Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimki ayrıktı (hala ayrık) doğu-batı meme. 400cc hp takıldı. Göğüs çapıyla ve meme dokusuyla alakalı takılan protez.
Protez in hacmi, yüksekliği ve çapı belirlenirken çok boyutlu bir planlama yapılır. Bildiğimiz matematiksel bir hesaplama. Göğüs kafesi genişliği, göğüs kafesi şekli( göğüs kafesi oval olanların meme uçları koltukaltlarına doğru olur- göğüs kafesi düz olanların uçları olması gereken yerde yani yakın olur), göğüs taban çapı, omuz genişliği, deri kalınlığı, kas kalınlığı..... ve daha bilmediğimiz hesaplar. Herkesteki kısıtlayıcı faktörler farklı bu yüzden. Benim göğüs altı ölçüm 80 cm meme ile 82,5 cm idi. Boyum 176, omuzlarım geniş. Sadece bu ölçüye göre bana 450 cc muhteşem olurdu. Ama maalesef olamazdı. Çünkü memeuçlarım kollarıma yapışık gibi. Utanmasalar sırtıma çıkacaklarmış. Protez takılırken meme ucu merkeze alınır VE protezin %50 si sağına %50si soluna gelecek şekilde ortalanır. Eğer ayrık olan memelerimi birleştirmek adına büyük tabanlı bir protez konulsaydı, koltukaltından taşacaktı maalesef. Diyelim protezi ortada birleştirdi, Harika bir dekolte yaptı, peki uçları Ne yapacaktı!!!!! Şahane birleşik dolgun memeler ama kenarda kalmış şaşı gibi bakan meme uçları :confused:

Herkese geçmiş olsun, dr larınızın önerilerini dikkate alın, sağlıkla kullanın.

İz kişiden kişiye değişiyor ama tabi ki kalıcı bir iz. 1 ay sonra hafif spor 2 ay sonra ağır spor yapılabiliyor genelde ama doktoruna sorman daha iyi tabi ki.
Tesekkurler.iz kalici mi oluyot?gecmeyecek mi?ben butnum icin kaburgadan kikirdak aldirdim oradaki iz gecti ama gececegini dusunmustum

Protez in hacmi, yüksekliği ve çapı belirlenirken çok boyutlu bir planlama yapılır. Bildiğimiz matematiksel bir hesaplama. Göğüs kafesi genişliği, göğüs kafesi şekli( göğüs kafesi oval olanların meme uçları koltukaltlarına doğru olur- göğüs kafesi düz olanların uçları olması gereken yerde yani yakın olur), göğüs taban çapı, omuz genişliği, deri kalınlığı, kas kalınlığı..... ve daha bilmediğimiz hesaplar. Herkesteki kısıtlayıcı faktörler farklı bu yüzden. Benim göğüs altı ölçüm 80 cm meme ile 82,5 cm idi. Boyum 176, omuzlarım geniş. Sadece bu ölçüye göre bana 450 cc muhteşem olurdu. Ama maalesef olamazdı. Çünkü memeuçlarım kollarıma yapışık gibi. Utanmasalar sırtıma çıkacaklarmış. Protez takılırken meme ucu merkeze alınır VE protezin %50 si sağına %50si soluna gelecek şekilde ortalanır. Eğer ayrık olan memelerimi birleştirmek adına büyük tabanlı bir protez konulsaydı, koltukaltından taşacaktı maalesef. Diyelim protezi ortada birleştirdi, Harika bir dekolte yaptı, peki uçları Ne yapacaktı!!!!! Şahane birleşik dolgun memeler ama kenarda kalmış şaşı gibi bakan meme uçları :confused:

Ne guzel yazmissiniz. Aynen yapilan olcumler bizi asiyor. Ustelik olcumler artik bilgisayara aktarilip ona uygun protezler cikiyor. Hastanin da tabi arzusu onemli. Ama doktorlara da yaptiklari olculerde guvenmek onemli sanirim

Kızlar mentor marka içi pütürlü mü daha ömürlük ve yumuşak yoksa arion mu ? Benim doktor mentoz içi jel dokulu pütürlü kullanıyormuş da...

Arkadaslar, eylulde olmayi istediğim ameliyat icin fukirlerinize ihtiyacim var. Bana kac cc yeterli olur. Guzel olur yani. 80 b destekliyi zor dolduruyorum. Iki hamilelik ve emzirme surecinden sonra bu haldeler. Aslinda kizken de hic yoktular

Meraklı, jeologeda, arzum 77, elmasmete...sizi izlemeye aldim. Siz de beni alirsaniz sevinirim. Ameliyat sonrasi fotolardan fikir almak istiyorum

Meraklı, jeologeda, arzum 77, elmasmete...sizi izlemeye aldim. Siz de beni alirsaniz sevinirim. Ameliyat sonrasi fotolardan fikir almak istiyorum
Bende görmek isterim daha arastırma evresindeyim inşallah hayırlısıyla atlatırsınız ameliyatı

Bende görmek isterim daha arastırma evresindeyim inşallah hayırlısıyla atlatırsınız ameliyatı
Tesekkur ederim. Eylülü iple çekiyorum. Herkese sihhatle nasip olur insallah. Cunku kapsul kont. Den korkuyorum. Onca sıkınti cekiyor herkes maddi manevi. Ameliyat sonralari iyi olur insallah.

Boyum 1.70 kilom 63 . Evli ve 2 çocukluyum. Yillardir hasretle bekledigim goguslere kavusmak istiyorum. Cok sıkıldım destekli sutyenlerden. Giymezsen tahta gibi. Hic bisey yakışmıyor. Takip ettiğim arkadslar. Sizlerden yorum bekliyorum. Bicogunuz benden gencsinizdir. Insan destege ihtiyac duyuyor. Yorum yapmak isteyen de beni izlemeye alabilir

H Hasret1981 , burayı oku cnm.

Ben de bicok kisi gibi doğal dursun isteyenlerdenim. Büyük de olsun hatta belli de olsun istemiyorum kiyafetlerden ameliyat oldugum. Bi suredir cift destekli sutyen giymeye basladim ki ameliyattan sonra odem olusup daha da büyüdükleri icin sonra da anlasilmasin. Yani kiyafetlerden desteksiz hatta sporcu sutyenlerle simdiki hali gibi gorunse yeter. Benimkiler üstü cok bos. Damla istemiyorum o yuzden yuvarlak istiyorum. Hem damlanin dönme ihtimali varmış.co kadar cok doktor görüşü makale okudum ki.... hatta su resimdeki gibi yetr . Yeter ki ici bos sutyenlerle de gogsum olsun. Hem cok hareketli bi yapim. Biraz büyük olursa rahatsiz olmaktan korkuyorum. Yillarca dümdüz olunca

Eklentiler

• Screenshot_20170713-113425.webp
    Screenshot_20170713-113425.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 87
Back
X