• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aha kizlar.yeni cıbıldak foto ekledim.daha net simdi yorumlayin.2 aylik kuzularim.:-))buarada arzum 77 .meme altim 83.memeden olcünce 95.cup um kac oluyor.nasil hesapliyosun.bi zahmet olcumu soylesen

M
Aha kizlar.yeni cıbıldak foto ekledim.daha net simdi yorumlayin.2 aylik kuzularim.:-))buarada arzum 77 .meme altim 83.memeden olcünce 95.cup um kac oluyor.nasil hesapliyosun.bi zahmet olcumu soylesen
Masalllaaahh cokda guzel ama ben ustun pembeliyken olan resimi cok begendimm gule gule kullan :) ee 2 ay olmus hic cup cup sutyen denemedinmi

Kızlar yaa :KK43: şimdi eski sütyenlerimi denedim de, hepsi oldu :KK43: yani en dolgusuz olanları denedim ama yine de olması sinirimi bozdu :KK43: ya tabiki eskisi gibi durmuyor, çok dolgun ve dekolteli duruyor ama sütyenler 75 a, yani ben hala 75 a mıyım :KK43: :KK43: ya tamam büyük yaptırmadım ama tahtayken giydiğim sütyenler niye hala oluyo yaa ağlıycam
Yapma Allah aşkına ya, senin şu anki memelerin şa-ha-ne... başka da bişey demiyorum ;)

Ayrıca da Cup olayına çok takılma derim... bir yerden aldığın A cup başka markanın B cup'ına eşit oluyor...

M

Masalllaaahh cokda guzel ama ben ustun pembeliyken olan resimi cok begendimm gule gule kullan :) ee 2 ay olmus hic cup cup sutyen denemedinmi
Ay tesekkur ederim.evet 2 ay oldu .1.aydan sonra bir hevesle avm avm gezdim.benim dikisler gec iyilesti.15 gun daha sporcu sutyenine devam ettim.simdi tam iyilesti ama bur cup digerini tutmuyor degisiyor sanki.ikincisi hic yumusak sutyen bulamadim.bizim burdaki koton h&m vs.cok kucuk ve azz sayida cesit var.hatta koton da ic camasiri reyonu bile yok.

Yapma Allah aşkına ya, senin şu anki memelerin şa-ha-ne... başka da bişey demiyorum :KK66:

Ayrıca da Cup olayına çok takılma derim... bir yerden aldığın A cup başka markanın B cup'ına eşit oluyor...
Ayyyy valla şimdi sevindirik oldum canısı :) ya duştan çıktım, hala kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum. Meme ucuma baticon sürdüm, gazlı bezle kapattım sonra ameliyat sütyenini giydim. Şimdi sanki gözüme daha büyük geldiler duştan sonra anlamadım yaaa hahahahah

Ayyyy valla şimdi sevindirik oldum canısı :) ya duştan çıktım, hala kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum. Meme ucuma baticon sürdüm, gazlı bezle kapattım sonra ameliyat sütyenini giydim. Şimdi sanki gözüme daha büyük geldiler duştan sonra anlamadım yaaa hahahahah
Ha iyi bari ;) Gerçekten bak ben çok beğendim, tübülerli meme bu kadar mı güzel olabilir dedim, inanamadım o derece. internette gördüğüm tüm ameliyat sonuçları içinde en iyisi.. Sen ayakta görmedik yani boyunu posunu bilmiyorum ama gördüğüm kadarı ile de vücuduna çok yakışan bir büyüklük.
Hem sen demedin mi en büyüğü bu oluyormuş diye? Gerçekten kafandaki saçmalıkları unut ve tadını çıkart canım ;)

