- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Küstümayh kız unuttum ya ben senikaç kişiyiz şurda aslında di mi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küstümayh kız unuttum ya ben senikaç kişiyiz şurda aslında di mi
![]()
Ya benim zaten daha büyük olmuyodu gerçi eski tübüler memelerime göre çok şükür harika oldu şu an ama ne bileyim sanki yeni sütyen almama bile gerek yok gibi
Sonradan pişman olma dönüşü çok zor kaç cc istiyorsun?bende büyük istemiyorum ama sonra pişman olur muyum acaba senin gibi? seni izlemeye aldım kabul eder misin? Bende Pazartesi amelliyata giriyorum.
haklısın valla ne diimKüstümben unutulacak hatunmuyum ?
![]()
Tesekkurlerrr95-83=12
B cup . Meme altı 83 yani 85 beden olur sana.
Sütyen ölçün 85 B tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.485395/
Bu linkte yazıyor sütyen ölçüsü Nasıl alınır Nasıl belirlenir![]()
Canım ben seni izliyorum zaten:) doktorum meme çapımı ölçmüştü, protezleri de ona göre koydu yani biraz da senin meme yapına kalmış bi iş ama sen yine de doktorunla olabilecek en son noktayı konuşbende büyük istemiyorum ama sonra pişman olur muyum acaba senin gibi? seni izlemeye aldım kabul eder misin? Bende Pazartesi amelliyata giriyorum.
Ha bi de hiç pişman değilim, sadece eski sütyenlerim çok küçük gelicek hatta patlıycak sanıyodum ama fazla hayal kurmuşum:) bi de benim eski memelerden sonra isterse 100cc koysun, eyvallah diyecektim zaten. Tübüler meme biraz can sıkıcı, albümümde de görürsün zaten eski fotolardaCanım ben seni izliyorum zaten:) doktorum meme çapımı ölçmüştü, protezleri de ona göre koydu yani biraz da senin meme yapına kalmış bi iş ama sen yine de doktorunla olabilecek en son noktayı konuş
woowww masallah :) cokşükür canimCanlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.

390 cc çok iyi maşallahCanlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.
yontem protez ? kiz ayrintili bilgi veeeerrrCanlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.
Oleyyy kızzz maşşallahhh 390 bombaaa süper süper!! Geçti gittiii çoğu gitti azı kaldıııCanlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.
Hosgeldinnnnnnn:)))) hey masallahhh bomba bombaaaa:)Canlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.
Ne güzel dokun da vardı bomba oldu bombaCanlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.

Can'ım süper soru5 günlükken çocuklarımı sinemaya götürdüm, ve sinemada yıllardır görmediğim değerli bi ablamla karşılaştım. Anaaaaaa, ben buna Nasıl sıkı sıkı sarılcam ki demiştim. Ablacım canımmmmm, sorma boyun ve bel fıtığı yüzünden sana sıkı sıkı sarılamadım, kusura bakma noolur, çok Ağrı'm var
demiştim. O da wayyyyy kuzuuuum demişti
![]()
ya aslında cc konuşmak istemedim doktorumla çünkü ben bu işten anlamam cc doktorun işi ben cup tan anlarım. Yani 80 B cup eski sütyenlerim dolsun yeter zihniyetindeyim. Hep küçüktü memelerim ama memmundum ama emzirmeden sonra eski sütyenler de olmuyor. çok zayıfım zaten 1.68 boy 48 kiloyum.Sonradan pişman olma dönüşü çok zor kaç cc istiyorsun?
Çok sevindim hadi maşallah darısı Pazartesi başıma inş. Ağrın varmı nasılsın?Canlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.
Çok sevindim canım yaaaaaaaa süppeeeér geçmiş olsunCanlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.
Valla hergün dua edecem sizler içinde..Cyndyrella canim geç girdim foruma.sanirim suan ameliyattasindir. Rabbim yardimcin olsun. insallah cabucak atlatirsin.dua et bizler için de.
acı cekerken dua edersen daha cabuk olur
ne kadan menfaatciyim ayh
![]()
Wuhuuuuu süperCanlarımmmmmm. 390cc iyiyim süperim Allahıma bin şükür. Sizlere binlerce kez teşekkürler.odamdayım.

gecmis olsun canim