- 27 Nisan 2014
- 472
- 725
- 103
Kuzular gunaydin.yeni foto ekledim.bakin bi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzular gunaydin.yeni foto ekledim.bakin bi.
beni de izler misin sizi izlemeye aldım...hhhahahahah herkes kendini düşünüyo desene![]()
baya olmuşşşş..yuvarlak mıydı?benimki de bence giyinikken güzel şuan dikişlerden dolayıCuma gunu 2 ay olacak.valka ciplak daha guzel geliyorlar bana.kiyafetler yakismiyor sanki)
resmi olmayanları ilzemiyorum.eğer siz de resim koyarsanız izlerim tabi.beni de izler misin sizi izlemeye aldım...
seni izlemeye aldım onaylarsan bende cicişleri görmek istyorum. Benim 5 günüm kaldı.Kuzular gunaydin.yeni foto ekledim.bakin bi.
benim henüz koyacak bir resmim yok malesef Pazartesi ameliyat sonrası inş.resmi olmayanları ilzemiyorum.eğer siz de resim koyarsanız izlerim tabi.
burda hepimizin öncesi ve sonrası şeklinde resimleri mevcut.şimdi de koyabilirsiniz resim.şimdiden geçmiş olsun.güzel sonuçlar alırsınız inşallah.benim henüz koyacak bir resmim yok malesef Pazartesi ameliyat sonrası inş.
teşekkürler...burda hepimizin öncesi ve sonrası şeklinde resimleri mevcut.şimdi de koyabilirsiniz resim.şimdiden geçmiş olsun.güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
ayh hadi inşallah canım.kendi hallerim geldi aklıma şimdiKızlar doktorumla görüştüm. Herşeyi sordum. Deneme silikonlar bize özel sıfır açılıyormuş. Kesinlikle dualplan önerdi.Makyaj oje takı yok. Yarın 11de ameliyat başlayacakmış inş. 345-390 arası deneyecekmiş.![]()
Hahahahaaa ben yüzüstü uyuyamam ki sırt üstü uyurum hep bacaklar kollar yanlara açılmış halde. Gece 2ye kadar yeme içme sigara serbest.ayh hadi inşallah canım.kendi hallerim geldi aklıma şimdibugün gece hep yüzüstü uyu olur muuuuuuuu
en özlediğim şey
![]()

Beni huzursuz eden tek şey tümden uyuyacak olmam. Kontrolü hep elimde tutmaya çalışan bir yapım var. 2 sezeryanımda da uyanıktım. Kendi nabzımı tansiyonumu kontrol ediyordum monitörden. Doktor a organlarımın nasıl göründüğünü falan soruyordum. Şimdi susturcaklar beni ya![]()

Hshahaaa benimde dinlenmeye ihtiyacım var.bu korkuyu yaşaman çok normal bence. Kim ister ki kontrolü elden bırakmayı... Gerçi benim babam yine ameliyat olsam da narkoz alsam diyen garip bi türden
çok dinlendirici ve rahatlatıcı oluyormuş genel anestezi
İnan son ameliyatında (menisküs ameliyatı) ben refakatçi kalmıştım yanında. Sabah traşını oldu öyle girdi ameliyata, çıktığında yatağında afrodit gibi yatıyordu çok mutlu ve dinlenmişti hakikaten![]()
yaaaaaaa..kız çok şanslısın o zamanHahahahaaa ben yüzüstü uyuyamam ki sırt üstü uyurum hep bacaklar kollar yanlara açılmış halde. Gece 2ye kadar yeme içme sigara serbest.![]()
ben çok rezillik çektim.ilk 10 gün 1,5 2 saatte bir uyandım sırt ağrısından.bence ameliyatın en zor yanı sırt üstü uyumak zorunda olmamdı Yok Canım hiç öyle düşünme bence. Çok doğal duruyor. Kaç cc takılmıştı sana?Cuma gunu 2 ay olacak.valka ciplak daha guzel geliyorlar bana.kiyafetler yakismiyor sanki)
Ben yüzüstü daralırım. Benim bu ameliyattan korktuğum şey baskı hissi.yaaaaaaa..kız çok şanslısın o zamanben çok rezillik çektim.ilk 10 gün 1,5 2 saatte bir uyandım sırt ağrısından.bence ameliyatın en zor yanı sırt üstü uyumak zorunda olmamdı
![]()
hımmmm..onu bilemiyorum.yaşamadım ben baskı hissi dokum olduğu için.hastanede yaşıyorum sanmıştım ama meğersem bandajların sıkılığıymış.doktor bandajı açınca çok rahatlamıştım.Ben yüzüstü daralırım. Benim bu ameliyattan korktuğum şey baskı hissi.
Ahahaaa ne güzel. Senin kasüstümü altı mıydı pınar?hımmmm..onu bilemiyorum.yaşamadım ben baskı hissi dokum olduğu için.hastanede yaşıyorum sanmıştım ama meğersem bandajların sıkılığıymış.doktor bandajı açınca çok rahatlamıştım.![]()
kasüstü benim dokum olduğu içinAhahaaa ne güzel. Senin kasüstümü altı mıydı pınar?