• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Daha önce de yazmıştım aslında, en Gıcık durum da havuzda veya Deniz'de dolgulu bikininin suyu emip iyice ağırlaşıp, yerçekimine karşı koyamayıp göbeğime kadar inmeseydi . Ayyy..... Bi de emdiği suyu boşaltmak için avuç içleriyle bastırırken şar şar sular akıyordu ya :KK70: bi gün eşim " hayatım sen havuzdan çıktığında havuzdaki su miktarı azalıyor " demişti :KK57: :KK70:
Ay cok güldüm yaa :) aynen cnm her yaz yaşadığımız trajikomik hikayeler :)

Ben eski sütyenlerimi kesip, var olan zaten dolgulu olan sütyenlerimin içine dikiyordum. Dümdüz olan iman tahtamdan bir anda 10 cm kadar yükselen bikinilerim vardı.
Ayy cok guldum bana da dolgulu sudyen randuman vermiyidu.icine elbise votkasi koyardim sanki 90 lik göguslere sahip gibiydim ama ne fayda bikini giyince aci gercekler ortaya cikardi,bi egildimin ucu gözukurdu kahve noktalar:KK70:

geberdimmm, bak çikolata yiyodum boğazıma kaçtı ... ay o sutyen kesip çeşitli kıyafete dikme olayı neydi be , ne uğrastım bende. galiba bendede bikini operasyonu oldu dikmeli felan[/QUOTE

Ay bendede oldu :KK51: Demekki kader arkaşlarıyız hepimiz aynı yollardan geçmişiz aklın yolu bir tabi bikiniye dikme kıyafete dikme neyseki kurtuldukk:KK70:şaka gibi ya bu sene yaza rahat edicezzz :KK68:

Ayy cok guldum bana da dolgulu sudyen randuman vermiyidu.icine elbise votkasi koyardim sanki 90 lik göguslere sahip gibiydim ama ne fayda bikini giyince aci gercekler ortaya cikardi,bi egildimin ucu gözukurdu kahve noktalar:KK70:
Birde gecen ay sudyen icine konulan silikon bulmustum nasil sevinmistim alirken utanmistim ama,simdi gerek kalmadi atmayada kiyamadim daha geride benim acimi yasayan kardesim var bahtsiz kardesim ablasina cekmia ona o sudyen icine konulan ek silikonu miras birakcam:KK8:

Birde gecen ay sudyen icine konulan silikon bulmustum nasil sevinmistim alirken utanmistim ama,simdi gerek kalmadi atmayada kiyamadim daha geride benim acimi yasayan kardesim var bahtsiz kardesim ablasina cekmia ona o sudyen icine konulan ek silikonu miras birakcam:KK8:
Ben o silikonu 15 yıl önce bulmuştum altın bulmuş kadar sevinmiştim Sihirlii Sihirlii ama onu kullanmakta zor

Ben o silikonu 15 yıl önce bulmuştum altın bulmuş kadar sevinmiştim Sihirlii Sihirlii ama onu kullanmakta zor
He yaa zordu acitiyodu valla ama gogusleri buyuk gösteriyodu ben hic bilmiyodum valla bi camasirci bana gecelik satmiati icini dolduramadigimi görunce hemen ek silikon verdi,ben de hemen aradigim sey buuu.. Dedim ama teyzecim amaliyat olucam ama olsun biraz kullanayim dedim simdi elimde kaldi,ayrica eski sudyenlerim hicbiri olmuyo gogsumun ucunda kaliyooo

Bu arada yeni topik actim kilo vermeyle alakali,bana gaz versin diye,ama sanirsam kimse görmuyo kendim calip kendim.oynuyorum hihoyt :KK70:
Sayfanin adi"kilo verme günlügum,kilo vermesi duranlar" :KK8:

:KK48::KK48:Kızlarrr okurken çok güldüm bu dediklerinizin hepsini ben yaşadım ya ne zordu o günler bende vatkaları kesip sütyen ve bikini içine dikerdim birde ablama sorardım ikide bir belli oluyor mu diye :oops::KK70::KK70:
Ha ha hepimiz ayni kaderi paylasmisiz meger...kimseye acilamiyosunki burda paylastigimiz gibi,ohhh beee icimi döktum resmen,valla silikon yaptirdigimi cogu arkadasim bilnez en özel arkadasim bilir diger isyerinden arkadaslarima demedim ne olur ne olmaz sonra bi duyulur artik adim cikar sisme bebek diye yada silikon güzeli derler ayyyyy korkunc :KK33:

bence ona bi ameloyat hediye et :D

Kızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü :KK6:
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi :KK36:
Dogum gunun kutlu olsun canim :KK68:nice saglikli huzurlu hayirli yaslara

Ha ha hepimiz ayni kaderi paylasmisiz meger...kimseye acilamiyosunki burda paylastigimiz gibi,ohhh beee icimi döktum resmen,valla silikon yaptirdigimi cogu arkadasim bilnez en özel arkadasim bilir diger isyerinden arkadaslarima demedim ne olur ne olmaz sonra bi duyulur artik adim cikar sisme bebek diye yada silikon güzeli derler ayyyyy korkunc :KK33:
İyi yapmışsın bende kimseye söylemedim milletin ağzı torba deil boş boş konuşurlar elimde kalırlar sonra :)

Kızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü :KK6:
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi :KK36:
Güzel,Mutlu,bol aşklı günlerin olsun arzum77 arzum77 :)))))

Canim ben hastaneden sonra 6 yada 8 saaate bir agri kesici aliyodum ilk zamanlar ilac etkisi gecince baski artiyor...ilk bikac gun geceler zor oluyo,ama alisiyosun vallahi oturur gibi sert bi yatakta yat ve agri kesici icme saatlerini kendin ayarla agri gelneden ic derim ben iyle yapnadim aci duymadim ve geceleri gez bel hareketi yapki sirt agrisi gecsin dayan bacim dayaaan:KK53:
Dayanmaya calisiyorum canim.valla anim animi tutmuyoki ilac saatini iple cekiyorum resmen

Canım benim iyiki varsın.hep hayatımızda olman dileğiyle

Back
X