.unda one cekmesi iyi olmus aklin kalmaz en azindan:KK64:
Evet canım ilaç gibi geldi . Dinlen dinlen sıkılıyor insan
ne nazarı , sen yapmışsın.. itme çekme hiçbişi yapma.. ben damacanadan su doldurmaya bile yeni başladım. çok dikkat et . hala üst raflara uzanmıyorum. 2 ay çok önemli ..[/QUOTEE

Evet biraz geç anladım :) insan kendini iyi hissedince herşeyi yapacağım zannediyor bide ben tez canlıyım ama artık dinleniyorum :KK15:

Herkese hayırlı günler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden yazıyorum odama yerleştim. 12.30 da ameliyatım başlayacak.Doktorum 3 saat süreceğini Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkacağımı söyledi.
Hadi hayırlı olsun , güzel geçsin bakalım.. iyi haberlerini bekliyoruz hepimşzç 3 saat çok değilmi ya. seni çok mu uğraşmalıydı

Herkese hayırlı günler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden yazıyorum odama yerleştim. 12.30 da ameliyatım başlayacak.Doktorum 3 saat süreceğini Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkacağımı söyledi.
ayh hadi inşallah canım güzel geçeceğine inanıyorum ben:KK66: güzel haberlerini bekliyoruz.senin dikleştirme de mi olcak?

Hayırlı olsun canım benim.dualarımız seninle.Allahım yardımcın olsun

Denemem mi denedim tabi giy çıkar,giy çıkar:rolleyes::rolleyes: her ay resim çekip arşiv yapıyorum değişimi anlamak için ama ben tam olarak profilindeki pozun aynısını yapmadım ama yapıcam hatta kendi profil resmim yapıcam yuhuu:rolleyes::KK53::KK53:
Ayy arsiv guzel fikirmis ic camasiri katologu gibi:KK58: wowww bekliyoruz merakla magic angel:KK73:

Hadi allahin izniyle cok guzel gecicek
Sureci yazarsin canim merakla beklicemmmm ;)

Back
X