• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende büyük istemiyorum ama sonra pişman olur muyum acaba senin gibi? seni izlemeye aldım kabul eder misin? Bende Pazartesi amelliyata giriyorum.
Ya benim zaten daha büyük olmuyodu gerçi eski tübüler memelerime göre çok şükür harika oldu şu an ama ne bileyim sanki yeni sütyen almama bile gerek yok gibi

bende büyük istemiyorum ama sonra pişman olur muyum acaba senin gibi? seni izlemeye aldım kabul eder misin? Bende Pazartesi amelliyata giriyorum.
Canım ben seni izliyorum zaten:) doktorum meme çapımı ölçmüştü, protezleri de ona göre koydu yani biraz da senin meme yapına kalmış bi iş ama sen yine de doktorunla olabilecek en son noktayı konuş

Canım ben seni izliyorum zaten:) doktorum meme çapımı ölçmüştü, protezleri de ona göre koydu yani biraz da senin meme yapına kalmış bi iş ama sen yine de doktorunla olabilecek en son noktayı konuş
Ha bi de hiç pişman değilim, sadece eski sütyenlerim çok küçük gelicek hatta patlıycak sanıyodum ama fazla hayal kurmuşum:) bi de benim eski memelerden sonra isterse 100cc koysun, eyvallah diyecektim zaten. Tübüler meme biraz can sıkıcı, albümümde de görürsün zaten eski fotolarda

Ayy cok merak ettim Cyndyrella Cyndyrella . Nerelerdesin ariyorum kapali telefon o nokta mesajini sabirsizlikla bekliyormm
Canlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.
Hosgeldinnnnnnn:)))) hey masallahhh bomba bombaaaa:)

Can'ım süper soru :KK66: 5 günlükken çocuklarımı sinemaya götürdüm, ve sinemada yıllardır görmediğim değerli bi ablamla karşılaştım. Anaaaaaa, ben buna Nasıl sıkı sıkı sarılcam ki demiştim. Ablacım canımmmmm, sorma boyun ve bel fıtığı yüzünden sana sıkı sıkı sarılamadım, kusura bakma noolur, çok Ağrı'm var :KK66: demiştim. O da wayyyyy kuzuuuum demişti :KK70:
:KK53: Bende artık grip oldum şimdi bulaşmasın hiç öpmeyeyim sarılmayayım derim napim.

Sonradan pişman olma dönüşü çok zor kaç cc istiyorsun?
ya aslında cc konuşmak istemedim doktorumla çünkü ben bu işten anlamam cc doktorun işi ben cup tan anlarım. Yani 80 B cup eski sütyenlerim dolsun yeter zihniyetindeyim. Hep küçüktü memelerim ama memmundum ama emzirmeden sonra eski sütyenler de olmuyor. çok zayıfım zaten 1.68 boy 48 kiloyum.

Back
X