Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İğne testi nedir canım? Kaşınıyor ama kaşıyınca hissetmiyorum neresi kaşınıyor anlamıyorum falan cidden felaket sinirimi bozuyor
Sanki cildinin hemen altı su doluda dokularına bi türlü ulaşamıyorsun hissi var dimi.ilk günler bendede vardı arzum77 arzum77 arkadaşımıza dr u söylemişsrn gözlerini kapatıyorsun bir arkadaşın göğsüne hafif hafif iğne batırıyor çeşitli yerlerine sen batan yerleri tahmin ediyorsun. Ama bu hissizliği geri getirmiyor sadece geçip geçmediğini anlamak için. Bende erken geçincw yani o kaşıntı olayında rahata erince nasıl bu kdr çabuk oldu diye şaşırdım ve test yaptık evet gerçekten geçmiş

Merhaba. Ne zaman amelyat oldunuz? Ben de dune kadar daha buyugu takilsaydi diye hayiflanmadim degil. Bugun 14. Gunum. Doktor randevumdan simdi ciktim. Gozum kapali guvendigim bir doktor asiri memnunum yaptirdigim herseyden. (Dolgu,botox, burun amelyati 2009 da ) benim bunyene gogus kafesime kg boyuna en uygun ebati yapti. Ebatin degisecegini kuculecegjni okuyordum. Sordum domtora asla degismez dedi. Odem gider sadece ama takilan cc kuculmez dedi. E mantikli geldi. Bugun tek bir hareket gosterdi bana. Extra masaja gerek yok dedi. Deniz ve havuz ve gunes ok ama bikini altindan bile gunes koruyucu kullan dedi. Simdilik ucgen bikini tercih etme dedi. Bir hafta snra verdigi kremi dikis yerime surmeye baslicam okdr. Yani ebat benim de canimi skiyordu ama bugun doktorla konustuktan snra dogru ebat oldugunu gordum. Muhtemelen sizin de oyledir. Bir de ben demistim kendisine berna arici gibi olmasin memelerim derli toplu dolgun ve guzel olsunlaf diye. Ne bilim yani Sen de insallah memnun olursun ilerleyen gunlerde. Yoksa verilen paralar ve acilar tabii ki az degiller
Arkadaşım bu arada hiç üşenmedim bu berna arıcı kimmiş diye baktım sapık gibi özellikle memelerine bakdım büyükdeyil anormal deyil.tabi onunki kadar olmasın dersen doktor sana minicik bişey takar.kadında meme yok:halay:

Ayni kisiden bahsediyoruz dimi :KK66: baya buyuk memisleri bana gore
Berna hanımda sanırım protez yaptıranlardan. Çünkü Google görsellerden çıkan çoğu fotosunda göğüsleri ufak görünüyor
IMG_7390.webp

Insta fotolarına baktım. Orda çok farklı gördüm. Tabi kullandığı sütyen bikini kesim ve modeline göre bazılarında oldukça diri dolgun duruyor. Ama gerçek sonucu bana göre üçgen bikinide verilen sonuç :))
Buyrunuz
IMG_7391.webp
Dolgun ama diri degil... Sanırım kimse böyle bir sonuç istemez :)

Merhaba kizlar. Bugun 10. Gunum.. amelyat sonrasi bir agrim vs olmadi bin sukur. Doktor bana kol ve omuz hareketleri gosterdi amelyat oldugum gun. Yapmazsan 1 ay agrir dedi. Ilk gunden beri o hareketleri yapiyorum. Yarin kontrolum var. protezlerim bana kucuk gorunuyor. Bu psikolojiyi anlamiyorum. Yillardir destekli sutyen icine extra sunger diker veya oyshodan aldogim silikon kaplari koyup gezerdim, bikini iclerine sunger diker, kururken otel balkonundan gozukur diktiklerim diye her gun sojup sabah yeniden dikerdim. Simdi cok sukur memem var :) ama gel gor ki gozum daha buyugu diyor. Oysa ki ben demistim milletin gozune gozune sokmiim normal ebat olsun diye. Bir ben miyim bu psikolojide olan? Seneye bir daha olurum bir buyugunu taktiririm diyorum. Acaba ebat konusmak icin erken mi henuz buyur mu yerlesir mi? Yarin doktora sorcam ama tecrubeli kizlar bi cvp verin hele lutfen
Benimde 8. Günüm. Banada küçük geliyo. Önceden ful destek + çorap destek gezerdim. 400cc hp takıldı. Keşke 450-500 taksaymış diyorum içimden :) bi de senin göğüslerinde ayrık gözüküyor mu?

Canım benim boyum 176, kilom 60. Dr um 325 cc high profil yuvarlak ancak sığdı Dedi. Yine bir arkadaşım ameliyat oldu dr uma, boyu 165 kilosu DA 50 civarı. Ona da 345 cc yuvarlak high profil olmuş.Çünkü memeleri birbirine yakın, ayrık DEĞİL :KK66: Yani bunun boyla kiloyla çok ilgisi YOK, meme uçlarının yeri çok önemli. Eğer senin de meme uçların ben gibi koltukaltlarına yakın yani çoook ayrıksa büyük protez takılamazdı.
Benimki ayrıktı (hala ayrık) doğu-batı meme. 400cc hp takıldı. Göğüs çapıyla ve meme dokusuyla alakalı takılan protez.

