• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar doktorumla görüştüm. Herşeyi sordum. Deneme silikonlar bize özel sıfır açılıyormuş. Kesinlikle dualplan önerdi.Makyaj oje takı yok. Yarın 11de ameliyat başlayacakmış inş. 345-390 arası deneyecekmiş. :rolleyes:
ayh hadi inşallah canım.kendi hallerim geldi aklıma şimdi :KK70:bugün gece hep yüzüstü uyu olur muuuuuuuu :cry:en özlediğim şey:KK42:

Beni huzursuz eden tek şey tümden uyuyacak olmam. Kontrolü hep elimde tutmaya çalışan bir yapım var. 2 sezeryanımda da uyanıktım. Kendi nabzımı tansiyonumu kontrol ediyordum monitörden. Doktor a organlarımın nasıl göründüğünü falan soruyordum. Şimdi susturcaklar beni ya :KK43::skandal:
;) bu korkuyu yaşaman çok normal bence. Kim ister ki kontrolü elden bırakmayı... Gerçi benim babam yine ameliyat olsam da narkoz alsam diyen garip bi türden :eek: çok dinlendirici ve rahatlatıcı oluyormuş genel anestezi :halay:
İnan son ameliyatında (menisküs ameliyatı) ben refakatçi kalmıştım yanında. Sabah traşını oldu öyle girdi ameliyata, çıktığında yatağında afrodit gibi yatıyordu çok mutlu ve dinlenmişti hakikaten ;)

:KK66: bu korkuyu yaşaman çok normal bence. Kim ister ki kontrolü elden bırakmayı... Gerçi benim babam yine ameliyat olsam da narkoz alsam diyen garip bi türden :eek: çok dinlendirici ve rahatlatıcı oluyormuş genel anestezi :halay:
İnan son ameliyatında (menisküs ameliyatı) ben refakatçi kalmıştım yanında. Sabah traşını oldu öyle girdi ameliyata, çıktığında yatağında afrodit gibi yatıyordu çok mutlu ve dinlenmişti hakikaten :KK66:
Hshahaaa benimde dinlenmeye ihtiyacım var.

Hahahahaaa ben yüzüstü uyuyamam ki sırt üstü uyurum hep bacaklar kollar yanlara açılmış halde. Gece 2ye kadar yeme içme sigara serbest. :rapci:
yaaaaaaa..kız çok şanslısın o zaman :halay: ben çok rezillik çektim.ilk 10 gün 1,5 2 saatte bir uyandım sırt ağrısından.bence ameliyatın en zor yanı sırt üstü uyumak zorunda olmamdı :KK70:

Arkadaşlar hic revizyon yapan biliyormusunuz? Resmen bana kucuk geliyor. Cok dogal o ayri konu.. tekrar olursan daha iyi hissedecegim ,)

Back
X