• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok garip ki ilk günlerdeki heyecanım korkum yok. Tamamen hazır ve cesurum bugün. Bunu sağlayan da bu sitedeki arkadaşlar. Onların iyi ve mutlu olması güzel olması memiklerinin. Sanırım ameliyathanede heyecan yapabilirim. Allah orda da huzur ve sakinlik verir inşallah.
Versinler cesareti leyla ol sen biraz :D yada benim gibi odada bassınlar narkozu :D ameliyathanenin A harfini girisini bile gormedim ya :D

Yakarak yapacak. En güzel yöntem budur. Hiç bir zararı yok.Her doktor özverili değildir. Diğeri bence kasaplık. Düşünsenize kotersiz ameliyatta kanlar akıyor, dr kandan ameliyat yerini göremiyor biri sürekli serum fizyolojikle yıkıyor biri bir hortum sokup kanları ve yıkama suyunu aspire ediyor. Sonrada dren takıp kendi keyfi çalışma artıklarını temizlemeye çalışıyorlar. Üstelik hasta için her açık delik bir enfeksyon girişi. Ha mecburi büyük ameliyatlar vardır yada acil can kurtarmak için yapılan ameliyatlar vardır onlarda cerrah zaten haldır haldır girişir. Koca koca drenler takılır.
ayh ben de drenliydim ama benim işlem uzundu dikiş çoktu.doğrasa iyi valla :KK70:

Beni huzursuz eden tek şey tümden uyuyacak olmam. Kontrolü hep elimde tutmaya çalışan bir yapım var. 2 sezeryanımda da uyanıktım. Kendi nabzımı tansiyonumu kontrol ediyordum monitörden. Doktor a organlarımın nasıl göründüğünü falan soruyordum. Şimdi susturcaklar beni ya :KK43::skandal:

Çok garip ki ilk günlerdeki heyecanım korkum yok. Tamamen hazır ve cesurum bugün. Bunu sağlayan da bu sitedeki arkadaşlar. Onların iyi ve mutlu olması güzel olması memiklerinin. Sanırım ameliyathanede heyecan yapabilirim. Allah orda da huzur ve sakinlik verir inşallah.
inşallah canım.hastaneye gittiğinde sakin olursan ameliyathanede de sakin olacağına inanıyorum ben :KK66:

Tübüler olan arkadaşlar ya da sen gibi dikleştirme vs. Uzun süren ameliyatlar zaten drenli olmak zorunda. Dren konusu korkutmasın kimseyi.
aynen aslında korkulacak hiçbişi yok drende.çıkartılırken fln da acımıyo.insanın memesi gıdıklanıyo sadece :KK70:ama dren olmaması büyük rahatlık gerçekten.

Beni huzursuz eden tek şey tümden uyuyacak olmam. Kontrolü hep elimde tutmaya çalışan bir yapım var. 2 sezeryanımda da uyanıktım. Kendi nabzımı tansiyonumu kontrol ediyordum monitörden. Doktor a organlarımın nasıl göründüğünü falan soruyordum. Şimdi susturcaklar beni ya :KK43::skandal:
Narkozun tadıda ayrı güzeldir bence :KK53: O uyma hissi gelince kendimi zorluyordum hep uyumamak için direniyordum. Daha uymadım,başlamayın hemen diyordum :KK48: Sanki ellerinde neşter uyur uymaz başlayacaklar kesmeye :olamaz:

Narkozun tadıda ayrı güzeldir bence :KK53: O uyma hissi gelince kendimi zorluyordum hep uyumamak için direniyordum. Daha uymadım,başlamayın hemen diyordum :KK48: Sanki ellerinde neşter uyur uymaz başlayacaklar kesmeye :olamaz:
Ben de epudural anestezi de demiştim. Dırun durun daha hissediyorum kesmeyin:KK70: ama kestik bile çocuk çıkcak nerdeyse dediler. Adamlar işi biliyo be şükür:KK70::KK70:

Back
X