:KK56::KK56:
Benimde 8. Günüm. Banada küçük geliyo. Önceden ful destek + çorap destek gezerdim. 400cc hp takıldı. Keşke 450-500 taksaymış diyorum içimden :) bi de senin göğüslerinde ayrık gözüküyor mu?
Tugcerain Tugcerain kk.ye üye olmuşsun. Ameliyat olalı 8 gün olmuş 400cc hp.taktirdim 450 500 olsa iyi olur demissin ama ne geçmişe dair ne de şimdiye dair tek foto paylaşmamış sadece yazarak anlatmışsın ben şahsen 400hp. Yaptırıp keşke 500 olsaymış diyen birini çok merak ettim.

Tugcerain Tugcerain kk.ye üye olmuşsun. Ameliyat olalı 8 gün olmuş 400cc hp.taktirdim 450 500 olsa iyi olur demissin ama ne geçmişe dair ne de şimdiye dair tek foto paylaşmamış sadece yazarak anlatmışsın ben şahsen 400hp. Yaptırıp keşke 500 olsaymış diyen birini çok merak ettim.
Fotoğraf nasıl paylaşabiliyorum? Paylaşıyım görün

Fotoğraf nasıl paylaşabiliyorum? Paylaşıyım görün
Canım en üst bölümdeki forumlar yazan yerin yanındaki çizgiye tıkla albümlere bas sonra yeni albüm oluştur yazısına tıkla seni görebilecek kişileri değiştir. Başlık gir ve dosya yükle en son fotoğraf kaydet e bas

Oh oh maasalah 400 cc baya buyuk bence. Bana 295 takildi. Bu cc ama ogrendim ki kimisinde buyuk kimisinde kucuk duruyor. Her faktor onemliymis. Yani omuz genisligi, gogus kafesi, boy kg vs. bana kucuk gelen 295 cc kimisine buyuk duruyo. Goguslerim ayrik degil normal duruyor. Dogal memede sanirim kimsenin birlesik degildir zaten dimi? Hep kucuk oldugu icin benimkiler zaten asla birlestiremedim onlari :) simdi sutyensiz arada guzel bi catalim var. onceki anatomin neyse silikondan snra da devam ediyor

Berna hanımda sanırım protez yaptıranlardan. Çünkü Google görsellerden çıkan çoğu fotosunda göğüsleri ufak görünüyor
Eki Görüntüle 2026884
Insta fotolarına baktım. Orda çok farklı gördüm. Tabi kullandığı sütyen bikini kesim ve modeline göre bazılarında oldukça diri dolgun duruyor. Ama gerçek sonucu bana göre üçgen bikinide verilen sonuç :))
Buyrunuz
Eki Görüntüle 2026885 Dolgun ama diri degil... Sanırım kimse böyle bir sonuç istemez :)

Evet diri degiller ama bence yani bana gore fazla buyukler. Biraz hanimefendide teshircilik de var tabi Memee memeeee diye bagiriorlar. Bu kdr buyuk olup bir de diri olsalar dusunemedim :) Ben doktora insanlar beni gorunce offf goguslere bak demesinler. Ama dolgun bana yakisacak buyuklukte olsun dedim. Bazen keske oyle demeseydim diyorum ne yalan soylim. Yani 350 cc taktirsaydim diyorum. Cunku 3 boyutta gosteriyor sectigimiz protezin nasil durcagini. Hatta bir gozluk takiyorsunuz yukardan menenuzu goruyorsunuz o buyuklukte. Bi tik buyugunu sormadim bile okdr heycanliydim ki memem olcak diye. Yani seneye belki buyuk taktiririm bilmiyorum. Bana damla arion marka takildi kas zari alti.

Evet diri degiller ama bence yani bana gore fazla buyukler. Biraz hanimefendide teshircilik de var tabi Memee memeeee diye bagiriorlar. Bu kdr buyuk olup bir de diri olsalar dusunemedim :) Ben doktora insanlar beni gorunce offf goguslere bak demesinler. Ama dolgun bana yakisacak buyuklukte olsun dedim. Bazen keske oyle demeseydim diyorum ne yalan soylim. Yani 350 cc taktirsaydim diyorum. Cunku 3 boyutta gosteriyor sectigimiz protezin nasil durcagini. Hatta bir gozluk takiyorsunuz yukardan menenuzu goruyorsunuz o buyuklukte. Bi tik buyugunu sormadim bile okdr heycanliydim ki memem olcak diye. Yani seneye belki buyuk taktiririm bilmiyorum. Bana damla arion marka takildi kas zari alti.
Bu zevk meselesi tabi,tartışılmaz.. Kimi dolgun diri meme severken kimi daha doğal orta büyüklükte meme Sever. Önemli olan kişinin beğenisine göre sonucun olması ;)
Üç boyutlu makinalar gerçek sonucu göstermiyor . Forumda üç boyutta çıkan sonuç ile ameliyat sonucunu karşılaştırdığımız üyeler oldu. Tamamen alakasız sonuçlar. Tabi istediğimizi sonucun birebir aynısını doktorların yapmasıda imkansız çünkü meme şekilleri farklı,olabilecek sonuçlar farklı..

Bi de his kaybı olup da sonradan geri gelen var mı? Göğsümün ucu ve aşağısını komple hissetmiyorum. Düzelir mi zamanla yoksa böyle mi kalır?

Merhabalar ben kas alti meme protez dusunuyorum lakin kafama takilan soru olanlar bilgi verirse cok sevinirim o meme alti izleri ne kadar surede tamamen geciyor.meme altinda kalici iz kaliyor mu?

Back
X