Katiliyorum alephe.bence harikalar ve eskiye nazsran super otesi gorunuyorlar.gerisini dusunme

amiiin insallah canim insallah ikimizde. benim bebegim evde düştü aslinda ben doktora dedim daha ne kalmis olabilir ki icerde lütfen dedim ilacla falan düşsün geriside ama bagirdi bana.acil kurtaja aldi esimde koştu gitti bi arkadasindan 800 lira borc aldi.yani piskolojik olarak maddi manevi etkilendik.bazende para için yapabiliyorlar :KK43:
insallah seninde bi engelin cikmaz canim. kas icin nasil bi tahlil yapilmasi gerek ? bendede fibromiyalji var gerekirse bende yaptirayim o testi ?
Yani olabilir, özel hastanelerde sırf para için tahlil vs yaptırdıklarını çok duydum. Ama bilemiyorsun işte. Bazen kürtaj gerçekten kaçınılmaz oluyor mağlesef :(
inan ki yaptırmam gereken testin adını henüz bilmiyorum, hatta Türkiye'de yaptırılıyor mu ondan bile emin değilim. Ben Almanyada ailemin yanında yaptırmaya çalışacağım çok masraflı olmazsa.
Fibromiyalji nedir canım, hiç duymamıştım

Ay tesekkur ederim.evet 2 ay oldu .1.aydan sonra bir hevesle avm avm gezdim.benim dikisler gec iyilesti.15 gun daha sporcu sutyenine devam ettim.simdi tam iyilesti ama bur cup digerini tutmuyor degisiyor sanki.ikincisi hic yumusak sutyen bulamadim.bizim burdaki koton h&m vs.cok kucuk ve azz sayida cesit var.hatta koton da ic camasiri reyonu bile yok.
Hmm anladim . nasilsin simdi baskı hissin falan gectimi. Yani sagligin falan olarak ameliyttan önceki halin gibimisin

Hala kollarini kaldirmakta zorlaniyomusun:D sakamisin kız :D benim 13.gün kalp hizasindan yukari cikmiyor daha :D erken etme kaldirmayada calisma.

Yani olabilir, özel hastanelerde sırf para için tahlil vs yaptırdıklarını çok duydum. Ama bilemiyorsun işte. Bazen kürtaj gerçekten kaçınılmaz oluyor mağlesef :KK43:
inan ki yaptırmam gereken testin adını henüz bilmiyorum, hatta Türkiye'de yaptırılıyor mu ondan bile emin değilim. Ben Almanyada ailemin yanında yaptırmaya çalışacağım çok masraflı olmazsa.
Fibromiyalji nedir canım, hiç duymamıştım
kas romatizmasi canim

Hala kollarini kaldirmakta zorlaniyomusun:KK70: sakamisin kız :KK70: benim 13.gün kalp hizasindan yukari cikmiyor daha :KK70: erken etme kaldirmayada calisma.
Ay valla mı ya benim ellerim de uyuşuyor gece hep dümdüz tutmaktan :( hee iyi bari ben de sandım ki benim kaslar şey oldu tövbestafurullahhh

Ha iyi bari :KK66: Gerçekten bak ben çok beğendim, tübülerli meme bu kadar mı güzel olabilir dedim, inanamadım o derece. internette gördüğüm tüm ameliyat sonuçları içinde en iyisi.. Sen ayakta görmedik yani boyunu posunu bilmiyorum ama gördüğüm kadarı ile de vücuduna çok yakışan bir büyüklük.
Hem sen demedin mi en büyüğü bu oluyormuş diye? Gerçekten kafandaki saçmalıkları unut ve tadını çıkart canım :KK66:
Yoookk doktorumun hakkını yiyemem canım tabiki çok memnunum memişlerden çok şükür bak senin de öyle olcak kütür kütür tübülerlik alıncak hooopp seksi meme olcak :) boyum 1.60 kilom 58 zaten daha büyük kaldıramazdım uzun değilim

Yoookk doktorumun hakkını yiyemem canım tabiki çok memnunum memişlerden çok şükür bak senin de öyle olcak kütür kütür tübülerlik alıncak hooopp seksi meme olcak :) boyum 1.60 kilom 58 zaten daha büyük kaldıramazdım uzun değilim
merhabalar ben yeni uye oldum ve sirf bu konu icin ankarada bana tavsiye edeceginiz doktor varmi rica etsem

Back
X