- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 113
- 46
İnşallah isteyen, umut eden kim varsa kendim için dua ederken onları da katıyorum dualarıma.hayırlısıyla senide uğurluyulım memeliler kervanına darısı da bizlere inşllh canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah isteyen, umut eden kim varsa kendim için dua ederken onları da katıyorum dualarıma.hayırlısıyla senide uğurluyulım memeliler kervanına darısı da bizlere inşllh canım
Versinler cesareti leyla ol sen birazÇok garip ki ilk günlerdeki heyecanım korkum yok. Tamamen hazır ve cesurum bugün. Bunu sağlayan da bu sitedeki arkadaşlar. Onların iyi ve mutlu olması güzel olması memiklerinin. Sanırım ameliyathanede heyecan yapabilirim. Allah orda da huzur ve sakinlik verir inşallah.
Kız sen var yaaaa. Versinler cesareti leyla ol sen birazyada benim gibi odada bassınlar narkozu
ameliyathanenin A harfini girisini bile gormedim ya
![]()
ayyy kız olda rahatla valla hadi.ne güzel 1 güncük kaldı sadeceAy yarından sonra ameliyat olacam. Valla korkutmayın beni ameliyat şekillerini görüntüleri falan anlatmayın. ![]()
ayh ben de drenliydim ama benim işlem uzundu dikiş çoktu.doğrasa iyi vallaYakarak yapacak. En güzel yöntem budur. Hiç bir zararı yok.Her doktor özverili değildir. Diğeri bence kasaplık. Düşünsenize kotersiz ameliyatta kanlar akıyor, dr kandan ameliyat yerini göremiyor biri sürekli serum fizyolojikle yıkıyor biri bir hortum sokup kanları ve yıkama suyunu aspire ediyor. Sonrada dren takıp kendi keyfi çalışma artıklarını temizlemeye çalışıyorlar. Üstelik hasta için her açık delik bir enfeksyon girişi. Ha mecburi büyük ameliyatlar vardır yada acil can kurtarmak için yapılan ameliyatlar vardır onlarda cerrah zaten haldır haldır girişir. Koca koca drenler takılır.
inşallah canım.hastaneye gittiğinde sakin olursan ameliyathanede de sakin olacağına inanıyorum benÇok garip ki ilk günlerdeki heyecanım korkum yok. Tamamen hazır ve cesurum bugün. Bunu sağlayan da bu sitedeki arkadaşlar. Onların iyi ve mutlu olması güzel olması memiklerinin. Sanırım ameliyathanede heyecan yapabilirim. Allah orda da huzur ve sakinlik verir inşallah.
Tübüler olan arkadaşlar ya da sen gibi dikleştirme vs. Uzun süren ameliyatlar zaten drenli olmak zorunda. Dren konusu korkutmasın kimseyi.ayh ben de drenliydim ama benim işlem uzundu dikiş çoktu.doğrasa iyi valla![]()
aynen aslında korkulacak hiçbişi yok drende.çıkartılırken fln da acımıyo.insanın memesi gıdıklanıyo sadeceTübüler olan arkadaşlar ya da sen gibi dikleştirme vs. Uzun süren ameliyatlar zaten drenli olmak zorunda. Dren konusu korkutmasın kimseyi.
hhhahahahah herkes kendini düşünüyo deseneDün kocam eve gelmiş heyecanla reklamlarda duymuş viktoria secret da %50 indirim varmış alışveriş yapsana diyor
İlahi kocacım daha dur boyut mu biliyoz dedim![]()
Ay beni takipten cikardinmiiiKuzular gunaydin.yeni foto ekledim.bakin bi.
Ay beni takipten cikardinmiii
Tekrar bakYok kiz cikarmadim.ayarlarda mi problem bakim bi.
İnek can derdinde kasap et derdindehhhahahahah herkes kendini düşünüyo desene![]()
Narkozun tadıda ayrı güzeldir benceBeni huzursuz eden tek şey tümden uyuyacak olmam. Kontrolü hep elimde tutmaya çalışan bir yapım var. 2 sezeryanımda da uyanıktım. Kendi nabzımı tansiyonumu kontrol ediyordum monitörden. Doktor a organlarımın nasıl göründüğünü falan soruyordum. Şimdi susturcaklar beni ya![]()

Ben de epudural anestezi de demiştim. Dırun durun daha hissediyorum kesmeyinNarkozun tadıda ayrı güzeldir benceO uyma hissi gelince kendimi zorluyordum hep uyumamak için direniyordum. Daha uymadım,başlamayın hemen diyordum
Sanki ellerinde neşter uyur uymaz başlayacaklar kesmeye
![]()
canım çok iyi görünüyolar maaşallahKuzular gunaydin.yeni foto ekledim.bakin bi.
Cuma gunu 2 ay olacak.valka ciplak daha guzel geliyorlar bana.kiyafetler yakismiyor sankicanım çok iyi görünüyolar maaşallahne zaman olmuştun sen sanki oldu baya öyle hatırlıyorum.