- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 113
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He valla herkes hemen hemen yuvarlak damlaya cok rastlamadim. Yuvarlakta zaten bir sure snra yercekimiyle damla görünümü aliyormuss. Sevgili memetörümzden ögrenmistimNiye herkeste yuvarlak? Damla olan yok mu?
Masalllaaahh cokda guzel ama ben ustun pembeliyken olan resimi cok begendimm gule gule kullan :) ee 2 ay olmus hic cup cup sutyen denemedinmiAha kizlar.yeni cıbıldak foto ekledim.daha net simdi yorumlayin.2 aylik kuzularim.)buarada arzum 77 .meme altim 83.memeden olcünce 95.cup um kac oluyor.nasil hesapliyosun.bi zahmet olcumu soylesen
Yapma Allah aşkına ya, senin şu anki memelerin şa-ha-ne... başka da bişey demiyorumKızlar yaaşimdi eski sütyenlerimi denedim de, hepsi oldu
yani en dolgusuz olanları denedim ama yine de olması sinirimi bozdu
ya tabiki eskisi gibi durmuyor, çok dolgun ve dekolteli duruyor ama sütyenler 75 a, yani ben hala 75 a mıyım
![]()
ya tamam büyük yaptırmadım ama tahtayken giydiğim sütyenler niye hala oluyo yaa ağlıycam
Fotoğrafın varsa görebilir miyim? (Benim de Fotoğraflarım var)Doktor banada daha buyuk olmaz dedi. Ama high profil olsaydi keske diyorum.
Ay tesekkur ederim.evet 2 ay oldu .1.aydan sonra bir hevesle avm avm gezdim.benim dikisler gec iyilesti.15 gun daha sporcu sutyenine devam ettim.simdi tam iyilesti ama bur cup digerini tutmuyor degisiyor sanki.ikincisi hic yumusak sutyen bulamadim.bizim burdaki koton h&m vs.cok kucuk ve azz sayida cesit var.hatta koton da ic camasiri reyonu bile yok.M
Masalllaaahh cokda guzel ama ben ustun pembeliyken olan resimi cok begendimm gule gule kullan :) ee 2 ay olmus hic cup cup sutyen denemedinmi
Ayyyy valla şimdi sevindirik oldum canısı :) ya duştan çıktım, hala kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum. Meme ucuma baticon sürdüm, gazlı bezle kapattım sonra ameliyat sütyenini giydim. Şimdi sanki gözüme daha büyük geldiler duştan sonra anlamadım yaaa hahahahahYapma Allah aşkına ya, senin şu anki memelerin şa-ha-ne... başka da bişey demiyorum
Ayrıca da Cup olayına çok takılma derim... bir yerden aldığın A cup başka markanın B cup'ına eşit oluyor...
Ha iyi bariAyyyy valla şimdi sevindirik oldum canısı :) ya duştan çıktım, hala kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum. Meme ucuma baticon sürdüm, gazlı bezle kapattım sonra ameliyat sütyenini giydim. Şimdi sanki gözüme daha büyük geldiler duştan sonra anlamadım yaaa hahahahah
Katiliyorum alephe.bence harikalar ve eskiye nazsran super otesi gorunuyorlar.gerisini dusunmeAyyyy valla şimdi sevindirik oldum canısı :) ya duştan çıktım, hala kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum. Meme ucuma baticon sürdüm, gazlı bezle kapattım sonra ameliyat sütyenini giydim. Şimdi sanki gözüme daha büyük geldiler duştan sonra anlamadım yaaa hahahahah
Yani olabilir, özel hastanelerde sırf para için tahlil vs yaptırdıklarını çok duydum. Ama bilemiyorsun işte. Bazen kürtaj gerçekten kaçınılmaz oluyor mağlesefamiiin insallah canim insallah ikimizde. benim bebegim evde düştü aslinda ben doktora dedim daha ne kalmis olabilir ki icerde lütfen dedim ilacla falan düşsün geriside ama bagirdi bana.acil kurtaja aldi esimde koştu gitti bi arkadasindan 800 lira borc aldi.yani piskolojik olarak maddi manevi etkilendik.bazende para için yapabiliyorlar
insallah seninde bi engelin cikmaz canim. kas icin nasil bi tahlil yapilmasi gerek ? bendede fibromiyalji var gerekirse bende yaptirayim o testi ?
Hmm anladim . nasilsin simdi baskı hissin falan gectimi. Yani sagligin falan olarak ameliyttan önceki halin gibimisinAy tesekkur ederim.evet 2 ay oldu .1.aydan sonra bir hevesle avm avm gezdim.benim dikisler gec iyilesti.15 gun daha sporcu sutyenine devam ettim.simdi tam iyilesti ama bur cup digerini tutmuyor degisiyor sanki.ikincisi hic yumusak sutyen bulamadim.bizim burdaki koton h&m vs.cok kucuk ve azz sayida cesit var.hatta koton da ic camasiri reyonu bile yok.
Hala kollarini kaldirmakta zorlaniyomusunAyyyy valla şimdi sevindirik oldum canısı :) ya duştan çıktım, hala kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum. Meme ucuma baticon sürdüm, gazlı bezle kapattım sonra ameliyat sütyenini giydim. Şimdi sanki gözüme daha büyük geldiler duştan sonra anlamadım yaaa hahahahah
kas romatizmasi canimYani olabilir, özel hastanelerde sırf para için tahlil vs yaptırdıklarını çok duydum. Ama bilemiyorsun işte. Bazen kürtaj gerçekten kaçınılmaz oluyor mağlesef
inan ki yaptırmam gereken testin adını henüz bilmiyorum, hatta Türkiye'de yaptırılıyor mu ondan bile emin değilim. Ben Almanyada ailemin yanında yaptırmaya çalışacağım çok masraflı olmazsa.
Fibromiyalji nedir canım, hiç duymamıştım
Ay valla mı ya benim ellerim de uyuşuyor gece hep dümdüz tutmaktanHala kollarini kaldirmakta zorlaniyomusunsakamisin kız
benim 13.gün kalp hizasindan yukari cikmiyor daha
erken etme kaldirmayada calisma.
Aynen oyleyim.uyandiktan sonra cokkk hafif bi his oluyor agirlik gibi okadar.Hmm anladim . nasilsin simdi baskı hissin falan gectimi. Yani sagligin falan olarak ameliyttan önceki halin gibimisin
Yoookk doktorumun hakkını yiyemem canım tabiki çok memnunum memişlerden çok şükür bak senin de öyle olcak kütür kütür tübülerlik alıncak hooopp seksi meme olcak :) boyum 1.60 kilom 58 zaten daha büyük kaldıramazdım uzun değilimHa iyi bariGerçekten bak ben çok beğendim, tübülerli meme bu kadar mı güzel olabilir dedim, inanamadım o derece. internette gördüğüm tüm ameliyat sonuçları içinde en iyisi.. Sen ayakta görmedik yani boyunu posunu bilmiyorum ama gördüğüm kadarı ile de vücuduna çok yakışan bir büyüklük.
Hem sen demedin mi en büyüğü bu oluyormuş diye? Gerçekten kafandaki saçmalıkları unut ve tadını çıkart canım![]()
Kuzum çok sağolun insan kendini çok iyi hissediyor böyle güzel sözler duyunca:) beni takip etsene ben de seninkilere bakimKatiliyorum alephe.bence harikalar ve eskiye nazsran super otesi gorunuyorlar.gerisini dusunme
Tmm izliyorummKuzum çok sağolun insan kendini çok iyi hissediyor böyle güzel sözler duyunca:) beni takip etsene ben de seninkilere bakim
merhabalar ben yeni uye oldum ve sirf bu konu icin ankarada bana tavsiye edeceginiz doktor varmi rica etsemYoookk doktorumun hakkını yiyemem canım tabiki çok memnunum memişlerden çok şükür bak senin de öyle olcak kütür kütür tübülerlik alıncak hooopp seksi meme olcak :) boyum 1.60 kilom 58 zaten daha büyük kaldıramazdım uzun değilim